|
|
|
- Państwo nie powinno płacić za zabiegi in vitro - mówiła w programie "Kropka nad i" w TVN24 Nelli Rokita. Posłanka PiS twierdzi, że kłopoty z zajściem w ciążę to nie choroba, ale wynik wcześniej wykonanych aborcji.
Posłanka PiS zapewniła w TVN24, że w kwestii in vitro popiera projekt Bolesława Piechy całkowicie zakazujący stosowania tej metody. Dlaczego? - Nie każda kobieta jest być może stworzona do bycia matkąNelli Rokita Nie każda kobieta jest być może stworzona do bycia matką. Nic na siłę - mówiła Rokita. Posłanka PiS twierdziła, że bezpłodność nie jest chorobą, wynika raczej z problemów psychicznych oraz... dokonywanych wcześniej aborcji. - Nie może być tak, że chcemy prawa do aborcji, a jak już nam to nie pasuje, żądamy in vitro - mówiła. Bezpłodność dotyka też mężczyzn, ponieważ "mają zły stosunek do klasycznej rodziny, nie mają więzi z rodziną". Jak im wiec pomóc? Posłanka proponuje szkolenie, na którym panowie będą się uczyć jak stworzyć rodzinę. zrodlo: http://wiado(...)osc.html Ja rozumiem ze politykierstwo gada glupoty zeby zaistniec. Ale czy nie ma zadnych granic, ktorych nie przekrocza? Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A najbardziej fikuśne w tym wszystkim jest to że powyższe sądy wygłosiła była doradca Prezydenta RP do spraw... kobiet! Widać jaki Prezydent taki doradca
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
Dziwna ta wasza tolerancja z * ????
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ciekawe dlaczego niby miałbym być tolerancyjny dla gruboskórnej kretynki, dodatkowo pozostającej na moim utrzymaniu
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
ta kobieta ma cos z glowa delikatnie mowiac - moze przekwita, moze przestala sie leczyc... w kazdym razie cos jest na rzeczy
non serviam |
|
|
|
|
ona pewnie sama nie wie
Ale jej akurat by sie in vitro przydalo, bo sama potomstwa nie posiada Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT ona pewnie sama nie wie Ale jej akurat by sie in vitro przydalo, bo sama potomstwa nie posiada może to i lepiej ze nie posiada!!!! debili mniej !!!!! bedzie fajniej!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Bezplodnosc dotyka tez mezczyzn bo nie maja stosunkow tfu zle stosunki tak to jest jak sie skacze na boki panowie cytat -nie maja wiezi z rodzina
ze co ? |
|
|
|
|
dorota, a moze nie chca pewnych rzeczy robic z zona, albo zona nie chce z nimi (oral, anal itp. Stad te skoki, ale one nie oznaczaja braku wiezi z rodzina od razu.
Pani Rokita plecie trzy po trzy, piekna polszczyzna zreszta. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
teksty z gatunku " zona mnie nie rozumie " dawno juz nie sa modne
ze co ? |
|
|
|
|
moja mnie rozumie wiec nie mam potrzeby na zadne skoki w bok
Ale niestety, widze brak komunikacji u innych par. Co najgorsze, obie strony zazwyczaj nie maja checi badz umiejetnosci aby je razem obejsc. Stad zdrady (obu stron zreszta A Pani Rokita, nadal tak twierdze, to odrebna karta Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Boze widzisz i nie grzmisz Rokita to jakas niepoczytalna kreatura kobiety szkoda atramentu :szok
zwiazek pomiedzy dwojgiem ludzi to wielka sztuka kompromisu nie kazdy umie ja posasc niestety ze co ? |
|
|
|
|
Ktoś kiedyś trafnie scharakteryzował panią Nelli, że jej głowa jest jak bęben maszyny losującej, nigdy nie wiadomo co z niej wyskoczy.
|
|
|
|
|
Ragnarok mylisz się. Ta Pani ma córkę z pierwszego związku.
Co do jej wypowiedzi to szkoda to nawet komentować... |
|
|
|
|
CYTAT Ragnarok mylisz się. Ta Pani ma córkę z pierwszego związku. Co do jej wypowiedzi to szkoda to nawet komentować... no coz, ale z jankiem nie ma. I to sie liczy. One jest polak-katoli i powinien cos splodzic!! Amen!! Jakos nigdzie sie nie spotkalem z tym, zeby sie chwalila potomstwem. Ale moge sie mylic, jako ze mi to wlasciwie to zwisa i powiewa. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
moze zona pana maryji rokity ma majatek i pan tylko tyle chcial....
jesli moja corka mialaby byc podobna do takiej pani to raczej nie ryzykowalbym plodzenia z taka potomstwa... non serviam |
|
|
|
|
CYTAT moze zona pana maryji rokity ma majatek i pan tylko tyle chcial.... jesli moja corka mialaby byc podobna do takiej pani to raczej nie ryzykowalbym plodzenia z taka potomstwa... |
|
|
|
|
hue hue hue,
no, cos jest na rzeczy sammael Twoje zdrowie Immortal - All Shall Fall |
|