~~Janusz Kotulski | |
|
|
Moja nowa strona. Pozdrawiam Janusz Kotulski i gorąco i serdecznie zapraszam. Przeslij link znajomym.
http://janus(...)dex.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
kopiując pomysł młodych od Kotulskiego ludzie Szlęzaka walczą o rasizm w Stalowej, to żenada i małość przydupasów
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja nie jestem czlowiekiem od szlezaka!!!!!!
Jestem zagorzalym przeciwnikiem Kotulskiego i robie to na wlasny rachunek Dla mnie moga wybrac kogokolwiek byle nie Kotulskiego i basta. reszta mnie nie interesuje. |
|
|
~~ | |
|
|
jesteś zdecydowanym przeciwnikiem mądrości to widać po fotomontażu i tekstach. Jak można grać na nawoływaniu do niechęci do cyganów, chcesz pogromu w Stalowej. I nie pisz, że nie jesteś od Szlęzaka, bo przecież to on pozbierał okolicznych głupków do sztabu
|
|
|
~~ | |
|
|
MOJE DZIALANIA NIE SA KIEROWANE ANI INSPIROWANE PRZEZ ZADNEGO Z KANDYDATÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i przepraszam Romów, nic do nich nie mam, a do tego prosze podejsc w ramach walki politycznej, a nie pod katem rasizmu albo innych takich bzdet. Od rasizmu to sa lyse glowy!!! Strona jest wylacznie wyrazem mojej dezaprobaty dla j.kotulskiego. Autor |
|
|
~~ | |
|
|
no to jesteś głupkiem dajmy na to niezrzeszonym jeszcze w sztabie szlęzaka
|
|
|
~~ | |
|
|
nie chce mi sie tlumaczyc tobie a jak chcesz to przypisz mnie sobie do wszzystkich 9 kandydatow mam to gdzies, kotulski i tak u mnie ma lipe, a to dopiero poczatek :]
|
|
|
~~ | |
|
|
dla ciebie moge byc kim chce NIE OBCHODIZ MNIE to jak jak pewnie ciebie ze KOTULSKI JEST DLA MNIE ZEREM
|
|
|
~~ | |
|
|
To tyle w tym temacie. NARRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
~~ | |
|
|
początek choroby umysłowej, boję się zobaczyć koniec
|
|
|
~~ | |
|
|
znam jednego Roma pokaże Mu to ciekawe jak to odbierze
|
|
|
~~ | |
|
|
spojrz w lustro to ja zobaczysz
|
|
|
~~Miniek | |
|
|
Szkoda gadac - ale gosciu jestes wybitny - wlasnie przez takich debili jak ty nigdy w Stalowej nie ebdzie dobrze.
Ja akurat mam dosc Szlezakow, Sagatowskich, RZegockich itp i ich opierdzielania sie. Mogli cos zrobic - a nic nei zrobili wiec teraz szansa zrobienia czegos przed innymi. Mam nadzieje ze ja wykorzystaja. Ja osobiscie zaglosuje na Kotulskiego bo Zarzeczengo i Augustyna znam za dobrze i mojego glosu nie otrzymaja. |
|
|
~~ | |
|
|
sam jestes debil tak jak twoj kandydat
|
|
|
~~ | |
|
|
Powiem tylko tyle - Całkowity brak odpowiedzialności. Czymś takim moża naprawdę zaszkodziś niewinnym ludziom, czy jesteście tego świadomi ?.
|
|
|
~~BB | |
|
|
Szczyt dranstwa.Jestescie draniami tak jak wasz kandydat Szlezak.Tylko on i jego ludzie sa do tego zdolni.Zreszta bedac w Warszawie pisywal w jakims narodowcu.To nadaje sie do prokuratury.
|
|
|
~~ | |
|
|
Do tych od kotulskiego "kto mieczem wojuje od miecza ginie"
|
|
|
~~Janusz Kotulski | |
|
|
Wy ludzie z mojego sztabu jestescie jak jarek kaczynski i nic was nie przekona, ze czarne to czarne, a biale to biale... jesli w ogole rozumiecie o co chodzi. Zawiodlem sie na was Janusz Kotulski.
|
|
|
~~BB | |
|
|
Lata mi zarowno Kotulski jak i Szlezak z ta roznica ze ten drugi to dran i ti bardzo szkodliwy.
|
|
|
~~ | |
|
|
mi lata kto zostanie prezydentem byle by to nie byl kotulski. ot co
|
|
|
~~ | |
|
|
Mnie tez wali kto zostanie prezydentem - aby tylko nei Szlezak, Sagatowska, Rzegocki, i Zarzyczny !!!
|
|
|
~~PePe | |
|
|
O tym kto zostanie prezydentem zadecyduja wuborcy a nie bywalcy tego forum.wzajemne opluwanie sie nic nie zmieni Niech kazdy wierzy ze jego kandydat wygra Jezeli tak mocno krytykuje przeciwnika to swiadczy o tym ze nie jest pewny swojego kandydata albo sie go boi Gdie sie dwoch bije tam..kto inny moze wygrac.
|
|
|
~~Iwona | |
|
|
Żałosne i smutne, ten co to zrobił chyba nie pomyslał.
|
|
|
~~ | |
|
|
mylisz sie iwono. ten pomysl podsuneli mi sztabowcy kotulskiego miejcie do nich ale ja tylko korzeystam z ich pomyslow na urozmaicenie kampaniii wyborczej pozdrawiam wszystkich wkurzonych, zniesmaczonych etc. etc. wasze komentarze sprawiaja, ze mam ochote na kolejna odslone
|
|
|