Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
bzyk
wlochaty obowiazuje składka roczna, tak podpisujesz umowe z firma jak was sprowadzic na ziemie, kupujesz tv na raty , i masz wlam do mieszkania, kradna ci tv, i co reszty rat nie splacasz ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT A wszystkim posiadaczom autek \"zagranicznych\" poleciłbym wykupić jeszze Assistance, jeśli są już po gwarancji. Kupujac AC to sie kupuje caly pakiet, chyba ze ktos chce byc oszczedny to kupuje podstawowy, a potem wypisuje ze mu ubezpieczalnia nie wyplacila. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT jak was sprowadzic na ziemie, kupujesz tv na raty , i masz wlam do mieszkania, kradna ci tv, i co reszty rat nie splacasz ? A co to ma wspólnego z ubezpieczeniem samochodu? Raty za tv spłacę z wypłaconego odszkodowania, jeśli mam to ubezpieczone. Obojętne czy polisę mam w ratach czy nie. Tak trudne to jest do pojęcia? Podpisuję UMOWĘ ubezpieczeniową na rok za określoną kwotę i przez rok mam te same warunki ubezpieczenia niezależnie od ilości rat w których spłacę całą kwotę. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no i o to k... chodzi podpisujesz umowe na rok !!!
i masz zaplacic za rok ! nie wazne czy ubezpieczajac, wyszedles od agenta a auta ju znie ma, na rok i placisz za rok ! w ratach nie w ratach , |
|
|
|
|
Panowie to wkoncu wiecie gdzie jest taka najtansza ubezpieczalnia???
Ciagnik chce ubezpieczyc i potrzebuje takiej ubezpieczalni aby tylko miec OC na ciapka Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
w stalowej na białych domach jest CUK (centrum ubezpieczen komunikacyjnych) bardzo duzy wybór ubezpieczycieli. Oddział miesci sie na białych domach obok Dentesu, obok tez robią reklamy czy coś.. Polecam
|
|
|
|
|
CHCESZ SZYBKO, TANIO i ROZSĄDNIE - SZUKAJ TADEUSZA MAZURCZYKA,
OKULICKIEGO 56C /ZA BANKIEM SPÓŁDZIELCZYM, OD STRONY OSIEDLA/. |
|
|
|
|
odswiezam temat , moze macie jakies nowe propozycje co do ubezpieczycieli
|
|
|
|
|
CYTAT odswiezam temat , moze macie jakies nowe propozycje co do ubezpieczycieli a ja uwazam ze najpewniej w Hestii, i czesto najtaniej..ja polecam w poblizu kababa u Romana na bialych domach na pietrze z napisem ERGO, tam jest fajna dziewczyna, zawsze znajdzie jakis upust |
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
upust - jasne.
jak się nie daje od razu wszystkich dostępnych zniżek produktowych, to można dawać "upusty". albo kombinować, ale potem widzę te polisy i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać (oczywiście nie mówię o błędach, bo to się może przytrafić każdemu). albo zejść ze swojej prowizji, a to już psucie rynku. poza tym zabronione. szukać, szukać, szukać. qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
najtaniej będzie przez internet- nie ma wątpliwości. Proponuję allianzdirect lub proama, możliwość samodzielnej kalkulacji kosztów, po zawarciu umowy dostajesz kwit na maila a po tygodniu właściwy pocztą.
Dla porównania za poj. 1900 płaciłem 550zł w Hestii (max zniżki ale był współwłaściciel bez zniżek) a za to samo w allianzdirect zapłaciłem 350zł około. |
|
|
|
|
Jezeli chodzi o w miare tani ale dobry ubezpieczyciel to polecam COMPENSE.
Jezeli bedzie ktos mial jakies szkody AC OC to wtedy zrozumie dlaczego. A odradzam ALIANZ. Do dzis mi niewyplacili szkody i chyba teraz niewiedza jak to wyplacic i kto Mi ma wyplacic. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
z czystym sumieniem moge polecic pana Galka ma biuro w metalowcu na parterze po prawej stronie ma rozne firmy dobierze najkozystniej dla ciebie POLECAM!!!!!
|
|
|
|
|
Najtaniej jest przez Internet. Tutaj można porównać wysokośc składki http://ipolisa.pl/kalkulator/ i wybrać najtańszą ofertę. Trzy lata temu znalazłem ubezp. w Benefia24 ale po dwóch latach podnieśli skaładkę więc zmieniłem na Link4.
|
|
|
|
|
Przy tym kalkulatorze jest taki problem, że nie podaje cen wszystkich firm, dla przykładu nie ma allianzdirect. Przy ubezpieczeniu OC i tak nic nie dostaniesz od nich więc niech się z nimi szarpie poszkodowany...
|
|
|
|
|
tylko przez internet duzo taniej niz u przedstawicieli wszystko załatwisz przez neta lub przez telefon od agenta,tanio było tez w m banku w tamtym roku
|
|
|
|
|
OC najtaniej w Concordia. Szukajcie w BS.
|
|
|
|
|
dla każdego najtaniej wyjdzie gdzie indziej tak ciężko to zrozumieć? jak się nie chce łazić po ubezp. to w necie można obliczyć sobie składkę samemu na ipolisa i każdy sobie wybierze co mu pasuje. Ktos się pyta gdzie najtaniej ale żeby podac jakieś konkrety to juz nie łaska wiadomo, że wiek jak i marka samochodu czy rok prod wpływają na składkę.
Ja do tej pory miałam w Hestii(przy samym OC bierze się gdzie najtaniej) ale w tym roku natknełam się na inny program Hestii You can drive(tylko przez internet) dla osób przed 30 r.ż. i wyszło mi 0 100zł taniej niż rok temu. |
|
|
|
|
CYTAT Chciałbym się dowiedzieć w jakiej firmie najtaniej można zakupić ubezpieczenie OC w Stalowej Woli jeśli masz konto w mBanku - sprawdź ile u nich zapłacisz |
|
|
|
|
liberty direct
|
|
|
|
|
liberty direct
|
|
|
|
|
Praktycznie każdy gdzie indziej mniej zapłąci. wiek, auto i jego wiek, doświadczenie i takie tam typu zniżki nabyte.
Porównywarki online są dobrym źródłem informacji o ile auto jest w rejestrze bo ja np mam takie które wystepuje tylko u 3 firm i jest problem "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
polecam firmę GMD na Jana Pawła obok Kasy Stefczyka. Mają tam prawie wszystkie towarzystwa więc jest możliwość przeliczenia i wybrania najlepszej (najtańszej) oferty. do tego miła obsługa
|
|
|
|
|
To że są wszystkie nie znaczy że ci podadzą prawde bo np od najtańszego agent ma 3% a od droższego 8% i jak myslisz które ci poda??
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja swoje dwa samochody ubezpieczalem w BTA RESO. Zawsze tam wychodzilo mi najtaniej. A agencja w ktorej zaoferowali mi BTA to AUTO- STOP. Maja siedzibe w metalowcu na 2 pietrze. |
|