|
|
|
przyznales babie racje ??przepraszam bardzo jeste k czy m ??bo to jakies podejrzane
ze co ? |
|
|
|
|
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT przyznales babie racje ??przepraszam bardzo jeste k czy m ??bo to jakies podejrzane Gdy by to forum było tylko dla pełnoletnich, to nie miała byś wątpliwośći a tak napisze tylko że moje imię nie kończy się na A. |
|
|
|
|
Gal.
Jak masz na imie ?? zawsze mozna na PW napisac , ale chcesz byc tajemniczy/a to niech i tak bedzie ,,,,.... ze co ? |
|
|
|
|
PonuryZniwiarz
a ty co chcesz wiedziec ?? wszelkich porad udzielam: moj telefon 0700 400 500 ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT kiedy sie bijesz ,uderzaj pierwszy i wal z calej sily CYTAT kij tez ma 2 konce,a ktorym bijesz jednym czy dwoma ,,,,koncowki mam na mysli CYTAT to sprobuj a przekonasz sie czy nie mam racji ;-) a nawet jak nie mam racji to i tak ma racje racja ? Oj,oj,trafiłem na eksperta CYTAT Gal.Jak masz na imie?? zawsze mozna na PW napisac,ale chcesz byc tajemniczy/a to niech i tak bedzie ,,,,.... Na forum jest ich dwóch: GAL - Sylwester Gal. - nomen nescio (NN). |
|
|
|
|
CYTAT PonuryZniwiarz a ty co chcesz wiedziec ?? wszelkich porad udzielam: moj telefon 0700 400 500 Swoje wiem To ze twoich gosci wita wycieraczka z napisem Welcom to wiem Tu też względnie się domyśl lub dospiewaj,jak wolisz W każdym razie,tych wycieraczek nie sprzedano tak wiele Jaki fajny nr telefonuthx |
|
|
|
|
CYTAT ale,ale jesli takich wycieraczek nie jest wiele moze kiedys sie na nia napatoczyszpodasz haslo :ponury i wszysko jasne Patrzyliśmy już sobie w oczy Uśmiechałaś się tak słodko Nie igraj z ogniem,dorota68 ciąg dalszy nastąpi Każda chwila nas szkoli |
|
|
|
|
a tak sie fajnie temat zapowiadal :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT a tak sie fajnie temat zapowiadal:] Masz temat rozwijaj go dalejpozdrawiam |
|
|
|
|
Lubie igrac , rowniez z ogniem ;-
facet nie jest zbyt skomplikowany , do tego prosty w obsludze , nie ma obaw ja dam rade ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT Lubie igrac,rowniez z ogniem ;- I teraz tak - kogo za to winić Boga czy ewolucję CYTAT facet nie jest zbyt skomplikowany,do tego prosty w obsludze,nie ma obaw ja dam rade Mhm pewnosc gubi nawet tych wysoko mierzacych. W okrutnym i bezlitosnym otoczeniu łowców i ich ofiar Uśmiechnij się,bo jutro możesz nie mieć czasu. |
|
|
|
|
a i ja sie podziele ^^ chyba nigdy tego nie zapomne :]
dawno dawno temu przekroczylem predkosc i probowalem sie wykpic ;] byl to czas kiedy wprowadzili taryfikatory i kazdy ostro sie ich trzymal ;] 17 letni swiezo upieczony kierowca, teorie pamietal pamietal, 30+ km kosztowalo 300 papierow i 6 pkt, a ze mial w kieszeni 50 zl po drodze do radiowozu myslal jak zagaic ;p nerwowka straszna, pierwsze zatrzymanie w kolanach miekko prawie jakbym sie zakochal, siedze jak trusia spisuja, wypytuja, a ja mysle kiedy, czas mija policjant wyciaga bloczek zaczyna wypisywac... serce ze 250 uderzen w glowie burza, a tu juz k...a ostatni dzwonek, trzy wdechy i co moglem powiedziec ^^ "panowie mam 50 zlotych" - czas na chwile sie zatrzymal czekam na reakcje zerkam na jednego i na drugiego nagle sie odezwal " i co z tego ze masz 50 zlotych" - fala goraca mnie zalala, nastepne slowa jakby mnie ktos lopata napier... "panie kierowco, wie pan co grozi za probe przekupstwa funkcjonariusza ?" - wtedy chyba zbladlem, jakby mi kazali wysiasc nie dalbym rady, a jakbym mial miednice do bym sie zesral ;] nie wydusilem z siebie nawet slowa, a oni rozkminiali z 5 min, co z takim mlodziencem moga zrobic ;] kolory zmienialem caly czas, jedyne co pozniej do mnie dotarlo to dziekujemy prosze uwazac i wiecej takich numerow nie probowac;] wyszedlem z radiowozu udalem sie w kierunku auta, kolega z ktorym jechalem lezy na glebie i placze ze smiechu ;], dopiero po chwili zorientowalem sie ze mandatu jednak nie dostalem ^^ musialem im niezle radosci sprawic ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT moja wpadka to jak chlopak nakryl mnie ze swoim kolega w lozku Śmiechu co niemiara, na miejscu chłopaka urządziłbym wam taką jazdę, że na pewno nie chwaliłabyś się tym na forum. Echelon a moze mnie to wlasnie bawi ze zaliczylam taka wpadke bo ty napewno nie zaliczysz takiej wpadki bo nie masz mozliwosci |
|
|
|
|
Masz rację, nie zaliczę. Jestem żonaty i nie mam zamiaru robić skoków w bok. Ale po twojej wypowiedzi wnioskuję, że ty należysz do tych co brak rozumu nadrabiają dupą .
|
|
|
|
|
PonuryZniwiarz
Praw natury nie chce zmieniac , posluszna im jestem bronic je i chronic bede calym swym jestestwem . Nie wiem czy wiesz ze to i tak kobieta wybiera , z gory zatem wiadomo kto lowca a kto ofiara . Na usmiech czas jest zawsze , mozna usmiechac sie do wlasnych mysli ,,,, ze co ? |
|
|
|
|
monika
NIe wiem czym ty sie tu chwalisz , to jak o tym piszesz znaczy ze jestes dumna z takiej mozliwosci ! TAKIE wpadki stoja na kazdym rogu ;-)) ze co ? |
|
|
|
|
echelon>>>>> no na pewno jak narazie nie zamierzasz ale zobaczysz z czasem...wkoncu ilez mozna walic jedną i tą samą ci..
|
|
|
|
|
dorota masz racje takie wpadki stoja na kazdym rogu ale W STALOWEJ a nie u nas .... powodzenia w pracy...powiedz na jakim rogu stoisz to uprzedze kumpli...
|
|
|
|
|
A to u was to gdzie? Skąd kurwiszcze się wywodzi ?
|
|
|
|
|
z tego co czytam to ten chlopiec cie nie kochal jakby mi zalezalo przynajmniej bym dziewczynie zeby wybil :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
monika
nie komentuje szkoda atramentu , marna prymitywna prostacka prowokacja ende ze co ? |
|
|
|
|
ifeelgood coz za romantyzm
ze co ? |
|
|
|
|
moja wpadka:
jakis czas temu, podczas mocno zakrapianej imprezy postanowilam zadzwonic do mojego meza (wtedy jeszcze narzeczonego) i poopowiadac mu troche pikantnych szczegółów Niestety pomylilam numer i zadzwonilam do taty!!!! Z powodu szumu w glowie niezorientowalam sie nawet z kim rozmawiam!!! Myslac ze mowie do meza, zaczelam opowiadac co to bedziemy robic jak wyjdzie na przepustke. Na drugi dzien tatko stwiedzil ze nie ma zamiaru sluchac pikantnych szczegolow dotyczacych naszego zycia seksualnego... Hehe ale sie wstydu najadlam...do tej pory jak ktos wspomina ta sytuacje to jest mi glupio hehe |
|
|
|
|
a ja kiedyś tak chciałem zadzwonić do kolegi i nie wiedziałem że odebrał jego tata a ja halo Piotruś wyskocz na miasto a jego tata yyy i się rozłączył
|
|