NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »
1 2 3 »
Huk na Poniatowskiego?!?,
ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 12:26  
od rana kombajn młóci trawę na osiedlu Skarpa (ul. Poniatowskiego)chytry
gdyby coś takiego miało miejsce na prywatnej posesji to właściciel miałby na karku wszystkie służby porządkowe za zakłócanie spokoju mieszkańców!!! boks
czy SBM nie po to podwyższa czynsze, aby ludziom żyło się lepiej?
kto odpowiada za taką sytuację? mlotek
mamy przecież 21 wiek!!!

Dlaczego zniknęły w tym poście niektóre moje wypowiedzi? nie wiemzapytanienie wiemzapytanienie wiemwykrzyknik

@@@
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 12:26  

@@@

~~ToJa k
ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 12:32  
CYTAT
od rana kombajn młóci trawę na osiedlu Skarpa (ul. Poniatowskiego)chytry
gdyby coś takiego miało miejsce na prywatnej posesji to właściciel miałby na karku wszystkie służby porządkowe za zakłócanie spokoju mieszkańców!!! boks
czy SBM nie po to podwyższa czynsze, aby ludziom żyło się lepiej?
kto odpowiada za taką sytuację? mlotek
mamy przecież 21 wiek!!!

Jeżeli by robił to od 22 do 6 to może zakłócał by porządek ciszy.a tak wykonuje swoją prace czy to firma czy indywidualna osoba.

ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 12:38  
To co, ma przyjść chłop z kosą? Wtedy było by to jak na standardy XXI wieku przystało?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 12:40  
Idąc tokiem rozumowania misi to remontów dróg też nie powinno być bo nie po to SBM podwyższa czynsze żeby później musieli słuchać młotów pneumatycznych i żeby przez to ludziom żyło się gorzej zaklopotany.

Prywatna wiadomość 

~~ToJa k
ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 12:47  
CYTAT
To co, ma przyjść chłop z kosą? Wtedy było by to jak na standardy XXI wieku przystało?

Jak by przyszedł z kosą to misia 2009 powiedziała by co za wiocha.umiech

ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 13:06  
jestem za kosa umiech

non serviam
Prywatna wiadomość 

~~jaga
ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 17:18  
jakby za blokiem trawa po kolana rosla to by bylo ze spoldzielnia tak dba, jakby przyszedl facet z kosa to bys sie smial ze zacofani jestesmy a jak kosza sprzetem to za glosno - co za marudaumiech takiemu zawsze zle.

ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 19:06  
Skoro na prywatnych posesjach można kosić trawę sprzętem, który cicho pracuje, to czy mieszkańcy bloków muszą być bombardowani hałasem traktura?!? mlotek
Czy prezes SBM potrafi dbać o interesy mieszkańcow, którzy płacą mu pensje?!? nie wiem

@@@
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 22:18  
Pewnie, że nie muszą być bombardowani hałasem traktura, zawsze można go zamienić na chłopa z kosą. Znajdź takiego chętnego, zaprowadź do spółdzielni i powiedz, że ten będzie tańszy i będziesz miała ciszę, spokój i widok niczym z tradycyjnej polskiej wsi smiech2.
Który to sprzęt na prywatnych posesjach jest taki cichy? Chyba tylko kosiarka na prąd, a nie na silnik spalinowy (koś sobie taką pod blokami, good luck mlotek). To czym kosi się pod blokami to przeważnie tzw. wykaszarki, mam taką na prywatnej posesji i wcale cichsza nie jest, więc nie szukaj dziury w całym.

Prywatna wiadomość 

~~ToJa k
ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 22:21  
CYTAT
Pewnie, że nie muszą być bombardowani hałasem traktura, zawsze można go zamienić na chłopa z kosą. Znajdź takiego chętnego, zaprowadź do spółdzielni i powiedz, że ten będzie tańszy i będziesz miała ciszę, spokój i widok niczym z tradycyjnej polskiej wsi smiech2.
Który to sprzęt na prywatnych posesjach jest taki cichy? Chyba tylko kosiarka na prąd, a nie na silnik spalinowy (koś sobie taką pod blokami, good luck mlotek). To czym kosi się pod blokami to przeważnie tzw. wykaszarki, mam taką na prywatnej posesji i wcale cichsza nie jest, więc nie szukaj dziury w całym.

umiech Chłop z kosą może by się znalazł ale po kilku godzinach pracy był by żywym dowodem że włascicele psów nie są w pełni odpowiedzialni za nieumiech

ff
Wysłany: 16 Lip 2009r. 22:53  
Byli u mnie znajomi z Kielc, mieszkają na nowym /ogrodzonym/ osiedlu, też u nich kosi się trawę, ale to co działo się na Poniatowskiego to był dla nich szok!!!
Kielce to też nie metropolia, ale ludze płacą i wymagają od swoich zarządców /to jest wspólnota/. :szok:
No cóż nie jesteśmy wsi spokojna, ale wesoła=niepoważnie traktowana przez naszych zarządców=prezesów SBM niestety tak.
Mogę powiedzieć ze wstydem - co za wiocha!!! zarumieniony

@@@
Prywatna wiadomość 

~~ToJa k
ff
Wysłany: 17 Lip 2009r. 09:12  
Misia przesadzasz, jest dużo więcej poważnych problemów niż maszyny do koszenia trawy.A stare kosiarki rotacyjne przy ciągnikach przeżyją nie jedną skośną kosiarke umiech

~~123
ff
Wysłany: 17 Lip 2009r. 10:25  
weź się dziewczyno do roboty bo Ci się mózg zlasował, a jak Ci za głośno to zamkij sobie okno lub wyprowadź się do lasu.mlotek

ff
Wysłany: 17 Lip 2009r. 10:28  
niech halasujaumiech ja wlaczam muzyke i jest mi dobrze...
nadal jestem za kosa

non serviam
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 17 Lip 2009r. 10:32  
dzisiaj ten hałas przemieszczał się Alejami kuźwa

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lip 2009r. 10:39  
CYTAT
nadal jestem za kosa

Pewnie trzymaną przez taką smutną panią tudzież pana w obszernym habicie z kapturem głęboko nasuniętym na głowę smiech2.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lip 2009r. 23:34  
CYTAT
CYTAT
nadal jestem za kosa

Pewnie trzymaną przez taką smutną panią tudzież pana w obszernym habicie z kapturem głęboko nasuniętym na głowę smiech2.

a dlaczego nie? DEATH nagral wiele intersujacych plyt, ktorych nalezy sluchac glosniej niz jakichkolwiek kosiarek haha umiech

Immortal - All Shall Fall
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lip 2009r. 18:36  
Dlaczego zniknęły niektóre moje wypowiedzi???nie wiemzapytanienie wiemzapytanie

@@@
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lip 2009r. 18:44  
CYTAT
weź się dziewczyno do roboty bo Ci się mózg zlasował, a jak Ci za głośno to zamkij sobie okno lub wyprowadź się do lasu.mlotek

Żal Ci d..ę ściska o mój wolny czas? cool girlgoodcool girl
Czy prezes SBM płaci Ci za obronę?, a może we dwóch czerpiecie korzyść z huczącego traktura? i tak go zachwalacie? potluczonypotluczonypotluczony

@@@
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lip 2009r. 18:53  
CYTAT
jest dużo więcej poważnych problemów niż maszyny do koszenia trawy.umiech

Zgadza się, ale jak ktoś nie radzi sobie (nie chce) z łatwymi sprawami, to jak rozwiąże trudne problemy???
Czy prezez SBM bierze wypłtę za dbanie o dobro mieszkańców, którzy mu płacą, czy dba o własne interesy???

@@@
Prywatna wiadomość 

~~yoghi
ff
Wysłany: 22 Lip 2009r. 08:53  
donieś do cba - prezes pewno jest w zmowie z pkn orlen gdzie kupuje paliwo do kosiarki w zamian za darmowe tankowanie swego wozu, no i pewnie z firmą produkującą kosiarki - w zamian za ich używanie pewno tez ma jakies profity na boku.
normalnie aferzysta na skalę krajową!
mlotek

ff
Wysłany: 22 Lip 2009r. 10:30  
do yoghi
jesteś kolejnym adwokatem prezesa SBM? nie wiem

to wiedz, że sąd skazał kioskarkę za to, że naraziła na stratę podatników, bo nie nabiła na kasę 10 gr za wykonanie ksero, wykrzyknik
a ja i inni spółdzielcy z pewnością płacimy prezesowi wynagrodzenie wyższe niż 10 gr. Mamy więc prawo oczekiwać (żądać), by dbał o nasze dobro, nie narażał nas na straty, np. dobrego samopoczucia, że o zdrowiu nie wspomnę! jezyk

@@@
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 22 Lip 2009r. 10:32  
misia2009 ,że tak się spytam - to w jakich godzinach twoim zdaniem powinni kosić tą trawkę?

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lip 2009r. 10:36  
jeśli będą robić to cicho to godzina nie jest taka istotna...

@@@
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lip 2009r. 10:38  
misia może tobie tak naprawdę chodzi o to, że przez te kosiarki twoja kicia nie może sobie pośpiewać smiech2? Rozstroju nerwowego dostaje? Z rytmu się wybija? Jeść nie chce bidulka smiech2?

Prywatna wiadomość 

1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »