|
|
|
CYTAT no widzisz ja biedna bezbronna istota jestem tu atakowana No, no już bez tragizowania, jak przeczytasz jeszcze raz naszą rozmowę to pewnie dojdziesz do wniosku, że ja cię nie atakowałem (i ifeel zdaje moim zdaniem że też nie choć jestem w stanie zrozumieć twoje oburzenie kawałem choć przyznam nieskromnie, że mnie rozbawił), tylko przedstawiałem argumenty, a nic nie poradzę na to, że inaczej widzę picie pseudoruskiego szampana za kwotę poniżej 10zł. Luźna guma Dorota, nie miałem intencji atakowania cię . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale jest jeden plus
dowiedzialam sie ze szampan stal sie napojem dla mas ja osobiscie jednak pozostane przy lampce czerwonego wina , jesli szampan to truskawkowy (bo i takiego smakowalam ) ze co ? |
|
|
|
|
Teraz napiszę coś bardziej ostrego, ale w innej spawie i skierowane do kogoś innego: edycja nie działa do chuja Wacława
|
|
|
|
|
Do ch.uja Wacława miało być .
|
|
|
|
|
echelon
spokojnie chcialam wywolac "wspolczucie " he he zeby mnie ktos po glowie poglaskal luzna gumka wole jednak mniej luzne ;-) bezpiecznej milego dnia zycze toc mamy wakacje jade niedlugo na urlop jupi, jupi do Stalowej ze co ? |
|
|
|
|
To musisz mieć paskudnie w tym swoim krzyżackim kraju skoro tak się cieszysz na myśl o wakacjach w Stalowej
|
|
|
|
|
Stalowa to miejsce, w ktorym urodzilam sie, dorastalam i coz sentymentem darze wiele miejsc
mam wiernych przyjaciol , z ktorymi chetnie spotkam sie , powspominac stare dobre czasy Krzyzakowo to moja druga ojczyzna pierwsza jest St.Wola i juz tak zostanie , rodziny sie nie wybiera kocha sie ja taka jaka jest ze co ? |
|
|
|
|
No tak sentyment i starzy znajomi, to rozumiem. Rozumiem też dlatego, że ja osobiście (i nie tylko ja) mam uprzedzenie do tego pruskiego narodu .
|
|
|
|
|
echelonie
uprzedzenia sa i chyba to sie juz nigdy nie zmieni ,natomiast sami Niemcy ,co uwazam za pozytywne ,czesto rozmawiaja o wojnie , czesto w tv widze programy o Hitlerze ,wpajaja mlodym ludziom ile zla moze wyrzadzic konflikt wojenny ile cierpien na niewinnych istotach Np moj syn ktory uczeszcza do niemieckej szkoly jedzie ná wycieczke do Oswiecimia ze co ? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"reasumujac
ja namwiam do truskawek i szampana echlon opowiada o imprezkach na tzw. luzie ifeelgood sypie dowcipami ,probuje wyczuc gusta , i nie cierpi bialych skarpetek " a o mnie to już nie pamietałaś " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT poprosze o tlumaczenie slowa \"Trollic\" Modyfikacja od słowa \"Troll"\\"Trollica"\ Wykształcona,za to mało...treść zdecydowanie nie do publikacji CYTAT Szampana ruskiego za 7zł z chrupkami jeszcze nie konsumowałem.Zawsze piłem go z kumplami bez żadnego żarcia, ale z chrupkami na pewno by się nie gryzło;]. echelonNa pewno sie nie gryzie,to kwestia gustu CYTAT ach ta wasza meska solidarnosc,to chyba jedyne czego wam panowie zazdroszcze I wielu wielu innych...,mogłabyś pozazdrościć CYTAT Oj Dorota mnie się wydaje,że tobie chłopa potrzeba . Coś tu musi byća ty jesteś treść zdecydowanie nie do publikacji tylko pytam CYTAT jescze chwila jescze moment a dam se wmowic ze moj pies mowi ludzkim glosem Z jajami w imadle napewno by przemówił CYTAT Tak więc facet to dla ciebie jednak nie takie proste stworzenie jak gdzieś zapewniałaś bodajże wczoraj.Pewnie chciałabyś żeby tak było,ale cóż... . Bardzo trafna uwaga echelon CYTAT jedzenie i sex,czy odwrotnie egal,no i sex to nie wszystko jest jeszcze piwsko panowie najwyrazniej zatrzymali sie w procesie ewolucji i juz niedlugo bedziemy was trzymac tylko do celow seksualnych,i bynajmniej nie bedziemy was hodowac w domu ... Za kogo ty się uważasz...treść zdecydowanie nie do publikacji CYTAT dlaczego kobieta w domu ma tak duzo do roboty ? spi w nocy to jej sie zbiera ;] CYTAT Teraz to mnie rozwaliłeś . CYTAT jesli sa w dobrym guscie to i owszem .. Parafrazując twoje wypowiedźi,są czasem mocno...treść zdecydowanie nie do publikacji |
|
|
|
|
no nie postronek zaraz wezme i pojde do lasu sie powiesic gdzies na brzegu zeby mnie kleszcze zjadly :] btw dorota ja nie pisalem nic o bialych skarpetach ^^ ale widze ze to prawda, polaka w niemczech poznasz po bialych skarpetach do sandalkow ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeel jeśli dobrze poszukasz w swoich postach to znajdziesz ten z małą wzmianką o skarpetkach ale ....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka ale nie bialych ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT ^^ ale widze ze to prawda, polaka w niemczech poznasz po bialych skarpetach do sandalkow ^^ Może jeszce dorzuć buty Sofixa i jest git |
|
|
|
|
ifeelku będzie prościej jak nam teraz szybciutko napiszesz jaki kolor w takim razie preferujesz
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
PonuryZniwiarz
juz po analizie ?? jesli cos jest zdecydowanie nie do publikacji to ja poprosze na P.W mam sie niby domyslac co autor mial na mysli , wakacje sa myslenie boli ze co ? |
|
|
|
|
ifeelgood..
mieszasz .....na calej linii ze co ? |
|
|
|
|
asumujac
ja namwiam do truskawek i szampana echlon opowiada o imprezkach na tzw. luzie ifeelgood sypie dowcipami ,probuje wyczuc gusta , i nie cierpi bialych skarpetek " a o mnie to już nie pamietałaś a anulka wspomina 2 kg truskawek ze co ? |
|
|
|
|
"a anulka wspomina 2 kg truskawek "
dodam że bez czekolady i szampana " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
bez szampana i czekolady
faceci to brutale ze co ? |
|
|
|
|
ehh anulka nie o to idzie :] zapytalem doroty czy moj dowcip to wieksze faux pas niz zakladanie skarpetek do sandalkow :], wcale nie mialem na mysli konkretnych przypadkow ot takie porownanie z dupy :], dorota jest na mnie nastawiona bojowo i od razu odebrala za atak na polakow w niemczech, o ktorych mowi sie ze biale skarpetki + sandalki to ich znak rozpoznawczy, a mnie to nawet przez mysl nie przeszlo ^^ za bardzo sie wczuwa w forum i licho czyta miedzy wierszami ;]
|
|
|
|
ifeelgood
nie znalam owego rzeczonego znaku rozpoznawczego i osobiscie nie spotkalam sie z tym tutaj nawet, pomieszales kilka postow laczac kilka watkow w jedna calosc ale jaja wiecie po czym poznaje Polaka ? , ale takiego ktory przyjezdza tu tylko do pracy ,bo wielu jak wiecie mieszka tu na stale kurtka dzinsowa czapka z daszkiem zaniedbane rece nie ogolony kupuje w sklepie glownie :hurtowe ilosci czekolady , proszek persil , wodka na rozluznienie wieczorkiem , piwo polskie bo takowe jest juz ogolnie dostepne dresy markowe "adidas made in china " wystepuja w grupach zeby byla jasnosc nikogo nie krytykuje ja tylko prawde pisze ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT zeby byla jasnosc nikogo nie krytykuje ja tylko prawde pisze No to teraz pora,napisz coś o sobie Może będą punkty |
|
|
|
|
to wyzej to nie ja pisalem tylko moja siostra ^^ dorota siedzisz w rajchu tyle lat i nie slyszalas o tym ?;D bo uwierze napisz jescze ze ja dodalem bialych ^^
na poczatku truskawki z szampanem, wyszlo ze my faceci jestesmy burakami - bylo fajnie :], zazartowalem ze kobiety sa glupie bo sie z buractwem zadaja i napisalem dowcip, ktory czaja moje sasiadki po 60, moja mama i moja 80 letnia babcia :] ale ok urazilem wiec sory, zasugerowalem luzu, zapytalem o to jakie dowcipy lubisz, o nic wiecej nie chodzilo chcialem wiedziec jaki dowcip cie bawi, wyszlo ze moj jest be, a ty nie masz pamieci do dowcipow i wyskoczylas ze chodzi mi o kase ^^ no wazzuuuuppp, pozniej pojawila sie wojna, wycieczka do oswiecimia oraz hitler :] a na koniec napisalas mi ze lacze watki iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|