~~Axl_Rose | |
|
|
Witam forumowiczów
W piątek wybrałem się przypadkiem do klubu "WYŻSZY WYMIAR". Po wejściu do środka zobaczyłem jak gra tam na scenie jakiś zespół, ludzie (na pierwszy rzut oka nie było tam więcej niż 20 osób wraz z obsługą i ochroną) siedzą przy stolikach i są jakoś mało zainteresowani tym co się dzieje na scenie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w momencie mojego wejścia do środka podeszła do mnie ochrona z informacją że wjazd jest płatny po "5". Naprawdę bardzo to dziwne ... rozumiem gdyby klub był pełny ale przy pustym lokalu chcą jeszcze za wstęp !! Śmiechu warte Zwracam się z pytaniem do ludzi na forum jak to wygląda w innych klubach/dyskotekach. Pozdrawiam Axl_Rose |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~wielkie_chu | |
|
|
podobnie kryzys trzeba zarabiać i każdy grosz się liczy hehehehe
|
|
|
~~Axl_Rose | |
|
|
Ok. Rozumiem, że jest kryzys ale nie oferując niczego i żądając zapłaty za możliwość napicia się piwa to chyba przegięcie !! Nieprawdaż ??
|
|
|
|
|
|
nie da się ukryć... szczególnie wyżej wymieniony "Pub" heh ale cóż pozostaje płacić lub mieć silną wolę, chodź latem zawsze zostaje ławeczka.. i za wejście mamy 2 bro gratis!
|
|
|
|
|
NAD SOLINA BYŁA SUPER DYSCO...POLECAM
|
|
|
|
|
sztachety i pały...to jest ok
|
|
|
|
|
Dla zamoznych polecam impreze w lesie na Lowisku. Wstep 7zeta w niedziele od godz20.00 DO 01.00. Bufet obfity, piwo, wodka, zapiekanki, hamburgery, scena taneczna przy ktorej gra zespol.
Super impreza dla starszych (pary chlopak z dziewczyna)i mlodszych, zonatych lubiacych dobra zabawe a nie tupac w miejscu na haju. Leca piosenki zespolow SUMPTUASTIC, LONG&JUNIOR itp. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
para -to inaczej chlopak z dziewczyna
chlopiec z gitara bylby dla mnie para laj laj ze co ? |
|
|
|
|
Ale stronkę powinni dopracować. Strona O NAS, która zwykle informuje o firmie to kompletna żenada. A raczej dziecinada.
|
|