|
|
|
Gdzie kupić rybki akwariowe?? Na hali i na edukacji to wiem. czy jest inny sklep??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W rzeszowie w res-galu. Rybki porządnej jakosci i dużo taniej
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mam sasiada ktory zajmuje sie rybkami kiedys weszlismy na temat rybek i powiedzial ze bardziej zywotne sa na hali a te z edukacji to jakies taki dziwne potrafia po 1 dniu zdechnac
Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Polecam przejechać się do Rzeszowa
|
|
|
|
|
W Nisku jest dobry sklep SKALAR, na przeciwko Rossmana w kamienicy na gorze. Spory wybor ryb, mozliwosc zamowienia ciekawych gatunkow
Drugi w Tarnobryegu, ul Zeromskiego na przeciwko budynku PWSZ |
|
|
|
|
a w res galu masz sp0oro wiekszy wybór i ceny hurtowe. Najlepiej kupic cokolwiek wziasc karte stalego klienta i dopiero kupic ryby z rabatem 10%
Wydałem tam sporo kasy i zawsze byłem zadowlony i co ciekawe przy wiekszych zakupach nie było problemu z przywiezieniem ich do stalowej woli na ich koszt. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek jakie masz akwarium i ryby ??
|
|
|
|
|
tropheusy + 400 l akwarium
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|