~~Pyśka. | |
|
|
Zgubiono telefon!
W dniu 14.07.2009r. zgubiono telefon Sony Ericsson W200i, Kolor: biało-pomarańczowy. na terenie Parku Jordanowskiego. Znalawce Prosimy o zwrot telefonu.! Nr. GaduGadu : 3777378 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No raczej nie liczyl bym na to ze ktos go odda
StaloweMiasto.pl |
|
~~gosia | |
|
|
a może akurat znajdzie go ktoś, komu się nie spodoba
|
|
|
|
|
|
A tam Geno przesadzasz sa dorbzy ludzie na świecie
|
|
|
|
|
CYTAT Zgubiono telefon! W dniu 14.07.2009r. zgubiono telefon Sony Ericsson W200i, Kolor: biało-pomarańczowy. na terenie Parku Jordanowskiego. Znalawce Prosimy o zwrot telefonu.! Nr. GaduGadu : 3777378 Oferta, Mam do zbycia prawie nowy telefon Sony Ericsson W200i, Kolor: biało-niebieski. Był biało-pomarańczowy ale zmieniłem obudowę bo mi się nie podobała Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
No i tu jest kolejny przypadek ludzkiej głupoty
Pilnuje sie rzeczy osobistych to sie je ma Wystarczy chwila nie uwagi i już zanim sie spostrzeżemy to albo nam wypadnie np.tel.kom. lub nam ktoś go ukradnie |
|
|
|
|
A mi oddano telefon, chlopaki czekali pod tesco. zgubilam jak wsiadalam do auta i kapnelam sie w domu. za 10 minut bylam pod tesco i zobaczyli jakas wariatke rzucajaca sie po parkingu w poszukiwaniu i oddali
Takze sa dobrzy ludzie. Chlopaki byli super ;) |
|
|
|
|
radze zadzwonić na swój nr tego telefonu i poprosic znalazce a nie na forum !!!
sierota |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT radze zadzwonić na swój nr tego telefonu i poprosic znalazce a nie na forum !!! sierota Hohoho cwany ty jesteś,pełną gębą Rodzice muszą być taaaaacy dumni |
|
|
|
|
Nie chwaląc się, jakiś czas temu znalazłem o 9:00 na środku ulicy (wokoło mnie szwędało się kilkanaście osób) telefon, nowy, szczupłopłaski, całkiem wypasiony, który do mnie zadzwonił Oczywiście telefon zwróciłem po chwili przestraszonemu gościowi, który biegał w okolicy z nosem przy ziemi. I co? I jakoś nie zdechłem od tego także wierzę, że i tamten model się znajdzie.
Z rozmowy z gościem wynikło, że telefon ten musiał tam leżeć przynajmniej kilkanaście do dwudziestu minut :/ Nie wiem jakim cudem się uchował, chyba ludzie są już tak obojętni na czyjeś nieszczęście, że nawet im się nie chce schylić w celu odebrania telefonu [dźwięki były wyłączone] |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Oferta, Mam do zbycia prawie nowy telefon Sony Ericsson W200i, Kolor: biało-niebieski. Był biało-pomarańczowy ale zmieniłem obudowę bo mi się nie podobała chytry Klak nie badz taki dowcipnis Bo nawet jezeli to zart to organy sciagania pomysla innaczej i maja prawo od administratora www o twoje dane Nie tylko ip ale i inne pierdoly gdzie po niedlugim czasie znajda Cie i beda sie pytac o telefonie. Ty w tym czasie bedziesz palił franka ze nie widziales tego telefonu a to napisales dla jaj. I niedosc ze bedzie ci glupio to bedziesz mial przypal na psiarni ot taki zywot jest net kozakow :* buzka Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Oj virusku życia nie znasz a tym bardziej paragrafów. Pod jaki to niby paragraf byłbym podciągnięty za sprzedaż telefonu? Pomyśl o tym co wódą handluje po odbytym weselu.
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no nie chcę nic mówić ale to mogłoby być podciągnięte chociażby pod paserstwo lub kradzież hmmm....bo wiadomo nie od dziś że na wszystko komenda paragraf znajdzie jak chce się dopier... ale co tam jak nie jest wart więcej jak 250zł to mała szkodliwość hehe
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Na drzwiach ponieśli go Świętojańską. Na przeciw glinom, na przeciw tankom........ Już po mnie
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT I niedosc ze bedzie ci glupio to bedziesz mial przypal na psiarni ot taki zywot jest net kozakow :* buzka Wszystkich net kozakow proszę o trzymanie nerwów i języka na wodzy. CYTAT bo wiadomo nie od dziś że na wszystko komenda paragraf znajdzie jak chce się dopier... ale co tam jak nie jest wart więcej jak 250zł to mała szkodliwość hehe Co racja,to racja. |
|