|
|
|
czasem wystarczy jeden maly ruch, jedno klikniecie aby
pomoc potrzebujacym http://www.dobreuczynki.com.pl/ ze co ? |
|
|
|
|
ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT czasem wystarczy jeden maly ruch, jedno klikniecie aby pomoc potrzebujacym http://www.dobreuczynki.com.pl/ Myslałem że jesteś bardziej poważniejsza http://www.dobreuczynki.com.pl Sugeruję,założenie Fundacji w celu pomocy potrzebujacym Tak poza tym,sukcesów ci życzę |
|
|
|
|
powaznie to sie w grobie lezy i placi podatki
znudzily mnie ciagle narzekania coniektorych forumowiczow , wiadmomo jakie tematy sa na topie myslales o mnie wow wow bo se jeszcze CUS pomysle ze co ? |
|
|
|
|
http://www.cpk.org.pl/pl.php5/on/home
ze co ? |
|
|
|
|
tak, to pieknie pomagac potrzebujacym...
ale jest i druga strona - dlaczego w tym kraju na wszystko brakuje pieniadzy?(mam na mysli wydatki na sluzbe zdrowia, szpitale, swiadczenia socjalne, emerytury itd) uwazam ze gdyby w tym kraju dzialo sie normalnie, gdyby kler nie dostawal ani zlotowki z budzetu panstwa te pieniadze smialo podratowalyby wiele spraw ktore leza i kwicza, a nawet wolaja o pomste do nieba... nadeszla moda na fundacje, a popatrzcie tylko jakie samochody maja prezesi fundacji.. uwazam ze przede wszystkim jest to dobry biznes, a chec pomagania schodzi na dalszy plan... jedyna osoba ktora cieszy sie jako tako moim zaufaniem jest opluwany przez zasrancow w sutannach jurek owsiak, a tylko dlatego ze mu zazdroszcza poularnosci i medialnosci, tego ze potrafi poderwac ludzi non serviam |
|
|
|
|
CYTAT powaznie to sie w grobie lezy Sa rzeczy niezbadane i nie człowiek je zrozumie CYTAT i placi podatki Kombinuj,dziewczyno nim twe wdzięki przeminą CYTAT znudzily mnie ciagle narzekania coniektorych forumowiczow,wiadmomo jakie tematy sa na topie Chłopcom z podkarpackiej Al Jazeery nie zabronisz tego. Mają zarząd\moderatorów po swojej stronie. Czyli jednym wolno,a innym nie CYTAT myslales o mnie wow wow bo se jeszcze CUS pomysle Wow,no takiego podejścia to jeszcze nie znałem Pozdrawiam |
|
|
|
|
Coz za doglebna analiza mojej wypowiedzi .
zatkalo mnie a rzadko mi sie to zadarza ze co ? |
|
|
|
|
nie wiem czemu, ale jak tu weszłam... to tak mi sie przypomniało, że kiedyś była spowiedź przez internet ;)
Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Ale większość narzeka że jest zle , bo się nic nie robi, a kto z Was ostatnio zrobił coś by było lepiej.
|
|
|
|
|
Gal. ma racje. Ciagle narzekalem, ze mi kawa nie smakuje ale po umyciu kubka znow jest ok
|
|
|
|
|
Oddawaj biednym wszystkie ubrania , ktorych nie mialas/es na sobie przez ostatnie 3 lata .
ze co ? |
|
|
|
|
pozwol sie wyprzedzac kiedy tkwisz w korku drogowym
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT pozwol sie wyprzedzac kiedy tkwisz w korku drogowym A jeżeli się spieszysz??? |
|
|
|
|
a moze ktos inny ma sprawe zycia i smierci ?
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT a moze ktos inny ma sprawe zycia i smierci ? Temat rzeka - na świecie jest tak że jesli każdego przepuscisz, ustąpisz itd. to wielu wypadkach ktoś to wykorzysta.Prawda ? No ,ale ludzie powinni sobie pomagać. |
|
|
|
|
Zaskocz nowego sasiada ktoryms ze swoich ulubionych dan domowych i dolacz przepis
dobre uczynki dla zabieganaych cd. ze co ? |
|
|
|
|
temat rzeka to fakt ,duzo by mowic o kulturze jazdy w Polsce
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT temat rzeka to fakt ,duzo by mowic o kulturze jazdy w Polsce Duzo by mówić o braku kultury jazdy w Polsce. |
|
|
|
|
braku dokladnie to mialam na mysli a konkretnie o chamstwie na drodze
´przeszkadza coniektorym np. "baba" za kierownica albo ja mam lepsze auto wiec nie dam sie wyprzedzic ,,, ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT temat rzeka to fakt,duzo by mowic o kulturze jazdy w Polsce U podstaw tych wszystkich tragedii leży system szkolenia kierowców Instruktor,starszy od młodziutkiej kursantki Nonszalancko rozwalony na swoim siedzeniu,nogi prawie wyciągnięte na desce i oczywiście łokieć wystawiony przez szeroko otwarte okno. Taki przykład,później mamy skutki w postaci tragedii na drogach To bezmózgowie i kretynizm Właśnie często spotykam się z wściekłóścią i złośliwością d...treść zdecydowanie nie do publikacji którym sie spieszy,im większy grzmot z rury tym większy d...treść zdecydowanie nie do publikacji Niestety |
|
|
|
|
PonuryZniwiarz
System lapowkarstwa ma tez swoj ogromny udzial ,zadarzalo sie ,nie wiem jak jest teraz ale jakies 15 lat temu ,conketorzy nawet nie musieli fatygowac sie na egzamin . ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT PonuryZniwiarz System lapowkarstwa ma tez swoj ogromny udzial,zadarzalo sie ,nie wiem jak jest teraz ale jakies 15 lat temu ,conketorzy nawet nie musieli fatygowac sie na egzamin . conketorzy Co to znaczy |
|
|
|
|
coniektorzy
chyba nie sadzisz ze podam namiary na coniektorych no chyba ze chodzi o slowo ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT chyba nie sadzisz ze podam namiary na coniektorych Już nie mów nic,jak będzie trzeba... CYTAT no chyba ze chodzi o slowo Wykształcona wyluzuj trochę,przecież widać ze to była zwykła literówka Każdemu się mogło zdarzyć |
|
|
|
|
tak to jest jak sie prawko kupi za krowe....
non serviam |
|