|
|
|
Krakowska straż miejska idzie na wojnę z właścicielami psów. Wysokie mandaty mają ich zmobilizować do sprzątania po swoich czworonogach. Psie odchody na chodnikach i trawnikach to zmora Krakowa, z którą miasto zmaga się od lat - czytamy w krakowskiej prasie. http://wiado(...)lne.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Popieram... U nas tez by sie takie cos przydalo... by sie ludzie nauczyly sprzatac po swoich psach...
StaloweMiasto.pl |
|
~~~king | |
|
|
Niestety... wiele ludzi nie potrafi sprzątać po sobie, a co dopiero po swoich pupilach...
|
|
|
~~kot | |
|
|
Zgadzam się! W parku wzdłuż torów już są eleganckie kosze z woreczkami na psie pozostałości, tyle że nikt ich nie używa. Kilka razy zwróciłem uwagę włąścicielowi psa, żeby bo nim posprzątał, na co usłyszałem, że mam swojej d... pilnować. Dlatego jestem za wysokimi karami o straży miejskiej, czy policji. Niech się nauczą! A stróże porządku niech coś robią
|
|
|
|
|
|
ja rozumiem sprzatanie po psach ale niech miasto zapewni do tego odpowiednie woreczki (wkoncu place podatek za psa) i niech zapewni jakis pojemnik do wyrzucania psich kup. Chyba ze mam w woreczku z psia kupa isc przez caly blok i psia kupe sposcic do kanalizacji??
|
|
|
|
|
powiem wiecej, najgorzej to jest w takie cos wdepnac
non serviam |
|
~~Gal. | |
|
|
Popieram.Za psa/kota czy innego zwierzaka właściciel powinien brać pełną odpowiedzialność.
|
|
|
~~krk | |
|
|
ale przecież w stalowej woli nie ma straży miejskiej
|
|
|
|
|
|
Wezmy tez pod uwate ze czesc tych "psich pakietow" zostala juz zdewastowana... tak jest miedzy innymi kolo szkoly muzycznej.
StaloweMiasto.pl |
|