~~iker | |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3IvqUTLPoOg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do roboty się weź to się nudzić przestaniesz, taka moja rada
|
|
|
|
|
ifeelgood cos w tym guscie .....
Odeszła i nie wróci więc cóż mi po tym świecie co męki mi nie skróci i nie pocieszy przecie. Odeszła i nie wróci jak żyć mi bez niej dalej jak o niej myśl porzucić jak sercu rzec - "nie szalej". I jak odsunąć myśli zwątpienia i goryczy katuszy niepomiernej i bólu co skowyczy. Kto z męki mnie ocuci odsłoni łez firankę odeszła i nie wróci ochota na kaszankę. Modlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ze co ? |
|
|
|
|
Rzekła lilia do motyla:
"Nikt nie patrzy. Niech pan zapyla". (Jan Sztaudynger) O czterech szczeblach Jej drabina do kariery Ma cztery litery. (Jan Sztaudynger) Kto śpi Kto śpi, nie grzeszy, więc, miła osobo, Nie będzie grzechu, gdy się prześpię z tobą. (Jan Sztaudynger) Droga cnoty Śliska jest droga cnoty, Chodzić nią nie mam ochoty. (Jan Sztaudynger) Pomsta nieba O pomstę do nieba woła, Gdy on nic, choć ona goła. (Jan Sztaudynger ze co ? |
|
|
|
|
Żona do męża
Jeśli nie chcesz mojej zguby, Daj mi banknot, ale gruby. Wersal Jeśli dzieci wyrabiamy, To ze względu na ich mamy. (Jan Sztaudynger) Gdy sterczące widzę cycki Wpadam w nastrój poetycki Do dzieła I majtki zdjęła. ze co ? |
|
|
|
|
o matko moja :] to jest tragiczne, smutno mi doroto gdyz bawi cie toto - nadaje sie na cytat ?;D czytajac to otwieralem oczy ze zdumienia :] rozumiem ze to taki subtelny "niemiecki" humor ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
skad ja TO wiedzialam , ze coklowiek napisze bedzie skrytykowane
spoko ja dam rade ;-) jakos ze co ? |
|
|
|
|
ja nie anty, tak szczerze po twoich postach wydawalo mi sie ze bedziesz probowala zarzucic czyms ambitniejszym ;] bo takie fraszko-wierszyko-rymowanki ? jak ten jan tyle ze lepsze to zule pod sklepem za wino albo za free zapodaja i swoim nazwiskiem tego nie opatruja :p
czy to bedzie za wulgarne ? modlitwa wieczorna kobiety widziana oczami faceta ? dla mnie niewielka roznica a przekaz ten sam :] CYTAT ... o zobacz idzie ta ładna pani zdobywa wszystko swoimi wdziękami leci na kasę łatwych frajerów parę bajerów zakręci dupą nadziane pajace zawsze to kupią na pewno spróbują ust taniej suki a wtedy delikwent jest już zatruty sponsor złapany jak ryba na haczyk całkowicie oddany swej nowej szmacie spełnia wszystkie zachcianki takiej blachary a co myślisz że taka by ci w chacie pomyła gary nagly atak spawacza :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
coz taki nastroj dzis mam ;-) poprostu
ale kobieta zmienna jest ;-) w twoim wierszyku troche rymy nieregularne ale rozumiem ze to mialo byc zamierzeniem autora ze co ? |
|
|
|
|
dobrze rozumiesz ja nic nie przestawialem ;-)
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
najgorsze dowcipy jakie czytalem w zyciu ;]
|
|
|
|
biedactfo przykro mi ale to nie byly dowcipy
ze co ? |
|
|
|
|
taka gadke o dupe rozbic ^^
przyjaciel - najlepszy bo najkrotszy kino - to ciut za sporo melodramatu 4 pory roku byl si do zimy i synka ;] btw takie usuwanie postow juz po to troche brak szacunku dla rozmowcy jest mi prawie przykro ;] tyle madrzejszy wyszedlem i teraz wiem ze nie zawsze warto odpisywac, nawet za ten bonus od in vx :] pozdrawiam iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~błąd ... | |
|
|
czy to zdjęcie to ty?
|
|
|
|
|
|
usunelam poniewaz stwierdzilam .ze nie jestes odpowiednim adresatem , gustujesz w zupelnie czyms innym a, ze o gustach dyskutowac nie wypada nic innego mi nie pozostalo
o dupe rozbic, tu sie zgodze przykro ci prawie , prawie robi wielka roznice pozdrawiam ze co ? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
zamienię poczucie humoru na powód do śmiechu
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
W stumilowym lesie pojawił się wielki dzik. Wszyscy się pochowali w domach a dzik idzie do domu Puchatka i puka. Przestraszony Puchatek pyta:
- Kto tam? Na to dzik odpowiada: - To ja, prosiaczek. Z wojska wróciłem! lichy powod ale zawsze ;-) iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
ta szkole podlinkujcie ;]
|
|
|
|
tak mi się nudziło że posłuchałam bajki o Czerwonym Kapturku
w wersji dla internautów http://twoja-muza.pl/mp3,0oAop7wzFlc,witass,czerwony_kapturek.html " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Mnie by nie pasowały.Piwo ma być zimne,a kobieta gorąca i nigdy na odwrót;]. |
|
|
|
|
ifeel o jakim bonusie ty piszesz? Coś mnie ominęło
|
|
|
|
|
to dopiero jest ziomek ;]
StaloweMiasto.pl |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT coz panowie sami nie wiecie jakie skarby macie mam na mysli Polki dla Niemcow jestesmy doskonalym,niemalze idealnym materialem na zone,twierdza ze jestesmy pracowite,cieple, gospodarne,wierne,wspaniale matki,umiemy zadbac o mezczyzne,samodzielne. To co napisałaś jest żałosne... Wierne nie powiedziałbym Umiemy zadbac o mezczyzne Umiecie o siebie zadbać to fakt A co do samodzielnosci to widzę,że zdania są podzielone CYTAT Do roboty się weź to się nudzić przestaniesz,taka moja rada Dobro z niej wynika |
|
|
|
|
PonuryZniwiarz
eee tam cicho byc ,,,marudo forumowa ;-)) jestesmy kochane tylko wy tego nie zauwazacie a potem zmieniaja nas lzy ..... ze co ? |
|