~~eNdriu | |
|
|
oddajcie swoj glos na mnie, nasze miasto jest na dobrej drodze
www.sipper.prv.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Zyga | |
|
|
Teraz rozumie dlaczego mowil o leczeniu zebow.
|
|
|
~~Koles | |
|
|
Kolega Szlezaka http://youtu(...)R3I-3FTM
|
|
|
~~xxx | |
|
|
No ja tez teraz wiem dalczeo piedzili o leczeniu zebow
|
|
|
~~ | |
|
|
to jest odpowiedz za to o kotulskim?
bo jesli tak to tu widze jakis pomysl, a nie kopie |
|
|
~~Jolka | |
|
|
Nie interesuja mnie wasze wzajemne odpowiedzi Wiem tylko ze wstydem jest zeby prezydent mial takie brzydkie zeby.O ile dobrze pamietam dawniej w szkolach byly gabinety stomatologiczne.W piatce na Ozecie tez.
|
|
|
~~Kamil | |
|
|
A wiesz kto je zamknal?
|
|
|
~~ | |
|
|
oczywiście Szlęzak je zamknął, tera będie otwierał a kiedy planuje znowu zamykać?
|
|
|
~~Zdziwiony | |
|
|
Zostaly zamkniete bo dzieci nie chcialay leczyc zAbkow.Przykladem sa zeby pana prezydenta-na przedstawionym zdjeciu.Az trudno uwierzyc ze to wlodarz naszego miasta.Troche wstyd,przy takich poborach.
|
|
|
~~ | |
|
|
hehehe ale fota tak ma byc za rok ? hehe
|
|
|
~~Jas | |
|
|
Ta droga Szlezaka to prowadzi w las na jagody.
|
|
|
~~ | |
|
|
ale wygrzany jest, pewnie pil noc wczesniej ba napewno pil jak codzien. korupcje moze powstrzymal ale alkoholizm rozpowszechnil na wszystkich szczeblach administracji publicznej w stalowce heya
|
|
|
~~Jaga | |
|
|
Chwiejny troche ten krok Szlezaka na drodze miasta.Jeden krok do przodu dwa kroki w tyl.
|
|
|
~~utu | |
|
|
Szlęzak na jagody, Sagatowska do domu spokojnej starości, Zarzczny do pierwszej klasy, Augustyn do "Ruchu".....Kotulan na prezydenta
|
|
|
~~ | |
|
|
O ile wiem to Kotulski jest starszy od sagatowskiej o 6 lat. ćwoku
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Kotulski powinien wrócić do szkoły i uzupełnić swoje wykształcenie. To wstyd, żeby nie mieć matury nawet. Żenujące...
|
|
|