NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 »
J.Kotulski nowa strona,
~~
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 20:06  
jesteś idiotą, nic dodać nic ująć

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 20:06  

~~ktoś
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 20:48  
Bardzo fajna stronkaumiech Popieram autora.

Kotulskiemu stanowcze NIE!

Niestety, ten kandydat nigdy nie skalał się żadną pracą. Popytajcie swoich rodziców, którzy w poprzedniej epoce pracowali w HSW...

~~Iwona
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 20:53  
Wiesz co widziałam tamte strony o których piszesz i nie wiem czy to pomysł sztabowców pana Kotulskiego czy nie - to jest dla mnie nie ważne. Ale muszę Ci powiedzieć że tamte strony miają jakiś pomysł i nie obrażają Pana Szlezaka jako człowieka tylko wytykają mu jego działania (konkretną drogę którą zrobił i wypowiedz w której powiedział że robi sobie kampanie za pieniądze podatników i wykorzystuje urzędników miejskich w kampani) To co ty zrobiłeś i też nie wiem czy nie jesteś czasem sztabowcem Pana Szlęzaka obrażają konkretnych ludzi, to jest poniżej jakich kolwiek wartości. Jeśli uważasz że zaszkodziłes tym Panu Kotulskiemu to się mylisz i nie mówie to tylko w swoim imieniu.
Pozdrawiam

~~wyborca
ff
Wysłany: 7 Lis 2006r. 21:30  
Ani Szlezak ani kotulski nie sa moimi kandydatami musze jednak stwierdzic ze ta strona to szczy arogancji i prostactwa .Uderza nie w Kotulskiego lecz w szlezaka,ktory gotow jest posunac sie do najgorszego swinstwa aby zdobyc wladze.Na szczescie ludzie sie juz na nim poznali i maja go dosc.Nie pomoga mu nawet uklady z lewica z ktora pil po ostatniej sesji.Ciekawe czy spisali juz porozumienie jak 4 lata temu dzielac sie wladza zarowno w miescie jak i w powiecie.To bardzo ciekawa lektura.

~~d2
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 01:41  
Brawo dla tego Pana, który nie boi się prawdy o Kotulskim. Ja również podpisuję się pod tym, że Kotulski jest dla mnie zerem i taki z niego prezydent będzie jak z koziej d... trąbka umiech Większy "chlor" od Szlęzaka (którego też mam "w poważaniu"). Nie, nie jestem z fanklubu Sagatowskiej ani innych kandydatów. Właściwie to z całej "elity" startujacej do fotela nie popieram nikogo ale Kotulski byłby ostatnim na którego oddałbym głos. I w dupie mam wszystkich ślepych jego zwolenników, którzy zaraz zmieszają mnie tu z błotem :p Bawcie się dobrze i przejżyjcie na oczy.

~~
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 06:50  
naucz się poprawnie pisać a potem bierz się za pisanie

~~<
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 09:26  
ale sie boicie tego Janusza Kotulskiego.Mam nadzieje ,że wygra i nie bedzie już takich młodych pałających nienawiścią do ludzi (pseudo)pracowników Urzędu Miasta!!!Głosuje przeciwko nienawiści i prostactwu!!! Głosuję na Kotulskiego. Niech Stalowa po tych 15 latach ruszy wkońcu Naprzód!!!

~~
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 12:17  
W tej chwili moim marzeniem jest zostac i rozwijac sie w stalowej, kiedy Kotulski nie daj Boze zostal by prezydentem, moim marzeniem bedzie wyjechac jak najszybciej. TAK BOJE SIE, ZE KOTULSKI WYGRA boje sie, ze wygra GLUPOTA i, ze taki PROSTAK jakim jest Kotulski moglby rzadzic miastem. Ludzie zwlaczsza ci wyksztalceni po co uczyliscie sie po kilkanascie lat, robiliscie magistrów, doktorow??? po co skoro chcecie zeby rzadzil wami prostak ktory mial problemy z ukonczeniem szkoly sredniej, a przez kolejne lata pil wode w Hucie bo praca sie nie skalal? Czy chcecie takiego prezydenta? Czy czlowiek na poziomie zula spod monopolowego, ktoremu dali garnitur bedzie was godnie reprezentowal?? Zero dykcji, zero elokwencji,nie mowiac juz o jezykach obcych!!! To jest szczyt mozliwosci mojego miasta? Co on sie w leppera bawi czy jest jednym z pierwszych jego nasladowcow??

~~ktoś
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 12:29  
Kotulski - Stalowa Wola wstecz...
Szlęzak - Stalowa na nienajlepszej drodze...

Gdyby wygrał Szlęzak - porażka, gdy Kotulski - porażka do kwadratu.

Dlaczego Kotulski nie chce wspominać swojej "delegacji" we Wrocławiu? Dlaczego wogóle doszło do tego zesłania, hehehe... Bo kierownictwo w hucie miało dość tego pijaka i nieroba. Może Kotulski by zaprezentował swoje świadectwo maturalne? O ile takową maturę posiada, hhehehe. Zdrówko Janusz good

~~Jarek
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 13:05  
Oj ludzie to wy jestescie tepi.

Mysliscie ze wyksztalcenie to wszytko ?!?!
To walsnie sie mylicie - zobaczcie na politykow, ministrow, premierwo - co z teog ze niektorzy sa profesorami - jak potrafia tlyko gadac i ich wiedza na nic sie nie zdaje w normalnych warunkach - najwiekszym przykaldme jest prof. ekononomii Balcerowicz - co on takiego zorbil - nic- wszytko jeszcze chyab pogorszyl.

Na takich waznych stanowiskach jak prezydent itp - nie jest wazne wyksztalacenie - tylko checi do zorbienia czegos - bo tacy ludzie mja przeciez doradcow zatrudniaja do pomocy inne osoby ktroe maja dobre pojecie o danych dziedzinach.

Wiec po pierwsze - checi do zrobienia czegos, a nie wyksztalcenie.

sagatowska tez tak baardzo wyksztlcona Pani i co narobila ?!?!.... NIC ! Bo sie jej nie chcialo i teraz tez napenwo nie ebdize sie chcialo nic robic po za braniem kasy.

~~ktoś
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 13:46  
Kotulski i chęć zrobienia czegoś, hehehehe. Niezły żart. Ten cżłowiek nigdy w życiu nie pracował. Więc w jaki sposób może cokolwiek zrobić? Jego kandydatura to jeden wielki żart. Ludzie, którymi sie otoczył to też wielki żart. Ci, którzy tego nie widzą muszą być naprawdę albo zaślepieni, albo należą do "pewnego układu", albo poprostu nie zdają sobie sprawy kim ten człowiek był, jest i jak się zachowuje.
On jako prezydent gwarantuje to, że Stalowa stanie się jeszcze bardziej zapadłą dziurą niż za Szlęzaka.
Zdrówko Janusz good

~~
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 15:49  
Wyksztalcenie to PODSTAWA

~~kiki
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 15:58  
Stosunek do ludzi i umiar w piciu to rowniez Nie pomoze wyksztalcenie kiedy czlowieka taszcza z Romy sila wpychaja do sluzbowego samochodu.Ciewi mnie rowniez czy kierowcy placa za godziny kiedy stoi przed ta Roma i czeka ..czeka az prezydenta wyprowadza.

~~
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 16:06  
dlatego mozna sprzeciwiac sie kolejnemu pijakowi ktory pcha sie na stolek w dodatku bez wyksztalcenia i jakiegokolwiek obycia co jest jeszcze gorsze.
Po co wpasc z deszczu pod rynne??
Trzeba jasno i wyraznie powiedziec takim ludziom NIE.

~~ktoś
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 17:05  
Zgadzam się z poprzednikami. STOP PIJAKOM!

PS primo. Dla Kotulskiego proponuję Uniwersytet Trzeciego Wieku, gdzie jako emeryt może poszerzyć swoje bardzo wąskie horyzonty.

PS secundo. Doświadczenie zawodowe Kotulskiego:
1964 - 1966 Huta Stalowa Wola, Walcownia Bruzdowa
1966 - 1978 Huta Stalowa Wola, Wydział EGC, pion Głównego Energetyka
1978 - 1981 Huta Stalowa Wola, Wydział Głównego Automatyka, Kierownik Sekcji Technicznej
1982 - 1983 Huta Stalowa Wola, Wydział Głównego Automatyka, Mistrz utrzymania ruchu
1984 - 1994 Huta Stalowa Wola, Wydział AF, Klub ZKS Stal Stalowa Wola
1995 - 2000 Huta Stalowa Wola, Wydział AS: Dział Kadr
2000 - świadczenia emerytalne

Data urodzenia: 24 października 1944
2000 - świadczenia emerytalne

W wieku 56lat już na emeryturze? Chyba, że chodzi o zasiłki przedemerytalne. Czyżby "pracował" w szkodliwych warunkach? A gdzie w tym CV wzmianka o kilkunastomiesięcznej "delegacji wrocławskiej"?

~~mezo
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 17:38  
A moze by tak pokusic sie o zrobienie kolejnych CV Sagatowskiej?Szlezaka?Wikiery?Zarzecznego/i pokazac ich dokonania.

~~
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 18:31  
Chyba mu cyganie zrobili nowa strone w dzieczności za umieszczenie ich na listach stalowej woli NAPRZÓD"

~~
ff
Wysłany: 8 Lis 2006r. 21:35  
Mam nadzieje że wygra ktokolwiek byle to nie był Kotulski

~~WP
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 09:15  
No ich dokonania nie beda lepsze - bpo co z teog ze sagatwoska mzoe sobie napisac w CV ze bylo posalem, senatorem i wojewoda - jak nic nie zrobila - wiec o duper rozbic takie CV, i takich ludzi.

~~ktoś
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 09:58  
A co takiego dobrego dla miasta zrobił Kotulski? Skoro wkółko tylko o tym co kto zrobił a czego nie zrobił... Kotulski nigdy niczego nie zrobił i nie zrobi. To nierób i obibok...

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 10:56  
Zgadzam sie z przedmówcą w 100%

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 14:57  
Kotulski do boju, ze swoją arogancja i butą.

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 20:25  
kotulski to warchlak ktorego ubrali w garnitur

~~Wyborca
ff
Wysłany: 10 Lis 2006r. 19:48  
Warchlaka to mi przypomina ktos inny.Ja nie od Kotulskiego.Moze chodzilo o warchola.

~~
ff
Wysłany: 10 Lis 2006r. 19:59  
tak brzydko o plebanie?

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »