NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
Licencjackie studia na kierunku praca socjalna, Absolwenci otrzymują dyplom licencjata wydany przez UMCS w Lublinie
ff
Wysłany: 25 Cze 2009r. 10:55  
[justify]KOLEGIUM PRACOWNIKÓW SŁUŻB SPOŁECZNYCH W BIŁGORAJU OGŁASZA REKRUTACJĘ NA ROK AKADEMICKI 2009/2010

//wystarczy. Zachcamy do komercyjnej reklamy

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Cze 2009r. 10:55  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2009r. 12:25  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2009r. 20:51  
Chcesz się utrzymywać na pąństwowym garnuszku idz na ten kierunek, wspieraj socjalizm.

Polska Ludowa

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2009r. 12:02  
państwowym garnuszku? Jak nie wiesz co można robić po pracy socjalnej to się nie wypowiadaj. To bardzo ciekawe i do tego interdyscyplinarne studia. Wiem, bo moja dziewczyna to studiuje w Sanoku na PWSZ. Uczy się tam prawa, psychologii, socjologii czy biomedycyny.
Zresztą gdyby nawet to czy budżetówka to coś złego?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2009r. 13:58  
A ja, po analizie rynku pracy, chcę się kształcić w kierunku pracownika socjalnego, ponieważ to zawód, na który jest spore zapotrzebowanie już teraz, a będzie ono rosło z upływem czasu. Poza tym zawód pracownika socjalnego LEGALNIE można wykonywać we wszystkich krajach Unii Europejskiej (czyli w krajach niesocjalistycznych), w ministerstwie uzyskuje sie odpowiednie zaswiadczenie i pracowacuje w Unii. Z innymi zawodami chyba jest gorzej.good sporo znajomków siedzących w UK czy innych krajach mowi, że z tym zawodem niezla kase mozna zarobic.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »