|
|
|
Zaginął dzisiaj tj. Niedziela 07.05 na działkach za sanem, podczas wielkiej burzy. Ma na imię Pusia, wystraszyła się burzy i zniknęła, jest bardzo bardzo przyjazna wobec ludzi.
Jeżeli ktoś widział małego pieska maści jasno brązowej to bardzo proszę o kontakt: tel: 515899069 Piesek wygląda tak: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:(( biedna niunia napewno sie znajdzie
|
|
|
|
|
Witam, piesek jeszcze się nie odnalazł, ale przy okazji poszukiwań, pewna osoba zadzwoniła do mnie, odnalazła ale innego pieska, może komuś to pomoże
O to zdjęcie tego znalezionego pieska, błąkał się przy ulicy Mickiewicza. proszę pisać na prv to podam numer telefonu do pana, który znalazł pieska. Nadal proszę o pomoc w sprawie mojego :((( może ktoś widział, albo słyszał, że ktoś znalazł pieska, albo sąsiad nagle ma takiego pieska, czekam na informacje. Pozdrawiam :( |
|
|
|
|
Moja Pusia się ODNALAZŁA . Ale temat może jest aktualny, podczas burzy ginie wiele zwierząt.
Pozdrawiam. ) |
|
|
|
|
CYTAT Moja Pusia się ODNALAZŁA . Ale temat może jest aktualny, podczas burzy ginie wiele zwierząt. Pozdrawiam. ) bop to nie burza naturalna... Marsjanie sie zjawiaja i walczą w ten sposób z kryzysem, receptura Chińska, a mieso polskie... podobno dobre... |
|