|
|
|
Ostatnio zauważyłam coraz więcej sklepów typu Outlet w Stalowej i jestem zachwycona )) Ceny super , jakość materialów super ---nie tak jak to chińskie czy rumuńskie dziadostwo. Może ktoś mi podpowie gdzie jeszcze są Outlety z ciuchami w Stalowej. Ja znalazłam :
1. EVE Outlet - nad Playem - tanio i fajnie 2. W centrum 4 - tanio i do tego jest używka jak ktoś lubi 3. NEXT Na edukacji na górze - troszke drożej- ale za to jest duzo towaru Czy są może jakieś inne?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mi Outlet kojarzy sie jedynie z jedzeniem ,chyba nie jestem kobieta prawdziwa
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio zauważyłam coraz więcej sklepów typu Outlet w Stalowej i jestem zachwycona )) Ceny super , jakość materialów super ---nie tak jak to chińskie czy rumuńskie dziadostwo. Może ktoś mi podpowie gdzie jeszcze są Outlety z ciuchami w Stalowej. Ja znalazłam : 1. EVE Outlet - nad Playem - tanio i fajnie 2. W centrum 4 - tanio i do tego jest używka jak ktoś lubi 3. NEXT Na edukacji na górze - troszke drożej- ale za to jest duzo towaru Czy są może jakieś inne?? czym ty sie podniecasz? ktoś jedzie do krakowa lub warszawy kupuje w galerii koszulki na wyprzedaży po 8 zł wraca do stalowej sprzedaje za drugie tyle i udaje wielki outlet, czego ma tak mało asortymentu?, to EVE OUTLET to jeden wielki śmiech!!!!!! |
|
|
|
|
Witam
Na naszych aukcjach oferujemy ciuchy ekskluzywnych marek z grupy INDITEX. tj. ZARA, STRADIVARIUS, BERSHKA, Massimo Dutti. znajdziecie nas na allegro : __glamour__ i hardcore-sklep Jutro powinny pojawić się ciuchy STRADIVARIUS i ZARA, na dzień dzisiejszy są dostępne buty damskie z w/w firm. Odbiór osobisty jest możliwy w stalowej woli mniej więcej 2-3 razy w miesiącu. Pod koniec roku planujemy otworzyć Duży OUTLET w Stalowej Woli. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT czym ty sie podniecasz? ktoś jedzie do krakowa lub warszawy kupuje w galerii koszulki na wyprzedaży po 8 zł wraca do stalowej sprzedaje za drugie tyle i udaje wielki outlet, czego ma tak mało asortymentu?, to EVE OUTLET to jeden wielki śmiech!!!!!! Do twojej wiadomości, nie jeździmy po innych sklepach i nie zbieramy szmelcu, ciuchy mamy prosto z Hiszpanii od producenta INDITEX. Pozdrawiam |
|
|
|
|
z tego co sobie przypominam to EVE OUTLET czasami licytuje naszych aukcjach.
|
|
|
|
|
CYTAT Witam Na naszych aukcjach oferujemy ciuchy ekskluzywnych marek z grupy INDITEX. tj. ZARA, STRADIVARIUS, BERSHKA, Massimo Dutti. znajdziecie nas na allegro : __glamour__ i hardcore-sklep Jutro powinny pojawić się ciuchy STRADIVARIUS i ZARA, na dzień dzisiejszy są dostępne buty damskie z w/w firm. Odbiór osobisty jest możliwy w stalowej woli mniej więcej 2-3 razy w miesiącu. Pod koniec roku planujemy otworzyć Duży OUTLET w Stalowej Woli. Pozdrawiam A co się stało z girls-stuff , że jest konto zawieszone?? Na aukcjach girls-stuff były zaproszenia na aukcje __Glamour__ i odwrotnie na aukcjach __Glamour__ były zaproszenia na aukcje girls-stuff. Zapraszam do przeczytania komentarzy o użytkowniku girls-stuff |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam Na naszych aukcjach oferujemy ciuchy ekskluzywnych marek z grupy INDITEX. tj. ZARA, STRADIVARIUS, BERSHKA, Massimo Dutti. znajdziecie nas na allegro : __glamour__ i hardcore-sklep Jutro powinny pojawić się ciuchy STRADIVARIUS i ZARA, na dzień dzisiejszy są dostępne buty damskie z w/w firm. Odbiór osobisty jest możliwy w stalowej woli mniej więcej 2-3 razy w miesiącu. Pod koniec roku planujemy otworzyć Duży OUTLET w Stalowej Woli. Pozdrawiam A co się stało z girls-stuff , że jest konto zawieszone?? Na aukcjach girls-stuff były zaproszenia na aukcje __Glamour__ i odwrotnie na aukcjach __Glamour__ były zaproszenia na aukcje girls-stuff. Zapraszam do przeczytania komentarzy o użytkowniku girls-stuff Konto girls-stuff będzie odblokowane w tym tygodniu, co do komentarzy do faktycznie, 50% negatywów się należało ale związane to było z nieplanowaną przerwą w pracy. kilka z nich będzie usuniętych zaraz po odblokowaniu konta. A co do wiarygodności zawsze ludzie ze stalowej mogą umawiać się na odbiór osobisty. Wystarczy porównać ilość naszych pozytywów do negatywów i wszystko się wyjaśnia. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio zauważyłam coraz więcej sklepów typu Outlet w Stalowej i jestem zachwycona )) Ceny super , jakość materialów super ---nie tak jak to chińskie czy rumuńskie dziadostwo. Może ktoś mi podpowie gdzie jeszcze są Outlety z ciuchami w Stalowej. Ja znalazłam : 1. EVE Outlet - nad Playem - tanio i fajnie 2. W centrum 4 - tanio i do tego jest używka jak ktoś lubi 3. NEXT Na edukacji na górze - troszke drożej- ale za to jest duzo towaru Czy są może jakieś inne?? myślałam że ten portal służy do wymiany zdań , a tu aż kipi od darmowej raklamy, ja też byłam w tym EVE OUTLET , jest ok, ale znalazłam tez fajne ubrania, w środku w hali targowej, koło budek z kwiatkami, ma dziewczyna duzo fajnych rzczy z zary, stradivariusa, vili, i innych, zawsze cos tam sobie wyszukam ,pojedyncze sztuki,polecam zobaczcie , taki mały outlet!!!! a jesli chodzi o allegro to ktoś musi byc maniakiem zakupów bez mierzenia , ja sie juz pare razy naciełam, wiec wiecej nie skorzystam, cena z allegro plus przesyłka wychodzi na to samo a czasem taniej jest w outlecie!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio zauważyłam coraz więcej sklepów typu Outlet w Stalowej i jestem zachwycona )) Ceny super , jakość materialów super ---nie tak jak to chińskie czy rumuńskie dziadostwo. Może ktoś mi podpowie gdzie jeszcze są Outlety z ciuchami w Stalowej. Ja znalazłam : 1. EVE Outlet - nad Playem - tanio i fajnie 2. W centrum 4 - tanio i do tego jest używka jak ktoś lubi 3. NEXT Na edukacji na górze - troszke drożej- ale za to jest duzo towaru Czy są może jakieś inne?? myślałam że ten portal służy do wymiany zdań , a tu aż kipi od darmowej raklamy, ja też byłam w tym EVE OUTLET , jest ok, ale znalazłam tez fajne ubrania, w środku w hali targowej, koło budek z kwiatkami, ma dziewczyna duzo fajnych rzczy z zary, stradivariusa, vili, i innych, zawsze cos tam sobie wyszukam ,pojedyncze sztuki,polecam zobaczcie , taki mały outlet!!!! a jesli chodzi o allegro to ktoś musi byc maniakiem zakupów bez mierzenia , ja sie juz pare razy naciełam, wiec wiecej nie skorzystam, cena z allegro plus przesyłka wychodzi na to samo a czasem taniej jest w outlecie!!!! |
|
|
|
|
na jakiej ulicy jest ten sklep w stalowej woli o Outletu
|
|
|
|
|
Slyszalem ze zarabisty i duzy sklep ze szmatami jest kolo Bédzina.
Takich sklepow jest tylko kilka w polsce. A ciuchy kupujesz na kilogramy po 1zl/kg Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|