|
|
|
Czy ktoś się orientuje czy były już przeprowadzane rozmowy kwalifikacyjne do pracy. Ogloszenie dawali na koniec kwietnia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przenoszę do działu "Praca".
|
|
|
|
|
Dlaczego?????? Przecież nie szukam pracy tylko konkretnej informacji ?????????????
Widać absolwenta obecnej matury! Słowa- Klucze!!!! PRACA i już "lampka " się pali |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego?????? Przecież nie szukam pracy tylko konkretnej informacji ????????????? Widać absolwenta obecnej matury! Słowa- Klucze!!!! PRACA i już \"lampka \" się pali Heheh dobre i trafne ! brawo Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego?????? Przecież nie szukam pracy tylko konkretnej informacji ????????????? Widać absolwenta obecnej matury! Słowa- Klucze!!!! PRACA i już \"lampka \" się pali A Ty tej matury zapewne nie masz jak nie potrafisz nawet dobrać odpowiedniego działu do tematu. Tak przy okazji - jeden pytajnik wystarczy. |
|
|
|
|
Racja...ci moderatorzy to totale buraki..tylko patrza jak tu kase zarobic...nie da sie wystawic ogloszennia bo KOMERCYJNE! Tylko kase by chcieli za platne ogloszenia,..pf...
|
|
|
|
|
Pierwsze słyszę żeby moderatorzy czerpali jakiekolwiek korzyści materialne
|
|
|
|
|
To co za darmo pracujesz???
|
|
|
|
|
CYTAT To co za darmo pracujesz??? od kiedy moderator to płatne zajęcie hehe? [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
A jak nazwać osobę, która bierze pieniążki za moderowanie forum ? Homofiksus ? Homosapiens ? (przykład "dobreprogramy.pl) nie ma reguły, definicja nie przewiduje, że moderator ma być płatny, osobiście dziwie się ze moderatorzy tej strony robią to za darmo.
Słabo, skoro tak jest Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
A tak wogóle to co z tym Kauflandem...?
|
|
|
|
|
Wysłalem do nich CV i po kilku dniach dostalem list ... "Dziekujemy za zainetreswanie praca w naszej firmie, ze wzgledu na duza ilosc zgloszen prosimy o cierpliwosc" ... i tak by czlowiek czekal
|
|
|
|
|
Ja skladalam podanie ale cisza chyba sie przestraszyli mojego foto
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
Jeszcze chyba nie było rozmów. Moja żona złożyła podanie i powiedzieli jej, że w trzecim kwartale tego roku się odezwą
|
|
|
|
|
W UP szukają osób do roznoszenia ulotek z Kauflandu właśnie więc może coś się ruszyło,jeśli coś wiecie dajcie znać
|
|
|
|
|
Byly rozmowy kilka dni temu
|
|
|
|
|
Były rozmowy dwa tygodnie temu w hotelu Stal. Oferowali cały etat i 3/4 etatu. Juz dali odpowiedzi niektorym oczywiscie zaproponowali 3/4 etatu. W pazdzierniku maja papiery przysyłac na badania. A w listopadzie juz do pracy. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
A te etaty to na jakie stanowiska były rozdzielane?
|
|
|
|
|
Jak już jesteśmy przy ofertach pracy to nie wiem jak się poruszać w ogłoszeniach konkretnie chodzi mi o przejście na następną stronę.Może ktoś mi pomoże.
|
|
|
|
|
ja wyslalam tak jak kilka innych osob z wyksztalceniem wyzszym licencjatem lub mgr- widac ze z praca krucho wiec kazdy sie lapie na co sie da, ale odmowa - ze z takimi kwalifikacjami maja duzo chetnych , lub ze sie ejszcze odezwe i wiecie co... jak zwykle sie nei odezwali. teraz nie liczy sie wyksztalcenie tylko doswiadczenie. tak wiec po tylu latach nauki stwierdzam ze bardziej sie oplacalo isc do garowy ( ktora wczesniej nie miala dobrej opini, czy ogrodowa czy jakas zawodowa) i miec zawod, staz, praktyki i pracowac niz sie ksztalcic. bo teraz tamci pracuja a ci po studiach szukaja pracy, nawet w sklepie mnie nei chciali bo kasy nie umiem i z klientem nie mialam do czynienia no i tak jest
|
|
|
|
|
to w stw bedzie kaufland? nie wiedzialam........ a wktorym miejscu?
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
obok salonu Volkswagena
|
|
|
|
|
Ja tez wyslalam podanie do Kauflanda i dostalam odmowna odpowiedz...:(
Nie moge nigdzie znalezc pracy, juz powoli trace nadzieje... Wydawaloby sie, ze znajac plynnie angielski i obsluge komputera nie bede miala zadnego problemu, a tu klops. Byle do przodu ;) |
|
|
|
|
Ja składałem tam papiery w połowie maja.Tez mam wyższe i doświedczenie na stanowisku kierowniczym..i do mnie nawet nie pofatygowali sie wysłać listu,prócz tego z prośbą o wyrozumiałość....Cieżko,ciężko
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
|
|
a mnie przyjęli!!!!ciesze się bardzo
|
|