|
|
|
Praca od zaraz
Praca dla absolwentów szkół średnich, studentów zaocznych do działu promocji. Praca dla mężczyzn. Atrakcyjne zarobki, możliwości rozwoju zawodowego. Cv prosimy wysyłać na adres: stalowapraca@wp.pl Młodych ambitnych Ogólnopolski oddział firmy zatrudni młodych, ambitnych mężczyzn do działu reklamy. Zarobki od 1800 zł. Wymagania: komunikatywność, kreatywność, niekaralność. Cv prosimy wysyłać na adres: icpraca@onet.eu Praca dla mężczyzn Firma zatrudni mężczyzn do działu handlowego. Atrakcyjne zarobki, profesjonalne przeszkolenie, możliwości rozwoju zawodowego. Cv prosimy wysyłać na adres: stcv@op.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz adresy? To po co się pytasz tutaj, napisz i się dowiedz .
|
|
|
|
|
CYTAT Masz adresy? To po co się pytasz tutaj, napisz i się dowiedz . Czytaj tytuł ze zrozumieniem. |
|
|
|
|
Bardzo mało ludzi czyta i rozumie tekst, nie dziwcie się...
|
|
|
|
|
CYTAT Czytaj tytuł ze zrozumieniem. Pytanie brzmiało co to jest za firma która oferuje pracę od zaraz. Jak napisze to ma szansę, że się dowie, więc się ogarnij chłopie . Najgorzej jak ktoś pyta wszędzie tylko nie u źródła . Chcieć się czepiać o poprawność tytułu to trzeba powiedzieć, że ten jest zwyczajnie ch.ujowy. |
|
|
|
|
Nie rozumiem Ciebie, człowiek po prostu pyta czy jest sens wysyłać do nich swoje dane osobowe. Ostatnio głośno było o firmach kolekcjonujących CV, więc może autorowi właśnie o to chodzi. Poza tym na moje oko ta oferta jest dość dziwna, nie ma żadnego nr telefonu a skrzynkę na wp, onecie itp nie trudno założyć. Także trochę zrozumienia Echelon, a nie tylko krytyka.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie rozumiem Ciebie, człowiek po prostu pyta czy jest sens wysyłać do nich swoje dane osobowe. Ostatnio głośno było o firmach kolekcjonujących CV, więc może autorowi właśnie o to chodzi. Poza tym na moje oko ta oferta jest dość dziwna, nie ma żadnego nr telefonu a skrzynkę na wp, onecie itp nie trudno założyć. Także trochę zrozumienia Echelon, a nie tylko krytyka. Dokładnie. a jeśli chodzi o zrozumienie to chodziło mi dosłownie o zrozumienie, Czasem warto zapytać na forum, a nóż ktoś wysyłał do nich info i wie więcej, doradzi, odradzi itp. także warto pomagać nawet w takich sytuacjach, sam jestem ciekawy co się kryje za tymi firmami. |
|
|
|
|
Btw uważajcie na takie firmy które nie podają szerszych danych.
wysyłacie cv i.... macie 5 kart kredytowych w miellenium załozonych "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
tak mi się tez wydaje! jakas akwizycja. Ludzie nie nabierajcie się też na netie. Wysyłałem kilka podań i jakos sie działo tak ze moje dane lądowały u tego operatora - oczywiście byłem na rozmowie - sprzedaż usług po domach! jak ktos to lubi proszę bardzo - w netii jest praca dla akwizytorów
|
|
|
|
|
No komentarze na poziomie. A pytanie autora postu nieco dziwne. Ja wiem, że zdesperowany człowiek szuka pracy wszędzie gdzie się da. ALE:
1. "Ogólnopolski oddział Firmy", która nie ma własnego maila tylko gdzieś na onet.eu to nie jest firma. 2. "Ogólnopolski oddział Firmy" - wstydzą się swojej nazwy? To olej taką pracę bo możesz długopisy skręcać lub nie daj boże papierosy - też skręcać - oczywiście. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
dodam tylko ze przedtem bylo 1500 zł ;p
pozatym to co przedmówca wstydza sie podać nazwę bo chcą danych "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
To akwizycja. Podpisywanie umów telekomunikacyjnych z Netia. Pracowalem tam tydzien
|
|
|
|
|
Niestety 3/4 odpowiedzi nie na temat, właściwie to po co radzić coś o co się nie pyta, ewentualnie karcić? (napisz a się przekonasz). Pytanie brzmiało "co to za firma oferująca pracę od zaraz w Stalowej, może i ch..e pytanie ale odpowiedz powinna być jednoznaczna - NAZWA FIRMY,
CYTAT kamil87 To akwizycja. Podpisywanie umów telekomunikacyjnych z Netia. Pracowalem tam tydzien potwierdzi ktoś tę informację ? |
|
|
|
|
To są adresy do firmy Netia - akwizytorka. Podpisywanie umów podczas chodzenia po mieszkaniach (domach). Praca dla ludzi o silnych nerwach.
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie polecałbym najgorszemu wrogowi takiej pracy
|
|
|
|
|
aaaaa ja wiem co to za praca - to akwizycja ... jezdzisz po wioskach i ryjesz ludziom glowy zeby zmieniali operatora telefonicznego i od osoby masz 30 zl ...ps. uciekac od tego z daleka
|
|
|
|
|
a włąsnie chcialem dodac jeszcze - ktos tam napisal ze pracowal tam tydzien / pracowici inteligentni ludzie i oczywiscie mocni psychicznie potrafia tam zarabiac - wyplaty sa rzedu 2,500zl miesiecznie - to praca ktoras ktos musi wykonywac by nachodzic ludzi / mowisz ze pracowales tam tydzien / wiec zaliczasz szeregi bezrobotnych niedojd - bo takich w okresie próbnym wysadzalem na zakretach mowiac - "z łopatą w skańskiej ci bedzie bardziej do twarzy" / fakt nie kazdy sie nadaje i nie kazdy sprosta - to trudniejsze niz kopanie rowów czy wieszanie felg na hak ... odnosnie firmy - robila ona najwieksze obroty w polsce - "partner Netia" - co znaczy ze swiadczyla uslugi netii wiec nie widze powodu do wstydu - najkonkurencyjniejszy operator na rynku ... / na dzien dzisiejszy firmy nie ma i nie zapowiada sie by byla ... natomiast ludzie pracuja tam bardzo wporzooo ... a i sa jeszcze tacy jednotygodniowcy powtórze sie - niedojdy
|
|