~~yoghi | |
|
|
ooo! widzę że wątek kosiarkowy nadal na topie! ech... misia, misia to 2009 w ksywce to ilość postów jakie masz zamiar wyrobić na tym temacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ważne jest, że wiele osób czyta moje wypowiedzi i to już jest sukces!!! Nie bardzo rozumiem gdzie tu sukces |
|
|
|
|
To proste - temat jest interesujący, bo jest ważny dla ludzi, czytają go, a to oznacza, że mam rację i wypowiadam się nie tylko we własnym imieniu.
@@@ |
|
~~Reiker | |
|
|
Coraz ciekawsze tematy poruszacie i coraz mniej tabu
Moim zdaniem propozycja najwazniejsza - usunac forum,moze co niektorym mozgi przeczysci |
|
|
|
|
|
Nikt nie zmusza cię do wchodzenia na forum i czytania zamieszczanych tu wypowiedzi!!!
Jak ci się nie podoba masz do wyboru cały internetowy swiat!!! A cenzurę już przerabialiśmy w minionym ustroju. @@@ |
|
~~Reiker | |
|
|
CYTAT Nikt nie zmusza cię do wchodzenia na forum i czytania zamieszczanych tu wypowiedzi!!! Jak ci się nie podoba masz do wyboru cały internetowy swiat!!! A cenzurę już przerabialiśmy w minionym ustroju. Jak masz pisać głupoty to lepiej nic nie pisz |
|
|
~~Reiker | |
|
|
Takie komenty znajdziesz zarówno pod Herzogiem jak i pod filmami Tarantino.
Tylko czy są gównem |
|
|
|
|
|
do Reiker
Trudny jesteś, niewiele masz do powiedzenia i ubogie słownictwo... Życzę ci miłych snów, dobranocka już była - tu jest forum! @@@ |
|
~~Reiker | |
|
|
CYTAT do Reiker Trudny jesteś, niewiele masz do powiedzenia i ubogie słownictwo... Życzę ci miłych snów, dobranocka już była - tu jest forum! Ja rozmawiam tylko z ludźmi,którzy mają coś do powiedzenia a nie takimi co tylko pyszczą |
|
|
|
|
|
do Reiker
Śpij małe dzieciątko, śpij i słodko o wojsku śnij; znużone oczęta zmruż, przy tobie ja czuwam tu... a muzykę Mozarta dośpiewaj sobie sam. @@@ |
|
~~Gal. | |
|
|
CYTAT do Reiker Śpij małe dzieciątko, śpij i słodko o wojsku snij; znużone oczęta zmruż, przy tobie ja czuwam tu... a muzykę Mozarta dośpiewaj sobie sam. O i to też jest sposób |
|
|
~~Reiker | |
|
|
Jak ja nie cierpię Mozarta
Jak na kołysankę całkiem niezła |
|
|
|
|
|
Mozart to geniusz, jego muzyka ma wiele do powiedzenia...Nie rozumiem dlaczego pałasz nienawiścią również w tym kontakcie?
CYTAT Ja rozmawiam tylko z ludźmi,którzy mają coś do powiedzenia
@@@ |
|
~~Reiker | |
|
|
CYTAT Mozart to geniusz, jego muzyka ma wiele do powiedzenia. Posłuchaj sobie lepiej Chopina,tudzież Wagnera polecam Ale to fakt o gustach sie nie dyskutuje CYTAT Nie rozumiem dlaczego pałasz nienawiścią również w tym kontakcie? To pytanie jest dosyc dziwne |
|
|
|
|
|
do Reikera
Słucham często Chopina, Wagnera sporadycznie, ale kołysankę znam tylko Mozarta. Czytając twoje wcześniejsze wypowiedzi uznałam, że krytykowanie wszystkich i wszystkiego to twoja natura, albo sposób na zaistnienie, wyróżnienie się w tłumie. Dziwi mnie tylko fakt, że ktoś kto lubi muzykę Chopina, krytykę koszenia trawy huczącym trakturem nazywa pyszczeniem... @@@ |
|
~~Jola.N | |
|
|
A ja mysle ze to nie był Reiker
|
|
|