|
|
|
prawdziwy
wszystko na prad ?? ogrzewanie tez ?? kurde 50 € to nie wiem jak to mozliwe od dzis zaczynam oszczedzac mam ogrzewanie gazem i place co miesiac caly rok 150 € do tego jest bojler na wode i kuchnia ;-( ze co ? |
|
|
|
|
ze co ? |
|
|
|
|
Tak, kuchenka, ciepła woda i reszta urządzeń. Kaloryfery tylko na wodę. Tak samo jak w Polsce, ale tam cały rok grzeją i są elektroniczne liczniki ciepła. W Nowy Rok się zerują automatycznie.
Ma podpisaną umowę z RWE na prąd. Może to zależy od dostawcy, bo wiem, że można sobie wybrać. |
|
|
|
|
prawdziwy
a kolega ma rodzine ? a wiesz moze jaka jest wysokosc czynszu ? ja mam kolezanke wynajmuje mieszkanie dwupoziomowe w podziemiach ma garaz placi 800 € czynszu ze co ? |
|
|
|
|
200 euro za 65 m2 mieszkanie. Jest to wspólnota mieszkaniowa. Za garaż płaci osobno, ale nie wiem ile. Tyle, że jak minie rok, to podsumowują wydatki na remont, na ogrodnika, za wodę, CO i albo dopłacają albo nie.
|
|
|
|
|
to faktycznie ktos pomysli co ja tu plete a ja mowie jak jest obserwuje to co mnie otacza bez sciemy
ze co ? |
|
|
|
|
Może to zależy od miasta. Podobno Monachium jest bardzo drogie.
|
|
|
|
|
Mawiaja ,ze w Bayern drogo jak rowniez ,ze wiecej zarabiaja ,ze ogolnie najbogatszy Land w De
ale fakt pewne roznice istnieja jak w kazdym kraju . ze co ? |
|