|
|
|
CYTAT Tępy żeś ragnarok i w dodatku cham. Tępy bo taca nie jest z podatków a o tym jest twój pierwszy post, jak piszesz ty nie dajesz więc w czym masz problem. A cham bo obrażasz wszystkich którzy myślą inaczej niż ty. Powiedz mi raz jeszcze skoro wierzysz w tą moc woni to co cię obchodzi jak lokalny ksiądz dogaduje się ze swoimi wiernymi. Na mój gust to szukasz taniej sensacji i poklasku. Jestes wrazliwy zatem. Piszesz wiersze? Nie wiem gdzie ja tu kogo obrazilem, pisze moje zdanie do czego mam pelne prawo. A teraz napisze po chamsku, bo jak widze normalne slownictwo przekracza Twoja zdolnosc percepcji: MAM W DUPIE W CO WIERZYSZ I JAK WIERZYSZ. TWOJA SPRAWA!! Ale jak dlugo klechy beda sie wtracac w zycie publiczne tak dlugo bede ich opisywal. Mam do tego pelne prawo, urok demokracji. Jesli Tobie sie to nie podoba krolewiczu to nie czytaj. I nie pisz, bo nic do watkow nie wnosisz. Skoro Ty nie chcesz nas na forum, pomysl, pomysl, to nie boli, to moze my nie chcemy tez Ciebie?? Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22552/balice4.jpeg
a oto link do zdjecia uroczego Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
hehe, tylko ciekawy jestem czy w razie awarii pojazdow lub nieszczesliwych wypadkow mozna skladac reklamacje to tego co swiecil.... czy do samego stworcy?
non serviam |
|