|
|
|
a szczególnie mój spiew,
nawet zaczyna śpiewać ze mną; lubi bardzo muzykę klasyczną, ale nie pogardzi też nowymi przebojami typu "czy ten pan i pani są w sobie zakochani..." @@@ |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
Tylko nie zapomnij jej podmywać
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT a szczególnie mój spiew,nawet zaczyna śpiewać ze mną; lubi bardzo muzykę klasyczną,ale nie pogardzi też nowymi przebojami typu \"czy ten pan i pani są w sobie zakochani...\" Nierówność pod sufitem A w domu wszyscy zdrowi CYTAT misia2009Jak nie pasi do proponuje osiedlić się na Zatorzu.Tu znajdziesz miła atmosfere,kulture,życzliwych ludzi i dużo emocji. Moja propozycja dalej aktualna |
|
|
|
|
Edzio,
nie myl kotki z c...ą, nikt rozsądny nie podmywa kota!!!!! @@@ |
|
|
|
|
oj Żniwiarz, ty naprawdę jesteś ponury radzę jakieś miłe zajęcie na długi weekend, ale mojej kotki nie oddam Ci do towarzystwa - umarłaby z nudów w takim towarzystwie
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT oj Żniwiarz, ty naprawdę jesteś ponury radzę jakieś miłe zajęcie na długi weekend, ale mojej kotki nie oddam Ci do towarzystwa - umarłaby z nudów w takim towarzystwie to może Yaro z PIS się nimi zajmie?????? ma juz kotka to ma doświadczenie !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
CYTAT oj Żniwiarz, ty naprawdę jesteś ponury radzę jakieś miłe zajęcie na długi weekend, ale mojej kotki nie oddam Ci do towarzystwa - umarłaby z nudów w takim towarzystwie Co do jednego masz rację - umarłaby Mój pies by ja zezarł i wypluł |
|
|
|
|
do Spartan 88
moja kotka nie potrzebuje towarzystwa kota - jest wysterylizowana, ale pana prezesa i jego kota chętnie bym poznała - jeśli ktoś lubi zwierzeta i śpiew to jest dobrym człowiekiem @@@ |
|
|
|
|
CYTAT Co do jednego masz rację - umarłaby Mój pies by ja zezarł i wypluł [:[/cytat] ale najpierw moja kotka zaśpiewałaby wam najpiękniejszą arię - może Mozarta - i jej los by się odmienił @@@ |
|
|
|
|
CYTAT moja kotka nie potrzebuje towarzystwa kota - jest wysterylizowana, ale pana prezesa i jego kota chętnie bym poznała - jeśli ktoś lubi zwierzeta i śpiew to jest dobrym człowiekiem no on lubi zwierzęta!!!! żony nie ma !!! a jego brat bliżniak lubi śpiew !!!!!! zademonstrował podczas śpiewania hymnu !!!!! hahhahahahah BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Richard Wagner - Götterdämmerung
|
|
|
|
|
ta muzyka odpada, ale dobrze, że nie jest Ci obce takie nazwisko jak Wagner
@@@ |
|
|
|
|
Tu są melomani słuchający Wagnera :-)
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT a szczególnie mój spiew, nawet zaczyna śpiewać ze mną; lubi bardzo muzykę klasyczną, ale nie pogardzi też nowymi przebojami typu "czy ten pan i pani są w sobie zakochani..." jezyk Nosz kur.a czyzby to był riczi riczard ? czyzby sie podszywal pod jakas paniusie :] ojej ale ten człek jest zryty brak mi slow |
|
|
|
|
do ZoMo
mojej kici muzyka M. Grechuty też odpowiada i chętnie jej słucha i podśpiewuje, pozdrawiam! @@@ |
|
|
|
|
Twoja kotka wyje bo jej żreć nie dajesz, a tobie się wydaje, że ona z tobą śpiewa .
Jest jeszcze druga wersja: słyszałaś kiedyś jak pies wyje gdy włączana jest syrena przy jakiejś straży pożarnej ? |
|
|
|
|
O znow o kotach ??
a kiedy o pieskach ?? moja suka lubi truskawki ,parmezan i lososia ;-) ze co ? |
|
|
|
|
Nic zachwycającego - moja zeżre wszystko co się jej da (i bynajmniej nie dlatego, że jest niedożywiona), a jak zobaczy piwo to się go wręcz domaga . Ale na całe szczęście nie mogę się pochwalić, że śpiewa .
|
|
|
|
|
no to pospiewam twojej kici. Ale nic za darmo
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
CYTAT Edzio, nie myl kotki z c...ą, nikt rozsądny nie podmywa kota!!!! A to sorry, myślałem, że mówisz o śpiewającej pipce |
|
|
|
|
do ZoMo
OK, zapraszam, a jakiej zapłaty oczekujesz?!? @@@ |
|
|
|
|
CYTAT do ZoMo OK, zapraszam, a jakiej zapłaty oczekujesz?!? to podaj adres, a co do zaplaty to na miejscu sie dowiesz \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT a szczególnie mój spiew, nawet zaczyna śpiewać ze mną; lubi bardzo muzykę klasyczną, ale nie pogardzi też nowymi przebojami typu \"czy ten pan i pani są w sobie zakochani...\" Mój kot też jest melomanem |
|
|
|
|
raczej tancerzem !!! super!!!
też mogłabym nagrać moją kicię, ale nie wiem jak się zamieszcza na forum @@@ |
|