NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
www.szlezak.com.pl, Zapraszm do odwiedzin strony
~~www.szlezak
ff
Wysłany: 6 Lis 2006r. 23:51  
Zapraszam do odwiedzin strony i zapoznania z jej treścią oraz kandydatami SiP-u do Rady Miasta i Powiatu. Są też nowe spoty Andrzeja Szlęzaka.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Lis 2006r. 23:51  

~~
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 08:54  
a ja zapraszam na stronę: http://www.ave-sip.prv.pl good

~~
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 21:30  
Strona to nawet nie jest dopełnienie.
"Człowiek dopiero wtedy jest w pełni szczęśliwy, gdy może służyć, a nie wtedy, gdy musi władać. Władza imponuje tylko małym ludziom, którzy jej pragną, by nadrobić w ten sposób swoją małość. Człowiek naprawdę wielki, nawet gdy włada, jest służebnikiem."
Stefan Wyszyński.

~~GS
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 21:35  
Piekny cytat ale nie majacy nic wspolnego ze Szlezakiem.To czlowiek ktory 4 lata temu walczyl z pomnikiem Ojca Sw..Ktory kpi z ludzi.Klamie.

~~kaczagrypa
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 20:54  
dajcie juz na luz z tym pomysłowym dobromirem raz udała sie bajka "ot jak bezrobotny został prezydentem" ale teraz to juz sie nie uda mam taka nadzieje nie głosowałem na PiS umiechumiech

~~jf
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 21:09  
Wiele osob ma taka nadzieje.A na PiS i teraz nie mysle glosowac.

~~Az
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 09:16  
Dokladnie tak jest - Szlezak ma wszytkich w dupie - on woli tylko Rebisza z Romy !!!

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 09:32  
Kotuski na praezydenta - Wrocławia(hahahaha)

~~utu
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 09:45  
Szlęzak na gubernatora Nagornego Karabachu, tam przynajmniej będzie chłop miał okazję stanąć w konkury z lokalnymi fanami "czystej białej"good

~~
ff
Wysłany: 17 Lis 2006r. 09:12  
Ta strona przynajmniej żyje Sagatowskiej to jakaś laurka:(i to brzydka)

~~
ff
Wysłany: 17 Lis 2006r. 09:20  
no ten artykuł Kopyty potwierdza moją opinię o nimhttp://www.stalo(...)good.gif

~~
ff
Wysłany: 17 Lis 2006r. 10:20  
I tak wygra Sagatowska bo ludzie nie będą głosować. A już za rok wszyscy będą narzekać tak jak teraz narzekają na kaczory. neutralnyneutralny

~~
ff
Wysłany: 17 Lis 2006r. 10:25  
I tak wygra Sagatowska bo ludzie nie będą głosować. A już za rok wszyscy będą narzekać tak jak teraz narzekają na kaczory. neutralnyneutralny

~~
ff
Wysłany: 18 Lis 2006r. 19:07  
Fajna ta strona jest co poczytać - mam nadzieję że wygra bo jak te mendy ze starego AWS-u dorwą się do władzy to bedzie znowu to co 4lata temu

~~Janusz
ff
Wysłany: 22 Lis 2006r. 19:05  
Σ :zawstydzony:
Σ = Cztery lata zleciało i nic się nie stało :zzz: :ysz:

~~
ff
Wysłany: 23 Lis 2006r. 07:45  
Cztery lata temu
było bez problemu,
Można było kraść,
a w pracy plackiem paść,
na strusim fotelu były panienki,
na korytarzach słychać było tylko jęki

~~halszka
ff
Wysłany: 23 Lis 2006r. 08:32  
To szczyt dranstwa jak macie dowody to zgloscie tam gdzie trzeba a nie wypisujcie bzdur.Krzywdzicie ludzi.

~~
ff
Wysłany: 23 Lis 2006r. 13:38  
Halszka oni nie maja na nic dowodow!!!, a swoje informacje maja z hali tagowej od ktorejs z kolei przekupki.
Krzycza tu po forach bo tyle im zostalo.
Ja przez cala kampanie staralem sie dowiedziec dlaczego zaden z tych "znawcow" tematu rzekomego popijania prezydenta nic z tym nie zrobil.
Raz sie jedynie dowiedzialem, ze im to odpowiada bo mozna cos wtedy zalatwic czy cos takiego.
W rzeczywistosci to naprawde gówno wiedza albo sa takimi gownianymi obywatelami ktorzy tylko w czasie wyborow maja tylllleee do powiedzenia. Za niedlugo na tym forum znow bedzie cichutkooooooo, ale na razie pozalic sie zza ekranu zawsze im wolno.

~~halszka
ff
Wysłany: 23 Lis 2006r. 19:02  
Wie ze nie maja dowodow bo takich dowodow nie ma Gdyby Szlezak je mial to juz cztery lata temu by je wykorzystal Nie moge jednak zrozumiec jak mozna upasc tak nisko wypisujac takie oszczerstwa nie znajac prawdy.To krzywdzi ludzi,ich rodziny.to podle.Sa przeciez granice przyzwoitosci.

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »