~~ | |
|
|
W teście na wiedzę o Stalowej razem z wiekierą wypadła najgorzej, ona nie ma zwyczajnie wiedzy podstawowej o mieście...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~PAWEŁ | |
|
|
Wszyscy są dobrzy.Byle tylko dorwać się do koryta i nażreć się jak najwięcej.
|
|
|
~~Tubylec | |
|
|
Lekka przesada A Sagatowska jest naprawde bardzo cienka.A o miescie wie niewiele bo skad .Wiekszocs zycia przepracowala poza miastem Gorzyce, Tarnobrzeg ,Warszawa I nie pochodzi z e Stalowej Woli.
|
|
|
~~ | |
|
|
Żałosne jest to że ona na każdym kroku się wychwala to co ona nie zrobiła ile to ona klamek pocałowała u ministrów, w ilu gabinetach siedziała, jak ona walczyła o Stalowa Wolę. Takie żałosne historie opowiada!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Zgadza sie wychwala sie tylko i tyle a nic nie zrobila dla Stalowej Woli.
Teraz znow zrobila uklad ze Szlezakiem po to aby razem z nim byc przy korycie i tylko obiecywac co razem nie narobia. W chiwli obecnej ma nastepujacy uklad ze Szlezakiem - jezeli ktroes z nich wygra wybory: - wygrany bierze miasto a przegrany powiat. |
|
|
~~wyborca | |
|
|
Nie wiem, czy niektórzy wiedzą, czym się różni władza wykonawcza od władzy ustawodawczej?
Do tej pory jedynie jako wojewoda tarnobrzeski mogła coś działać. W czasie pełnienia mandatu parlamentarnego nie ma możliwości realizować jakiś projektów, można stwarzać możliwość, ale nie wykonywać. Chyba nie trudno to pojąć. Mozliowści były, a jak z nich skorzystano można zobaczyć samemu. Ps. Dla tych co nie rozumieją - władza wykonawcza - prezydent miasta. |
|
|
~~ | |
|
|
Nie wymądrzaj się tu jako taka i taka władza nic nie zrobiła przez tyle lat sprawowania stanowisk. NIC NIE ZROBIŁA bez podziału na władze, a ciekawe że takie rzeczy tu piszesz każdy kto jest normalny to wie. Ta kobieta jest stara zwyczajnie jej się nie chce i nigdy nie chciało, nie ma wiedzy o moeście którym chce kierować vide test Nowin. Ta beznadzieja idzie lylko żeby zarabiać dużą kasę nie dając za to nic w zamian, czego dowiodła już jak była sentorem.
|
|
|
~~Janusz | |
|
|
Jako wojewoda niewiele miastu dala.Ladowala w Tarnobrzeg.A danie paru groszy to bylo jej psim obowiazkiem bo bylismy najwiekszym miastem w wojewodztwie.Ona mi lata ale kazdy przyzna ze pod wzgledem merytorycznym jest bardzo slaba .To mowia nawet Jej ;;zwolennicy;;
|
|
|
~~wyborca | |
|
|
Patrząc obiektywnie, żaden z kandydatów nie zrobił "wielkich rzeczy". Szlęzak - wiadomo co robi, chodniki i tyle. Kotulski - człowiek, który przez całe życie nie splamił się żadną pracą, tym bardziej.
Powtórze jeszcze raz...Będąc w parlamencie można stwarzać szanse. Szanse były, ale władzom miasta nie było spieszno do realizacji czegokolwiek. |
|
|
~~wyborca | |
|
|
I jeszcze jedno... W dzisiejszych czasach nikt nikomu nie da ot tak. Wszystko trzeba "wychodzić" i lobbować... A kto jest najbardziej rozpoznawany i mający kontakty na samej górze... Napewno nie Kotulski, który nagle chce się przypodobać pewnej partii, śląc listy, że jest kandydatem właśnie tej partii... To się nazywa dopiero dwulicowość....
|
|
|
~~Dariusz | |
|
|
Lata mi kto wygra ale wierzcie Sagatowska jest merytorycznie bardzo cienka Ona moze sie nadaje ale tylko do reprezentowania a nie do ciezkiej pracy.
|
|
|
~~ | |
|
|
Dopiero Kotulski ze Szlęzakiem się nadajae do ciężkiej pracy. Znależli się pracusie.
|
|
|
~~Jan | |
|
|
Oni tez sie nie nadaja Jeden i drugi ma dwie lewe rece do roboty.
|
|
|
~~ | |
|
|
W takim razie kto?? nie Sagatowska bo sie nie nadaje, nie Kotulski bo jest glupek i lewe rece ma w dodatku pijak, nie Szlezak bo też ponoc pije i tez lewe rece ma. Wiec pytam kto??
Pan Augustyn czy Zarzeczny, a moze Pan Wikiera czy Rzegocki??? |
|
|
~~Jan | |
|
|
Chociazby Rzegocki.Z reszta to wyborcy zadecyduja A historia oceni.
|
|
|
~~ | |
|
|
Z jednym sie z Pane zgodze: to wyborcy zadecyduja, a nie bywalcy tego czy innego forum.
Oceniajac tak niesmiale szanse Rzegockiego to tu po czesci sie równiez z Panem zgodze. Slyszalem juz wiele glosow, iż jest najbardziej reprezentatywnym kandydatem posród wszystkich. NIe oznacza to jednak, ze na niego zaglosuje, ale fakt opinie o nim sa w wiekszosci dobre. Pozdrawiam |
|
|
~~Jan | |
|
|
A ja i wszyscy moi znajomi wlasnie na niego bedziemy glosowali Rowniez pozdrawiam.
|
|
|
~~ | |
|
|
Panie Janie znajomi Pana kłamią, znam Freda bardzo dobrze nie nadaje się, ale porównując ze Szlęzakiem to jest to lepszy kandydat
|
|
|
~~Jan | |
|
|
To zabawne ale ja go znam znacznie lepiej Zapewniam
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie kłócę się kto zna lepiej Freda, może być tak jak Pan mówi, lecz nie sądzę
|
|
|
~~Jan | |
|
|
Na 100%Zapewniam.Znam go lepiej i...kazdy przyzna mi racje.Ale nie ma powodu do licytacji.Wystarczy troche pomyslec.
|
|
|
~~ | |
|
|
Panie Janie W. zna go Pan ze strony prywatnej, ze sportu ja znam go ze storny działalności samorządowej i Pana nadziej na Jego prezydenturę są niczym nieuzasadnione był słabym prezydentem chociaż lepszym od Szlęzaka.
|
|
|
~~Jan | |
|
|
Znam go z kazdej strony lepiej.To tytan pracy i bardzo dobry samorzadowiec.Kazdy moze miec swoje zdanie.W jednym mam racje nikt tak dobrze go nie zna jak ja.Nie wiem kto ze mna dyskutuje na forum ale domyslam sie ze ma innego kandydata. Szanuje to ale prosze byc obiektywnym
|
|
|
~~Jan | |
|
|
Domyslam sie ze chodzi tu o Sagatowska kTora Sie do Miasta nie nadaje Powinna kandydowac ale do Sejmiku.Jest merytorycznie bardzo slaba a dla miasta nic nie zrobila Zawsze obiecywala duzo przed wyborami.Chociazby hospicjum.
|
|
|
~~ | |
|
|
Sibiga nie chrzń tu dyrdymałów
|
|
|