NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
wybory na prezydenta miasta w 2010, kto będzie kandydowł, a kto wygra ?
~~andrew
ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 16:44  
Już za rok wybory do samorządu miejskiego. czy znani są już jacyś kandydaci ? czy są jakieś sondaże na ten temat? kogo byście widzieli jako kandydata z miasta na prezydenta ?

proponuję stałą otwartą debatę - merytoryczną bez obrażania - aby opisać ewentualnych kandydatów - dla dobra naszego miasta.

dlatego proszę o prawdziwą merytoryczną dyskusję ... sam portal stalowemiasto mógłby natomiast pomyśleć o sondach itp itd

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 16:44  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 17:09  
Osobiście nie widzę na chwilę obecną lepszego kandydata od obecnego prezydenta, Andrzeja Szlęzaka. Oprócz posiadanych wad i zalet (lub też ich braku) podoba mi się w nim to, że on się nie podoba łapówkarzom i MenInBlack smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 17:13  
CYTAT
Osobiście nie widzę na chwilę obecną lepszego kandydata od obecnego prezydenta, Andrzeja Szlęzaka. Oprócz posiadanych wad i zalet (lub też ich braku) podoba mi się w nim to, że on się nie podoba łapówkarzom i MenInBlack smiech2

W którymś z wywiadów wyczytałem że nie nie chce on kandydować na kolejną kadencje i przymierza się do sejmu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 18:24  
CYTAT

popieram i jestem ZA !!!ok

BURN YOUR LOCAL CHURCH
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 18:39  
Też popieram obecnego prezydenta, z tego co wiem to jeszcze nie zdecydował czy będzie kandydował po raz trzeci.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 20:53  
wygrana w kieszeni

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2009r. 22:18  
Ja bym stawiał na młodych i ambitnych - chcących coś zrobić w tym mieście, jeszcze nie mam kandydata, ale poczekam na rozpoczęcie się igrzysk. umiech

Starzy nie wiedzą czego trzeba temu miastu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2009r. 01:01  
Tylko Andrew waznewaznewaznewazne

non serviam
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2009r. 12:27  
Jaki młody ten co na naszej klasie robi zdjęcia w photoshopie bo jest dziwny, A może znowu stała banda kandydatów kotulski kradziej czy rehorowska która chce żeby jej postawili za zabytki mauzoleum. Prawda taka że póki co alternatywy dla andrzeja nie ma

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2009r. 21:48  
Prezydent Szlezak. Uwazam, ze powinien startowac. Przynajmniej za jego kadencji miasto jakos sie rozwija.
Wiadomo, ze ma i wpadki, ale wole jego niz jakies lezace krzyzem bele co bez jaj.

Immortal - All Shall Fall
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 11:33  
Ja jestem ciekaw czym nas zechcą zauroczyć: osobowością, życiorysem czy może programem. co

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 11:44  
CYTAT
Ja jestem ciekaw czym nas zechcą zauroczyć: osobowością, życiorysem czy może programem. co

Pewnie kiełbaska kiełbaska i jeszcze raz kiełbaska

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 11:57  
CYTAT
Pewnie kiełbaska kiełbaska i jeszcze raz kiełbaska

Dodam - kiełbase wyborcza,którą ciemny lud karmiony jest przy okazji każdych wyborów,ale też często w trakcie kadencjineutralnyok

http://www.spiep(...)wyborcza

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2010r. 12:32  
mam zamiar uruchomić agencję reklamy i PR, jakiej jeszcze w Stalowej Woli nie ma a czytając ten wątek wyczuwam interes... widzę, że wielu z was jest zorientowanych kto będzie kandydował, na różnych tematach znalazłem takie nazwiska:

Andrzej Szlęzak
Wiesław Siembida
Dariusz Przytuła
Antoni Kłosowski

i jakieś tam inne, ale wydaje mi się, że są bardzo mało prawdopodobne...

moje pytanie natomiast dotyczy informacji, który z kandydatów będzie dysponował odpowiednim budżetem bo chętnie złożyłbym mu ofertę - a daje gwarancję, że tak przygotuje kampanię, że z pierwszych 3 wymienionych każdy zostaje prezydentem jak będzie korzystał z moich usług !

drugie pytanie czy znane są inne ciekawe kandydatury - czyli potencjalni klienci umiechgood

nic nie słuchać o nowych kandydatach ? myślę, że już czas się ujawniać kto ma nowe newsy

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »