~~loki | |
|
|
A dla mnie jedynym godnym zaufania jest Janusz Zarzeczny. Zero agresji, zero nietolerancji, pełne zrozumienie i noramlne ludzkie podejście do codziennych problemów. Szkoda że nikt tutaj tego nie zauważa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~wyborca | |
|
|
Zauwazamy ala dobra znajomosc oswiaty to troche za malo.
|
|
|
~~wp | |
|
|
Zanm go - strasznie powlona, ospala osoba - jakby sie mu zyc nie chcialo.
Nie nadaje sie na prezydenta - zero stanowczosci, zbyt powolny. |
|
|
~~ | |
|
|
liczy się człowiek, nikt nie jest doskonały we wszystkim, znajomości wszystkich problemów nikomu jeszcze nie udało się posiąść. Każdy sprawujący władzę otacza się ludzmi, po to aby wysłuchać rad, pomyslów, ludzmi którzy znają się w danej dziedzinie. Suma tego wszystkiego stanowi o sukcesie.
Człowiek ze wszech miar łączący, skupiający o pozytywnej energii. Właśnie tacy są niszczeni, bo po cóż nam tacy ludzie w polityce ?. |
|
|
~~wyborca | |
|
|
Tu trzeba sie zabrac do roboty bo miasto lezy a nie dopiero pomalu sie wszystkiego uczyc.
|
|
|
~~ | |
|
|
Tak wszyscy pozostali kandydaci to pewnie już wszystko pojęli i znają się na wszystkim. Tylko Zarzeczny jest niedouczony i dlatego nie może być Prezydentem. No to jest argument przeciwko jak najbardziej.
|
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Ja go bardzo cenie jako nauczyciela i dyrektora ale badzmy szczerzy na prezydenta Miasta sie nie nadaje.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ok każdy ma prawo do swojego zdania. Ja swoje podtrzymuję, ponieważ znam Zarzecznego i uważam że właśnie takim ludziom nalezy dać szansę. Człowiek który całe życie poświęcieł pracy z dziećmi i młodzieżą, króry dla nich stworzył napawdę wiele, osiągnął sukces w sowjej karierze. Jesli w tej, notabene trudnej dziedzinie życia dał sobie rade i osiągnął sukces to w innych dlaczego miałby być nieudacznikiem ?.
Pytanie brzmi, a może właśnie o chodzi aby ludziom sukcesu, fachowcom nie dać sprawować urzędu ?. |
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Zgadzam sie ze kazdy ma prawo wyboru Tak sie skada ze przepracowalem w oswiacie przeszlo 30latiznam sie troche na tej pracy Wiem ze jest nielatwa,wiem jakim czlowiekiem trzeba byc aby asiagnac tu sukces Ale to nie zmienia mojego zdania na temat kandydatury pana Zarzecznego na prezydenta miasta.Pozdrawiam.
|
|
|