|
|
|
Co by się stało gdyby mężczyźni naprawdę rządzili światem?
1. Święto Kobiet 8 marca zostałoby przeniesione na 29.02 (raz na cztery lata idzie to znieść). 2. Krawata można nie wiązać, rozporka nie zapinać. 3. Operacja powiększenia piersi byłaby refundowana przez NFZ. 4. Wszystkie kobiety miałyby to samo imię - dla uproszczenia. 5. Wszystkie kobiety miałyby alergię na złoto, futra i drogie kamienie. 6. W pracy chłopak który najlepiej gra w Quake automatycznie byłby wybierany na kierownika. 7. Każdy telefon przerywałby połączenie po 30 sekundach rozmowy. 8. Uważne wpatrywanie się w kobiecy biust na pierwszej randce byłby odbierany jako miłosne wyznanie. 9. Za jazdę lewym pasem 60km/h rozstrzeliwano by na miejscu. 10. Przewracanie kopniakiem stolika z szachami, warcabami lub grą monopol automatycznie oznaczałoby zwycięstwo. 11. Na początku każdego wydania wiadomości prowadzący opowiadałby najnowsze sprośne kawały. 12. Wynaleziono by skarpetki, które by istniały tylko w parach. Pozostawione w różnych miejscach podpełzałyby energicznie do siebie. 13. Bikini byłoby najlepszym ubraniem bizneswomen. I nie bizneswomen też. 14. Kobiety miałyby okres raz do roku - podczas otwarcia sezonu na ryby... ze co ? |
|
|
|
|
ze co ? |
|
|
|
|
9. Za jazdę lewym pasem 60km/h rozstrzeliwano by na miejscu. na ul. Energetyków bylo by dużo ofiar i pustych aut RNI
|
|
|
|
|
gdyby rzadzily kobiety to:
1. okres trwalby 29 dni w miesciacu 2. dzien kobiet przypadlaby w kazda niedziele i swieta 3. kazdy foch ze strony pani pani oznaczalby 'ze jednak mam racje i dlatego nie widze sensu dalszej rozmowy' 4. kazdego dnia w pracy panie mialaby dodatkowa godzine na make-up, manicure, poplotkowanie z przyjaciolkami 5. ta na ktora patrza sie zajeci mezczyzni z powodow czysto estetycznych od razu bylaby eliminowana 6. kobiece kosmetyki w mieszkaniu mialyby funkcje automatycznego znajdowania sie 7. w samochodzie kazdej pani zamiast bagaznika bylaby mini szafa i przebieralnia 8. tupanie noga krzyk i pisk bylby uznawany jako przejaw wyzszosci nad prostym mezczyzna 9. kazdy mezczyzna na pierwszej randce musialby kupowac swojej pani 'jakis drobiazg' np. zloty pierscionek i tak w dowod milosci na kazdej kolejnej cos wiecej 10. kazdy 'zajety' mezczyzna dostawalby obroze z nadajnikiem i funkcja szybkiego sprowadzania do domu w kazdej chwili takze dorota nie wiem skad to sciaglas, ja na szybko wymyslilem swoje kontrargumenty i mysle ze sa niewiele glupsze od twoich pozdro non serviam |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT gdyby rzadzily kobiety to: 1. okres trwalby 29 dni w miesciacu 2. dzien kobiet przypadlaby w kazda niedziele i swieta 3. kazdy foch ze strony pani pani oznaczalby \'ze jednak mam racje i dlatego nie widze sensu dalszej rozmowy\' 4. kazdego dnia w pracy panie mialaby dodatkowa godzine na make-up, manicure, poplotkowanie z przyjaciolkami 5. ta na ktora patrza sie zajeci mezczyzni z powodow czysto estetycznych od razu bylaby eliminowana 6. kobiece kosmetyki w mieszkaniu mialyby funkcje automatycznego znajdowania sie 7. w samochodzie kazdej pani zamiast bagaznika bylaby mini szafa i przebieralnia 8. tupanie noga krzyk i pisk bylby uznawany jako przejaw wyzszosci nad prostym mezczyzna 9. kazdy mezczyzna na pierwszej randce musialby kupowac swojej pani \'jakis drobiazg\' np. zloty pierscionek i tak w dowod milosci na kazdej kolejnej cos wiecej 10. kazdy \'zajety\' mezczyzna dostawalby obroze z nadajnikiem i funkcja szybkiego sprowadzania do domu w kazdej chwili takze dorota nie wiem skad to sciaglas, ja na szybko wymyslilem swoje kontrargumenty i mysle ze sa niewiele glupsze od twoich pozdro sammael zobaczysz jaka będzie wściekła i moze da jej to do myślenia |
|
|
|
|
a po co wscieklosc od razu usmiechnijcie sie ludzie
non serviam |
|
|
|
|
sammael słusznie pisze, polać mu .
|
|
|
|
|
nieprawda. Bylby BROWAR 4 ALL!! Always and forever
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
nie pamietam skad to zwleklam fajne co nie ?? panowie przeciez lubicie bladynki ;- ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT Co by się stało gdyby mężczyźni naprawdę rządzili światem? .............. A ja naiwny od urodzenia myślałem, że tak naprawdę to mężczyźni rządzą światem. Coś mi umknęło? A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser
ciekawam tylko jednego : ile minelo od twojego urodzenia ? ze co ? |
|