~~ | |
|
|
niby tyle lat u władzy a nie ma żadnego pojecia o kampanii wyborczej dalej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Sagatowska przez te plakaty na cmentarzu się pogrzebała
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie tylko Sagatowska ale i Kozielewicz i Rzegocki.
Oj nie ładnie!!! niesmacznie to wyglądało. |
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Ale teraz Sagatowska powiedziala ze ma pomysla.
|
|
|
~~ | |
|
|
Zarobiła blisko 2 mliony za nie robienie nic
|
|
|
~~ | |
|
|
Zarobiła blisko 2 mliony za nie robienie nic
|
|
|
~~ | |
|
|
Dlaczego PiS wpycha swe łapy w samorząd nie wystarczy im rząd. Samorząd sama nazwa mówi o rządzeniu przez wspólnotę lokalną a Ci chcą upolitycznić i sterować wszystkim
|
|
|
~~ | |
|
|
PZPR to chyba to samo co PiS
|
|
|
~~Ivo | |
|
|
Jak czytam Wasze posty,to nasuwa mi sie tylko,jakimi prymitywami jestescie i mozecie tylko do siebie miec pretensje,ze na zachodzie tak Was widzimy.:zły:
|
|
|
~~Grant | |
|
|
To nie wina bywalcow tego forum ze nas tak postrzegaja To wina naszych wladz i oczywiscie PiSi.
|
|
|
~~ | |
|
|
to jak potraktowała sługusa Parysa, najbardziej chyba oddanego jej człowieka jest znamienne dla niej, taka to jest baba, tylko kasa
|
|
|
~~Wanda | |
|
|
Ona jest zmienna jak kameleon.Co innego mowila kilka miesiecy temu a co innego mowi teraz.Nie da sie tego sluchac.
|
|
|
~~Zdolny | |
|
|
Jak Sagatowska zostanie prezydentem to zgodnie ze slowami Swego szefa Kaczynskiego Wszyscy nieudacznicy wyjada z miasta do Wielkiej Brytanii.Ja bym bardzo chcial tam jechacale nie jestem nieudacznikiem.Co mam zrobic?
|
|
|
~~wp | |
|
|
Szkoda gadac - babacie niech jzu spierdziela ze sceny - juz sie nachlapala a nic nie zrobila - nicccccccccc !!!!!!!!!!!
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Parys... To jest gość Pływak jakich mało. Jeżeli chodzi o kase, to ona jest u niego na pierwszym miejscu. Niech kotulak mu lekkim będzie...
|
|
|
~~Bezpartyjny | |
|
|
Co chcecie od Parysa,Przestal u niej pracowac bo musiala zwinac biuro jak przegrala wybory.A przyklejac sie do partii przed kolejnymi wyborami nie musial.Nie interesuje mnie kogo teraz popiera,Nie bede wyborca Kotulskiego ani Szlezaka.Wiem tylko ze ugrupowanie Kotulskiego nie jest partia.Nie kazdy musi byc zwolennikiem Pisu Nie mowiac o czlonkostwie.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Parys do dobry...miś Biuro zamknięte, trzeba szukać kaski. Kotulski zebrał wszystko, co nie zdążyło uciec na drzewa. Niech sobie robią co chcą, byle tylko nie wygrali, bo to będzie tragedia dla miasta
|
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Bys moze ale tragedia dla miasta jest rowniez obecny prezydent.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Bez dwóch zdań...Obecny jest beznadziejny i nieudolny i kolejne 4 lata byłby stracone. Ale Kotulski nie będzie lepszy. Wystarczy popatrzeć na ludzi, którymi się otoczył.
Kotulski może być prezydentem, ale Psiego Pola. |
|
|
~~wyborca | |
|
|
Sagatowska tez juz stoleczki rozdala.Razem z Bladkiem.
|
|
|
~~ | |
|
|
Siembida ma być jej zastępcą))
|
|
|
~~ | |
|
|
Wymyślajcie dalej . Myśle, że jej zasrępca ma zostać
Kotulski ze Szlęzakiem |
|
|
~~Jaga | |
|
|
Slyszalem ze A,Gargas.Bladek do powiatu jest przeznaczony.
|
|
|
~~ | |
|
|
to przecież, wszyscy wiedzą światłe umysły
śpiący poseł i bywalec wielu rad nadzorczych |
|
|