|
|
|
Kto pierwszy zaświeci wszystkie ten zostaje największym cwaniakiem na forum i jako nagrodę otrzyma wełniane gacie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no to kurde, chyba się nie łapię na ten wyścig, nie lubię wełnianych gaci
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
oooo widzisz.....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
ja obstawiam zalozyciela tematu :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Zalozyciel tematu nie doczeka tej chwili na tym forum ;)
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
tak btw to wam sie zlota dziewuszyna do pisania newsow trafila :] zdrowie straszne masa roznosci, jescze troche i bedziecie zbedni ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
i banner resetu nie jest podlinkowany ;]
|
|
|
|
po to jest zeby pisala
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
bedziecie plakac jak sie zakocha ;D i mowic ze to nie ten ^^ poczekaj, stac cie na lepszego, dla takiej super dziewczyny to on za lichy, spojrz jak on wyglada, albo z grubej rury znajdziemy super chlopaka do pisania artow, bedziecie mieli wspolne pasje i tematy jak z troskliwa mama :]
panie... ja edytowac nie moge a ty jaja robisz ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
to ja tez przyszlam postow ponabijac
gacie do wygrania , przydazda sie ja tam niczym nie pogardze ;-)) ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT to ja tez przyszlam postow ponabijac gacie do wygrania,przydazda sie ja tam niczym nie pogardze ;-)) Sorry ale nie trawię Trollic Ja tam nie pogardze dobrym schaboszczakiem,preferuję tradycyjną wódkę Raz na jakiś czas Heinekena oraz rosyjskiego szampana w parze z chrupkami |
|
|
|
|
PonuryZniwiarz
poprosze o tlumaczenie slowa "Trollic" szampan ?? z czym z chrupkami ?a probowales z truskawkami ?? swietny afrodyzjak ze co ? |
|
|
|
|
Może i jest to świetny afrodyzjak jak się siedzi we dwoje, a jeśli samemu się siedzi albo z kumplem to może lepiej nie mieszać szampana z truskawkami .
|
|
|
|
|
echelon
ja wszystko rozumiem , te Wasze meskie sprawy rozmowy ;-) o czym rozmowy ? a wlasnie faceci duzo wiecej plotkuja niz kobitki ale powiedz tak szczerze czy gustujesz w tym zestawieniu szampan i chrupki to nic ze ruski a co do truskawek i szampana to raczej wlasnie dwoje( ON i Ona ) mialam na mysli raczej nie inaczej ze co ? |
|
|
|
|
Szampana ruskiego za 7zł z chrupkami jeszcze nie konsumowałem. Zawsze piłem go z kumplami bez żadnego żarcia, ale z chrupkami na pewno by się nie gryzło ;].
|
|
|
|
|
prponuje do ruskiego szampanskoje slonine w czekoladzie
ach ta wasza meska solidarnosc , to chyba jedyne czego wam panowie zazdroszcze ze co ? |
|
|
|
|
Truskawki też by się nadały ale nie jako afrodyzjak .
A dlaczego jak szampan to i truskawki mają być ? Jak piję z kumplami szampana za 7 zeta to nie dlatego, że jest jakaś uroczystość, podniosła chwila tylko żeby się trochę wstawić, a takiego szampana pije się lekko i łagodnie wchodzi w łeb. A jak ktoś jest głodny to może sobie do tego i lachę kiełbasy wpieprzyć, mnie to nie przezkadza a jeszcze sam trochę skubnę . I taka jest Doroto prozaiczna rzeczywistość - carskoj za kilka złotych nie jest po to żeby było romantycznie i je się do tego to samo co i do piwa a co komu w danej chwili pasuje . |
|
|
|
|
echelon
sprobuj podac zonie szampana z pokrojonymi truskaweczkami , a na pewno nie rozboli ja glowa panowie jestescie romantyczni tylko przed slubem ??a potem ruski szampan zagryzany kielbacha ? byle szybciej i latwiej pale zalac to moze lepiej wspierajcie polskich producetow win zwanych " mozgotrzepami "przyjemne z pozytecznym na zdarowie ze co ? |
|
|
|
|
Ale ty mówisz o dwóch różnych sytuacjach, trudno żebym koledze podawał pokrojone truskaweczki do szampana, przecież to zboczone . A przecież z żoną nie będę wp******lał kiełbasy z szampanem. Mam przy koledze być romantyczny A jak pisałem, carskoj to się nadaje do wypicia z kolegą, a nie jako element gry wstępnej .
Oj Dorota mnie się wydaje, że tobie chłopa potrzeba . |
|
|
|
|
echelonie
praw natury nie chce zmieniac posluszna im jestem .... to ty zmieniles temat ja trzymam sie truskawek od poczatku , zjechales na boczny tor przystanek "meska sprawa" to moze ty sie przed czyms bronisz ; ze co ? |
|
|
|
|
Ja nie zszedłem na żaden temat "męskiej sprawy", to ty to zaczęłaś tak to nazywać choć nie mam pojęcia czemu . Może dlatego, że nie piłaś nigdy carskoja za kilka złotych i słowo szampan (i nieważne, że w przypadku tego produktu to nazwa mocno umowna) kojarzy ci się z czymś zupełnie innym .
|
|
|
|
|
A danie sobie w szyję w towarzystwie kojarzy ci się z jakąś supersamczą czynnością .
|
|
|
|
|
jescze chwila jescze moment a dam se wmowic ze moj pies mowi ludzkim glosem
meska sprawa powstala nie bez powodu , sam powiedziales ze w gronie kolegow nie bedziesz pil szampana z truskawami cytat Szampana ruskiego za 7zł z chrupkami jeszcze nie konsumowałem. Zawsze piłem go z kumplami bez żadnego żarcia, ale z chrupkami na pewno by się nie gryzło ;]. ze co ? |
|
|
|
|
No i sama sobie zaprzeczyłaś cytując mnie, przecież ja nigdzie tak nie napisałem. Jak byśmy mieli przy szampanie truskawy to na pewno by sobie nie leżały do dnia następnego . My (piszę w imieniu swoim i kolegów, nie męskiej populacji) jesteśmy prawie wszystkożerni .
Może i ja siebie zacytuję bo zaraz ty byś przytoczyła to zdanie jako argument: CYTAT Może i jest to świetny afrodyzjak jak się siedzi we dwoje, a jeśli samemu się siedzi albo z kumplem to może lepiej nie mieszać szampana z truskawkami Żart Dorotko, żart; nie jest domeną typowo męską. Tak więc facet to dla ciebie jednak nie takie proste stworzenie jak gdzieś zapewniałaś bodajże wczoraj. Pewnie chciałabyś żeby tak było, ale cóż... . |
|
|
|
|
o paznie kto 5tke temu kto wszystko wylapal ;D
jakie nasze meskie rozmowy/sprawy ? ze niby przy kobietach nie wypada o wszystkim mowic ? strasznie wszystko utrudniasz dorota ;] wiesz dlaczego faceci nie jedza truskawek do szampana ?;] bo zadnemu nie chcialoby sie po nie isc i nie mialby kto szypulkowac :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|