|
|
|
echelon
ifeelgood wymiekl przy rozmowie ze mna dopomina sie bonusa od vx za niemalze mrowcza ciezka syzyfowa prace ze co ? |
|
|
|
|
ze co ? |
|
|
|
|
Ja też się trochę zmęczyłem przy rozmowie z tobą, ale nie domagam się za to bonusa, a jedynie tego żeby edycja działała . Mam nadzieję, że to nie wygórowane żądanie .
|
|
|
|
|
Jedank tak calkiem bezinteresowny nie jestes , zmeczeni panowie wypijcie szampanskoje za moje zdrowie . Czym ja was tak oslabilam ? wiem ! eureka ! mala czarna kawa spozywana w nadmiarze ma skutki uboczne .
ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT eee tam cicho byc ,,,marudo forumowa ;-)) jestesmy kochane tylko wy tego nie zauwazacie a potem zmieniaja nas lzy ..... W oddali dostrzegam twą osobę,łzy rozbijaja się o ziemię |
|
|
|
|
Placzesz ??
nie plakusiaj ;-) duzy chlopczyk jestes ... ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT zmeczeni panowie wypijcie szampanskoje za moje zdrowie.Czym ja was tak oslabilam?wiem! eureka!mala czarna kawa spozywana w nadmiarze ma skutki uboczne. szampanskoje + truskawki = wydostawanie się na zewnątrz treści pokarmowej(wymioty). Sprawdziłem dla was,wrazenia negatywne Mala czarna kawa spozywana w wybornym towarzystwie Negatywne skutki uboczne wywołuje u ciebie to widac |
|
|
|
|
SZAMPAN prawdziwy a nie szampanskoje jakies ruskije badziewie
wypijane na laweczce ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT SZAMPAN prawdziwy a nie szampanskoje jakies ruskije badziewie wypijane na laweczce I tu sie myliszpodsumowywując 1 - hahaha jest tani 2 - hmm szybko dziala 3 - zajebisty w smaku (zalezy jaki ruski bo zdarzaja sie naparwde dooobre) I słyszałem że ostatnio podrożały |
|
|
|
|
Dorato też da się wyrzygać
|
|
|
|
|
CYTAT Dorato też da się wyrzygać Nie sądzę,aby tak było |
|
|
|
|
PonuryZniwiarzu
Widocznie tobie potrzeba tzw szybkiego dzialania , aby sie dobrze bawic trzeba cos taniego przechylic . Ja uwazam ,ze do dobrej zabawy nie potrzebny jest alkohol , dobre towarzystwo w zupelnosci wystarczy ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT co robić na wakacjach??? Nie masz co robic????? Przyjedz do mnie, Ja Ci robote znajde. Czlowieku bieszczady, imprezy, panienki, ziomne piwo, grill. Ale jak sie samemu nie wie co sie chce to tak bywa ze nuda. Ja tam na nude nie narzekam. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT PonuryZniwiarzu Widocznie tobie potrzeba tzw szybkiego dzialania , aby sie dobrze bawic trzeba cos taniego przechylic . Ja uwazam ,ze do dobrej zabawy nie potrzebny jest alkohol , dobre towarzystwo w zupelnosci wystarczy dorota nie ma potrzeby by podbijac kolejne tematy i odpisywac ponuremu banana dostal :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood
dziekuje za info z wrodzonej grzecznosci odpowiedzialam ale czy odpowiadajac na jakies pytanie podbijam temat ?? ze co ? |
|
|
|
|
ja odpisalem z wrodzonej zyczliwosci ;] po co produkowac sie dla osoby ktorej juz nie ma ?:] ewentualne kolejne wpisy o dupie maryny do ponurego z innych tematow bylyby podbijaniem i wprowadzilyby zamet na nasze forum ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood
od kiedy dbasz o lad i porzadek na naszym forum ? osoby nie ma ? czy tylko niczek gdzies sie zapodzial ? ze co ? |
|
|
|
|
od malego :]
zapewne sie przyzna ze to on ;] tak jak po 1 nowa ksywaka nowa tozsamosc iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
masz z tym jakis problemik ??
i kto tu podbija temat o dupie marynie ? ze co ? |
|
|
|
|
wiedzailem ze tak sie zakonczy :] kobito zadalas mi 2 pytania i na 2 odpowiedzailem czego ty chcesz ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ja co ja moge chcec ? tu i teraz od ciebie ?? wiesz no baba jestem musi stanac na moim ;-)
ze co ? |
|
|
|
|
Dorota dzisiaj jakaś taka przewrażliwiona, właśnie admin wy...bał w kosmos jeden bezsensowny temat, no i słusznie, na jej polecenie, że to niby obrażane są w nim kobiety. Proponuję na uspokojenie włączyć "se" telewizor :-)
|
|
|
|
|
oh_yea
sam przyznales ze temat jest bezsensu to w czym przeszkadza ci moja wrazliwosc ?? ja tu dzis czuje sie jak na marsie ze co ? |
|
|
|
|
Mi nie przeszkadza Twoja wrażliwość, wręcz odwrotnie, ale co się dziwisz, kobiety są z Wenus nie z Marsa, może stąd Twoje rozdrażnienie, dziś nie siedzisz w swoim fotelu odczekaj wypij wino przyłóż głowę do jaśka włącz tv
|
|
|
|
|
invx musisz wiecej placic za te gadki z dorota bo naprawde wymiekam ;]
|
|
|
|
rzeczywiscie fotel nie moj i komp tez nie moj , laptop zastrajkowal on tez z marsa
recepta jest jak najbardziej kuszaca ;-) jasiek czy ten jasiek wytrzyma no oby ze co ? |
|