~~Gosć | |
|
|
Mój powód - zarabiające przez 8 lat ponad milion 100 tysięcy złotych z podatków niewiele albo prawie nic nie zrobiła dla Mieszkańców Stalowej Woli i Okolic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
a moj ze prezydentem musi byc mezczyzna ;)
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Była jeszcze ze 4-5 lat Wojewodą i też nic dla Miasta nie zrobiła, pewnie też brała podobną kasę jak senator
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Zapisała się przed 3 miesiącami do PiS liczy chybz, ze ludzie Jej zapomną dokonania i PiS ja wyniesie do władzy i kasy znowu
|
|
|
|
|
|
Pamietam Panią Sagatowską jeszcze jak pracowała w Hucie Stalowa Wola. Uważam ,iz nie ma predyspozycji by sprawować urzad prezydenta .Jako wieloletnia mieszkanka Stalowej Woli,nic nie zrobiła piastujć urzedy państwowe.Jaki jest jej program ,sloganowe hasła.Mysli ,że PIS jej pomoże. Szkoda ,ze mieszkańcy naszego miasta tak slabo interesują sie tym co sie dzieje w naszym miescie i sa tacy spolegliwi i bierni ,a kobiety to juz prawie sie nie interesuja sprawami naszego miasta. Pozdrawiam Uranka.
URANKA |
|
~~Gosć | |
|
|
Mnie nie podoba się jej otoczenie te dziwne typy: Błądki, Siembidy, Sibigi, Koralewskie... Mają niesamowity ciąg tam gdzie w.ładza i kasa
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Kotulski daj sobie spokój z tą krytyką Sagatowskiej i zmień płytę bo robi się to strasznie nudne. Ciągle to samo i samo. Wymyśl nowy powód dlaczego Pani Sagatowska nie powinna kandydować na urząd. I małe pytanko. Gdzie ty byłeś przez ostatnie 15 lat? I skąd takie nagłe zainteresowanie Stalową Wolą? Co kasa potrzebna?
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Kotulski ma lepsze otoczenie. Ha, Ha, Ha.
Sami zdrajcy. Parys, Rogowski, Cisek, Miętus. Gdzie wasz poprzedni faworyt Szlęzak. Nie dał wam kasy to teraz myśliecie, że Kotulski wygra. Żarty. Już dość oszołomów w tym kraju. |
|
|
~~Gosć | |
|
|
A gdzie Sagatowska była przez 20 dni okupacji starostwa, nawet nie raczyła się zainteresować a byli wszyscy inni, była na wczasach... a gdzie była swoje kadencje u władzy na wycieczkach z Grześkowiak po świecie czy w oczekiwaniu aż kasę otworzą.
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
A Błądek to co profesorm ze średnim wyksształceniem był członkiem wielu rad nadzoraczych a teraz został kierownikiem
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
No tak Parys zdrajca poszedł do Kotulskiego i teraz wymyśla różne rzeczy na Panią Sagatowską. A 8 lat kto go utrzymywał w biurze. I do tego nic nie robił. wielki dyrektor Biura. Śmiechu warte.
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Z tego co wiem gwoli sprawiedliwości Parys nie robił Szlęzakowi kampanii ... a czemu odszedł od Sagatowskiej? ona zapisała się 3 miesiące temu do PiS może to była ta zdrada...
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Nie słuyszałem żeby Sagatowska cokolwiek zrobiła przez 15 lat a zyła na koszt podatników...
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Wychodzi na to, że Parys był utrzymankiem Sagatowskiej to źle świadczy o niej. Z tego co wiem każdy parlamentarzysta dostaje kasę na biuro i pracownicy są utrzymywani z podatków. Błądek ty wiesz przecież o tym doskonale...
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
jak to taki powód Parysa, to co on robił na zebraniach PISu. Nie chcieli go na listach to poszedł do Kotulskiego. Jeden drugiego wart.
I tak moim faworytem jest Szlęzak. |
|
|
~~Gosć | |
|
|
To nie ten powód, nie wiedziałem że bywał na zebraniach. Nie wierzę, że nie chcieliby go na listach
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
No tak bo to przecież taki asior i lokomotywa każdej listy. Żarty
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
To nie to, ale każdy komitet ma kłopoty ze zrobieniem listy i biorą raczej jak leci wszystkich którzy chcą a jakby on chciał napewno załapałby się
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
a swoją drogą tak się zastanowiłem kto mógłby być lokomotywami list i raczej nie widzę no bo kto kotłownia, bubki od Szlęzaka czy dozoraca ze spółdzielni...
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Czytając te posty mam jedną radę jeśli z czytających ma ktoś kontakt z Darkiem Parysem, którego znam, ale ostatnio nie widuję, bo jak mówią znajomi przestał się gdziekolwiek pojawiać jeśliby Janusz Kotulski przegrał wybory radzę mu żeby wyjechał za granicę, bo te dranie skupione wokół Sagatowskiej go wykończą i nie znajdzie pracy w Stalowej. Ona mu nie pomoże jak to ma w zwyczaju a Ci go zniszczą.
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Ludzie wiedzą że Kotulski wygra te wybory więc do niego przychodzą. Odchodzą od szlęzaka, sagatowskiej, odwracają się od PiSu, PO
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
Wygra kotulski, ma za sobą ludzi, wszyscy mówią o kotulskim
|
|
|
~~Gosć | |
|
|
ggggg
|
|
|
~~ | |
|
|
bo myśli że się jej należy ciekawe za co?
|
|
|
~~młody | |
|
|
bo jest stara, widać to w tv stella, bardzo stara brrr i chodzi w moherowym berecie
|
|
|