~~Buszujący w zbożu | |
|
|
człowiek którego życie jest najlepszą wizytówką i legitymacją zarazem do podjęcia misji w samorządzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kiki | |
|
|
Chyba z tym zyciem to lekka przesada.Ja nie od Szlezaka.
|
|
|
~~ | |
|
|
za odwage, jest odwazny glosno mowiac o tym ze chce rozwalic wszystkie te uklady i trzymam za niego kciuki
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Za to, że sie nie nadaje do żadnej pracy.
Za to, że zastrasza ludzi. Za to, że nie będzie walczył z układami, bo sam stworzył układ (czyt. Naprzód + Przymierze Prawicy). Można by tu jeszcze wymieniać... PS. Wyżej wymienione sprawy odnoszą się równoznacznie do obecnego sternika miasta. |
|
|
~~Jurek | |
|
|
ktos ale pierdzielisc glupoty- jakie uklad zostal stowarzony ?!?!? Przeciez to sa 2 Komitety Wyborcze- a dalczegoi 2 od Kotulskiego a gdzie indziej byly problemy na zebranie ludzi na jedne komitet ??!? Bo walsnie ludzie maja dosc tamtych ukladowiczow - i wszyscy woleli przyjsc do Kotulskiego.
W SIP bylo jeszcze inaczej - ludzie na sile byli wsadzani na listy wyborcze bo....albo startuja ablo.......... A prawda jest taka ze teraz w Stalowej panuje jedne wielki uklad - ludzie ktorzy kreca tylko walki a nic nei robia dla miasta ! Trzeba to wlasnie zmienic - i moze to zmeinic osoba walsnie s spoza ukladu ! |
|
|
~~ktoś | |
|
|
Przecież wiadomo, że Przymierze Prawicy było rejestrowane przez Pana Pająka, który jakoby przypadkiem zapewne znalazł się na liście STW NAprzód.
Co do Kotulskiego jako człowieka spoza układów...too chyba kolega nie wie co pisze. Większość "liderów" jego list jest ludzimi którzy pewne układy w Stalowej tworzyli, czyt. byli ludzie obecnego prezydenta. Czy to tak trudno dostrzec? Więc proszę, nie mów o ludziach spoza układów, obydwa wyżej wymienione komitety już takie coś stworzyły. To się dopiero nazywa skok na kasę. Ps. Zaznaczam, że nie jestem sztabowcem szreka(obecny) ani nie popieram żadnych komitetów. Nie chcę tylko, by znowu Stalową żadziła głupota i ordynarność. |
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Uklad to dopiro sie tworzyjak 4lata temu.Mam przed soba tekst porozumienia Szlezaka sprzed 4lat z Sld w ktotym sprzedal miasto lewicy.oto krotki fragm.::W przypadku wygranej A.Slezaka ...Ustala sie nastepujacy sposob sprawowania wladzy...1.Funkcje Starosty obejmuje przedstawiciel SLd.Funkce Przewodniczacego....itd.Dalej nastepuje dokladny podzial wszystkich stanowisk .Sa i podpisy.Wszystko wskazuje na to ze ten scenariusz moze sie powtorzyc i w tych wyborach.Chcialem zaznaczyc ze nie jestem ze sztabu J.Kotulskiego.
|
|
|
~~q | |
|
|
Rogowski + Kotulski + Cisek = skok na kase - wciskają nam tylko kiełbasę wyborczą:(
Wstyd !!!!!!!!!!! |
|
|
~~4 lata temu | |
|
|
Poza układem?????
Rogowski Z. po wyborach zatrudnił - żonę pec brata mzk Trajera pec trajera córkę mzk nowickiego mzk i wiele wiele innych ponadto był zwolennikiem wyczyszczenia Urzędu na co Szlezak sie nie zgodził |
|
|
~~wyborca | |
|
|
Nie interesuje mnie ani Kotulski ani jego sztabowcy.Wiem jaki byl mechanizm wygranej Szlezaka 4lata temu.Ze sprzedal miasto.A dokument jest prawdziwy z podpisami stron tego porozumienia.Pisze otym bo wiem ze taki scenariusz moze sie powtorzyc.
|
|
|
~~ | |
|
|
za uczciwość, bezkompromisować, uczynność i wrażliwość na ludzką krzywdę
|
|
|
~~ | |
|
|
uczciwość - brał pieniądze z HSW nie pracując tam
uczynność - starał się uczszęśliwić jednocześnie żone i kochankę wrażliwość - opuścił żonę z dzieckiem, jest wrażliwy szczególnie na Szlezaka, a jak komuś się dzieje krzywda to pomoze i kopnie niech sie nie męczy bezkompromisowość - zwolni wszystkich których chce i na to miejsce wstawi swoich |
|
|
~~ | |
|
|
prawdomówny, wrażliwy
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja cenie kotulskiego za to ze jest GLUPI DO POTEGI ENTEJ, BEZ WYKSZTALCENIA, PIJE WODE JAK MALO KTO, JEST PROSTAKIEM, MA GEBE JAK MOJA SWINKA MORSKA DUPE, MA PRZY SOBIE TAKICH SAMYTCH GLUPKOW JAK ON SAM... zapomnialme o czyms jeszcze? chyba nie.
|
|
|
~~ | |
|
|
normalny człowiek nie wygląda jak wydmuchana wydmuszka, czyli kązdy i tak wie kto
|
|
|
~~ | |
|
|
Kotulski oczywiscie, ale ja bym sie tu klocil on nie wyglada jak wydmuszka on wyglada jak swinski zad
|
|
|
~~ | |
|
|
żenująca dyskusja, żenujący facecik, śmieją się ze Stalowej że mamy takiego prezydenta
|
|
|
~~ | |
|
|
a jeszcze bardziej zenujacy (czyt. kotulski) stara sie nim zostac, wyobraz sobie teraz jak wtedy beda sie z nas smiali.
|
|
|
~~ | |
|
|
napewno nie będzie większego wstydu niż teraz, już się nie da
|
|
|
~~ | |
|
|
da sie da z Kotulskim to by sie smiali jeszcze dluuugooooo po ... jego kadencji.
Kotulski to ani wyksztalcenia, w mowie i pismie, szkole ledwo skonczyl za to skonczyl bez problemow wieeeellllllllllleeeee flaszek wódy, o jezyki obce to juz nawet nie pytam bo to oczywiste, ze nie zna. coz wiecej mozna dodac. TRAGEDIA. |
|
|
~~ | |
|
|
szlęzak też nie zna, to powszechna wiedza, że to grubianin, opój i jak sam o sobie mówi d... nie urzędnik
|
|
|
~~ | |
|
|
przynajmniej sie do tego przyznaje a nie jak swinski zad kotulski nazywa siebie ":dobrym gospodarzem" skoro zostawia zone i dzieckjo dla kochanki. niezly gospodarz, przyklad do nasladowania
|
|
|
~~ | |
|
|
on nie ma nawet kochanki, któraby go chciała
|
|
|
~~ | |
|
|
okej to moze z innej beczki albo inaczej napisane:
Za co cenisz pijaka zdradzajacego zone i zostawiajacego ja dla kochanki,wulgarnego chama kiedy popije swojej ukochanej wodeczki, pijaka bez wyksztalcenia i obycia niepotrafiacego sie wypowiedziec, sztucznego jakby na sile wlozonego w garnitur czlowieka ktory lepiej sie chyba czuje pod monopolowym niz w gajerku kandydata pchajacego sie na fotel prezydenta. czymze ci taki czlowiek imponuje???? |
|
|
~~ | |
|
|
zalosne
|
|
|