|
|
|
W Stalowej Woli odbył się Konwent Powiatów Województwa Podkarpackiego, którego uczestnikami byli sami faceci...???
Dlaczego??? Czy w lokalnych samorządach funkcje starostów pełnią tylko oni??? Fakt, Wiesio "wygryzł" Marysie, chociaż to ona dostała głosy wyborców, a nie on... Czy obawiał się, że prześcignie go również inteligencją??? @@@ |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
KOBIETY BYŁY ZAJĘTE W KUCHNI I ŁAZIENCE
|
|
|
|
|
a może to są panowie z tęczową flagą?
@@@ |
|
|
|
|
Madra kobieta ma wielu naturalnych wrogow , wszystkich glupich mezczyzn
ze co ? |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
... oraz wszystkie nieszczególnie mądre kobiety
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
na szczescie za wyglad nie wybieraja :] kobiety sa glupsze(oczywiscie trafiaja sie wyjatki) i cale szczescie ze nie dochodzi w polsce do takich nonsensow jak w skandynawii, ze trzeba na sile baby wpychac bo skucza bo wypada bo co ludzie powiedza ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
zdobywacie
by porzucac kochacie by nienawidziec calujecie by uderzyc pragniecie by odtracic dajecie by zabrac przyrzekacie by zdradzac ze skrajnosci w skrajnosc z szczerosci w kalmstwo oto wy ... przywodcy i wladcy swiata tego juz wiem dlaczego swiat chyli sie ku upadkowi ze co ? |
|
~~Fafik | |
|
|
CYTAT kobiety sa glupsze(oczywiscie trafiaja sie wyjatki No patrz Pan, nie wiedziałem, że płeć ma coś do inteligencji, w żadnych badaniach nie wyszły różnice istotne statystycznie pomiędzy grupami mężczyzn i kobiet. Ale co ja tam wiem, ja to tylko mgr psychologii jestem... |
|
|
|
|
|
nie pisza bo feministki by drzec sie zaczely, a od tego glowa boli i za bardzo panom nie zalezy :]
kobiety noblistki lata 1901 - 2008 :] przyznane nagrody 809 z czego kobietom przypadlo 36 w tym 12 pokojowych ^^ 11 z literatury, 8 z medycyny oraz 5 z chemii i fizyki, 2 trzasnela nasza wyjatkowa maria 4 z hakiem % dla kobiet ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeel coś mi się wydaje, że włożyłeś kij w mrowisko .
|
|
|
|
|
ee kobiety wiedza ze mam racje ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
oo edycja znowu nie dziala ^^ :]
mialo byc madre kobiety wiedza ze mam racje ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Teoria z tym noblem jest dość atrakcyjna tyle tylko że fałszywa, prawie w takim samym stopniu co twórczość Ojców Kościoła Naszego Świętego (której garść zostawiam pod spodem). Chciałby zwrócić uwagę na istotne opóźnienia (do których znacząco przyczynili się rzeczeni ojcowie) w zrównaniu kobiet i mężczyzn w prawach obywatelskich (w Szwajcarii w jednym z kantonów, kobiety uzyskały prawa wyborcze w roku 1991) – więc co tu mówić o jakichkolwiek równych prawach w kolejce do nagrody Nobla
A teraz posłuchajcie grzechotnika... Św. Augustyn: "Kobieta jest istotą poślednią, która nie została stworzona na obraz i podobieństwo Boga, to naturalny porządek rzeczy, że kobieta ma służyć mężczyźnie" Św. Tomasz z Akwinu: "Kobiety są błędem natury z tym ich nadmiarem wilgoci, temperaturą ciała świadczącą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego, chybionego, nieudanego mężczyzny” Modlitwa przedśmiertna św. Jana: "O Panie, który mnie od młodości aż po stare lata uchroniłeś od kobiet, który ciało moje trzymałeś z dala od nich, przez co sam wygląd kobiety wzbudzał we mnie wstręt. Och, co za dar Boga, nie zostać dotkniętym przez wpływ kobiecości!" Tertulian: "Kobieta to bezbożne furie chuci." "Podstawą małżeństwa i podstawą rozpusty jest ten sam akt. Dlatego mężczyzna postępuje najlepiej, jeżeli nie tyka kobiety" Św. Hieronim: "Małżonkowie żyją niczym bydło, a spółkowanie z kobietami upodabnia mężczyzn do świń i innych nierozumnych bydląt, (...) Marne kobietki też śpiewają pieśń stworzoną przez ich mistrza: Bóg żąda tylko nasienia." Św. Odo: "Gdyby ludzie mogli dostrzec to, co kryje się pod skórą... oglądanie kobiety powodowałoby tylko wymioty. Skoro sami nawet koniuszkami palców nie chcemy dotykać śluzu i łajna, dlaczego tak gorliwie pożądamy objęcia naczynia z nieczystościami" Francois Garasse SJ, 1623r.: "Kobiety trzeba trzymać z dala od tego niebezpiecznego tekstu (Biblii), i od wszelkiej nauki w ogóle. Kobieta uczona to coś gorszego niż brodata. Poważnego uszczerbku doznałaby cnota dzieweczki, gdyby wolno jej było czytać Pieśń Salomona albo historię Zuzanny." A jeszcze na koniec dodam, że święty Bernard odmawiał siadania na krześle, na którym uprzednio siedziała kobieta... 95 % z hakiem w noblach – wielka mi rzecz Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~abc | |
|
|
Ojcowie kosciola maja racje. Spojrzcie na swiat przyrody. Co jest ladniejsze, samiec czy samica? Ciekawe czemu u ludzi samice nazwano plcia piekna?
|
|
|
|
|
|
ziorro nie pomagasz ^^
co by nie napisac to ktos zawsze ma pod gorke ^^ bylo ciezko ale sklodowska dostala 2 nagrody, poczatek 20 wieku, mozna mozna ? ale ok ostatnie 10 lat, baby by chyba fundacje zaszczekaly jakby to o plec tylko chodzilo, 89 do 6 w tym 2 pokojowe wiec niecale 7%, jak dla mnie i tak pogrom ranking texas holdem jakas lista do 50, baby nie ma ;] ktos powie ze kobiety to nie hazardzistki ok, ale chyba w scrabble moga grac ? ogolnopolska lista rankingowa na dzien dzisiejszy :] 100 pozycji pierwsza kobitka na 27 kolejna 57 dalej od 74 sie trafiaja ;] wiecie dlaczego kobieta ma jeden zwoj wiecej od krowy ? zeby nie pila wody z wiadra jak myje podloge ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
jak jesteśmy takie głupie, to łączcie się w pary między sobą cwaniaki..
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
|
|
ifeelgood
coz za tania prowokacja ynteligencja przez ciebie przemawia nie ma co ... ze co ? |
|
|
|
|
Tuka ale facetom nie przeszkadza to ze kobiety takie sa ;]
dorota to nie prowokacja tylko statystyki^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
wiecie dlaczego kobiety maja mniejsze stopy od mezczyzn ?
zeby staly blizej zlewu ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ja osobiscie zaopatrzona jestem w zmywarke
ifeegood tobie to chyba czegos /kogos brakuje ze co ? |
|
|
|
|
a brakuje ;-) chcialem po moherowym lbie dostac ale niestety nie poszlo ^^ jezeli jakas pani poczula sie dotknieta to padam na twarz i sie kajam :]
co mowi kobieta po wyjsciu z lazienki ? ladnie wygladam ? a facet ? narazie tam nie wchodz skad wiadomo ze mezczyzna robi plany na przyszlosc ? kupuje 2 kratki piwa zamiast 1 co powiedzial bog po stworzeniu mezczyzny ? stac mnie na wiecej co powinnismy dac mezczyznie ktory ma wszystko ? kobiete ktora pokaze mu co z tym zrobic^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood
dobra rada ciotki dorotki jablek nie jadaj zmadrzej "adas" ze co ? |
|
|
|
|
tylko po jakiego ciotko dorotko :]
|
|
|
|
Sara Gran — Heroina (Rozdział dwudziesty szósty)
[...] tacy są mężczyźni, wiecznie w pogoni za niedoścignionym ideałem i większym biustem. ze co ? |
|
|
|
|
znaczy jacy sa ? :]
|