|
|
|
http://www.vista.pl/download/937_ile_pozostalo_dni_do_konca.html
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Ten program jest pod Vistę, a ja tego badziewnego systemu nie zainstaluję za chiny ludowe.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
albo prościej http://www.pepepe.pl/
|
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
i wtedy ...
Jestem wesoly Donek, co zaufania me pelny domek, w domu drozeje woda, prad i gaz wiec zaglosuj na mnie jeszcze raz Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Przynajmniej go widac z mównicy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najlepsze to te kaczory wiszące na psie
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Lech Kaczyński nie może liczyć na reelekcje więc chce przedłuzyc sobie kadencje Lech Kaczyński podkreślił także rolę urzędu Prezydenta w demokratycznym systemie wielopartyjnym. W jego opinii kompetencje głowy Państwa, dzięki którym może utrzymywać równowagę władz i realizować arbitraż polityczny, powinny być na tyle silne, by zapewniały "ciągłość działania instytucji państwowych oraz ochronę systemu prawnego i podstawowych wartości państwa, których strażnikiem Konstytucja ustanawia Prezydenta". Dlatego Lech Kaczyński poddaje pod rozwagę możliwość wydłużenia kadencji Prezydenta do 7 lat przy jednoczesnym wykluczeniu możliwości ponownego wyboru tej samej osoby na ten urząd. To zdaniem Prezydenta, byłoby korzystne właśnie ze względu na funkcjonujący w Polsce system wielopartyjny. Na koniec Lech Kaczyński zwrócił się do prawników z apelem o wsparcie prawodawcy w jego działaniach, by Rzeczpospolita Polska, w powszechnym odbiorze społecznym, pojmowana była jako dobro wspólne wszystkich obywateli, a także o popularyzację zasad ustrojowych, ze szczególnym uwzględnieniem wolności i praw obywatelskich. |
|
|
|
|
- Tu nasuwa się porównanie z pewną częścią twórczości naszego wybitnego poety Herberta: "Trzeba kochać ludzi, bo szybko odchodzą" - powiedział prezydent Kaczyński.
Nawet po skończeniu podstawówki uczeń wie, kto jest autorem tego cytatu. |
|
|
|
|
Wiecie co nienawidze goscia bo jest wg mnie niekompetentny ale pomysł dobry.
7 lat - rok na dochodzenie do siebie i ustawianie stolkow po kampani 2 lata na kampanie - zostaje 4 rzadzenia. Teraz góra rok rządzenia a tak kombinowanie. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
|
|