NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Co to za firma oferująca pracę od zaraz w Stalowej, umówił się ktoś na spotkanie ?
ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 16:11  
Praca od zaraz
Praca dla absolwentów szkół średnich, studentów zaocznych do działu promocji. Praca dla mężczyzn. Atrakcyjne zarobki, możliwości rozwoju zawodowego. Cv prosimy wysyłać na adres: stalowapraca@wp.pl

Młodych ambitnych
Ogólnopolski oddział firmy zatrudni młodych, ambitnych mężczyzn do działu reklamy. Zarobki od 1800 zł. Wymagania: komunikatywność, kreatywność, niekaralność. Cv prosimy wysyłać na adres: icpraca@onet.eu

Praca dla mężczyzn
Firma zatrudni mężczyzn do działu handlowego. Atrakcyjne zarobki, profesjonalne przeszkolenie, możliwości rozwoju zawodowego. Cv prosimy wysyłać na adres: stcv@op.pl

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 16:11  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 16:41  
Masz adresy? To po co się pytasz tutaj, napisz i się dowiedz sciana.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 18:01  
CYTAT
Masz adresy? To po co się pytasz tutaj, napisz i się dowiedz sciana.

Czytaj tytuł ze zrozumieniem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 18:53  
Bardzo mało ludzi czyta i rozumie tekst, nie dziwcie się...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 20:48  
CYTAT
Czytaj tytuł ze zrozumieniem.

Pytanie brzmiało co to jest za firma która oferuje pracę od zaraz. Jak napisze to ma szansę, że się dowie, więc się ogarnij chłopie mlotek. Najgorzej jak ktoś pyta wszędzie tylko nie u źródła sciana.
Chcieć się czepiać o poprawność tytułu to trzeba powiedzieć, że ten jest zwyczajnie ch.ujowy.

Prywatna wiadomość 

xyz
xyz
xyz
ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 22:14  
Nie rozumiem Ciebie, człowiek po prostu pyta czy jest sens wysyłać do nich swoje dane osobowe. Ostatnio głośno było o firmach kolekcjonujących CV, więc może autorowi właśnie o to chodzi. Poza tym na moje oko ta oferta jest dość dziwna, nie ma żadnego nr telefonu a skrzynkę na wp, onecie itp nie trudno założyć. Także trochę zrozumienia Echelon, a nie tylko krytyka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2009r. 23:35  
CYTAT
Nie rozumiem Ciebie, człowiek po prostu pyta czy jest sens wysyłać do nich swoje dane osobowe. Ostatnio głośno było o firmach kolekcjonujących CV, więc może autorowi właśnie o to chodzi. Poza tym na moje oko ta oferta jest dość dziwna, nie ma żadnego nr telefonu a skrzynkę na wp, onecie itp nie trudno założyć. Także trochę zrozumienia Echelon, a nie tylko krytyka.

Dokładnie. a jeśli chodzi o zrozumienie to chodziło mi dosłownie o zrozumienie, Czasem warto zapytać na forum, a nóż ktoś wysyłał do nich info i wie więcej, doradzi, odradzi itp.

także warto pomagać nawet w takich sytuacjach, sam jestem ciekawy co się kryje za tymi firmami.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2009r. 07:01  
Btw uważajcie na takie firmy które nie podają szerszych danych.
wysyłacie cv i.... macie 5 kart kredytowych w miellenium załozonych

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2009r. 09:32  
tak mi się tez wydaje! jakas akwizycja. Ludzie nie nabierajcie się też na netie. Wysyłałem kilka podań i jakos sie działo tak ze moje dane lądowały u tego operatora - oczywiście byłem na rozmowie - sprzedaż usług po domach! jak ktos to lubi proszę bardzo - w netii jest praca dla akwizytorów

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2009r. 14:32  
No komentarze na poziomie. A pytanie autora postu nieco dziwne. Ja wiem, że zdesperowany człowiek szuka pracy wszędzie gdzie się da. ALE:
1. "Ogólnopolski oddział Firmy", która nie ma własnego maila tylko gdzieś na onet.eu to nie jest firma.
2. "Ogólnopolski oddział Firmy" - wstydzą się swojej nazwy?

To olej taką pracę bo możesz długopisy skręcać lub nie daj boże papierosy - też skręcać - oczywiście.

Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2009r. 14:34  
dodam tylko ze przedtem bylo 1500 zł ;p
pozatym to co przedmówca wstydza sie podać nazwę bo chcą danych

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2009r. 15:07  
To akwizycja. Podpisywanie umów telekomunikacyjnych z Netia. Pracowalem tam tydzien sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lip 2009r. 12:43  
Niestety 3/4 odpowiedzi nie na temat, właściwie to po co radzić coś o co się nie pyta, ewentualnie karcić? (napisz a się przekonasz). Pytanie brzmiało "co to za firma oferująca pracę od zaraz w Stalowej, może i ch..e pytanie ale odpowiedz powinna być jednoznaczna - NAZWA FIRMY,

CYTAT
kamil87 To akwizycja. Podpisywanie umów telekomunikacyjnych z Netia. Pracowalem tam tydzien

potwierdzi ktoś tę informację ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lip 2009r. 16:37  
To są adresy do firmy Netia - akwizytorka. Podpisywanie umów podczas chodzenia po mieszkaniach (domach). Praca dla ludzi o silnych nerwach. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lip 2009r. 16:54  
Nie polecałbym najgorszemu wrogowi takiej pracyneutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2009r. 16:34  
aaaaa ja wiem co to za praca - to akwizycja ...zaklopotanyzaklopotanyzaklopotanyzaklopotanyzaklopotany jezdzisz po wioskach i ryjesz ludziom glowy zeby zmieniali operatora telefonicznego i od osoby masz 30 zl ...ps. uciekac od tego z daleka smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2009r. 16:42  
a włąsnie chcialem dodac jeszcze - ktos tam napisal ze pracowal tam tydzien smiech2 / pracowici inteligentni ludzie i oczywiscie mocni psychicznie potrafia tam zarabiac - wyplaty sa rzedu 2,500zl miesiecznie - to praca ktoras ktos musi wykonywac by nachodzic ludzi smiech2smiech2smiech2 / mowisz ze pracowales tam tydzien / wiec zaliczasz szeregi bezrobotnych niedojd - bo takich w okresie próbnym wysadzalem na zakretach mowiac - "z łopatą w skańskiej ci bedzie bardziej do twarzy" / fakt nie kazdy sie nadaje i nie kazdy sprosta - to trudniejsze niz kopanie rowów czy wieszanie felg na hak ... odnosnie firmy - robila ona najwieksze obroty w polsce - "partner Netia" - co znaczy ze swiadczyla uslugi netii wiec nie widze powodu do wstydu - najkonkurencyjniejszy operator na rynku ... / na dzien dzisiejszy firmy nie ma umiech i nie zapowiada sie by byla ... natomiast ludzie pracuja tam bardzo wporzooo ... a i sa jeszcze tacy jednotygodniowcy smiech2 powtórze sie - niedojdy smiech2

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »