|
![]() |
|
hey szukam jakiegos klasycznego auta do wynajęcia na ślub w dniu 22 sierpnia czy ma ktoś jakieś namiary??
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ciut za późno ja jak szukałe mauta to ledwo 4 mce wczesniej znalazłem auto
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
oj to aż tak źle, no może jednak coś sie znajdzie
![]() |
|
|
![]() |
|
podaj jakiegoś maila do Siebie to coś się zaproponuje
![]() |
|
|
![]() |
|
Sowa -Auto 666 876 660 miły młody człowiek ma kilka aut weselnych polecam.
|
|
|
![]() |
|
moj e-mail stefka12_(at)_tlen.pl
![]() |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stefka12,
jeżeli ma być klasyczne to tylko takie ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
polecam syrene lub skode 100l naprawde piekne auta tel 509189882 lub 783850003
|
|
|
![]() |
|
polecam nie wychodzic za maz ...w zyciu piekne sa tylko chwile (wesele)
![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
pewnie przez to ze nie te ksiazki czytasz ;D
CYTAT Tą książką utrwala tylko stereotypy myślenia o płci
Grzegorz Maliński Kolejna książka kolejnego psychologa piszącego o szczęśliwych związkach, który sam ma za sobą trzy porzucone żony i kilkanaście związków nieudanych. Jego problem (czego można się domyślić już po pierwszych stronach) polega na tym, iż uważa, że mężczyźni NIE POTRAFIĄ się zmienić, ani przystosować. Mężczyźni nie są z Marsa, a Kobiety nie są z Wenus - bo wszyscy jesteśmy Ziemianami! Nawet najzabawniejsza bajka mówiąca o Marsie i Wenus nie zastąpi prawdy o tym, że płeć NIE WARUNKUJE sposobów postępowania – warunkuje je WYCHOWANIE. Ale w książce nie ma na ten temat ani jednego słowa. Tak jakby autor zapomniał albo nie dostrzegał, że to, jak sam siebie postrzega jest wynikiem wychowania. I że można to zmienić. iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ludzie nie kombinujcie z tymi samochodami, ja wiem o co wam chodzi, zeby znajomym wyszły oczy na spacer, ale po co to wszystko pytam sie na co??
|
|
|
![]() |
|
ifeelgood
Co do tytulu ksiazki masz racje ale na tym twoja racja konczy sie : po pierwsze -nie doczytalam tej ksiazki ,sory nazwa ksiazka to pomylka ,poprawka nie doczytalam tego steku bzdur po drugie : moj napis pod avartem brzmi :mezczyzna jest po to aby oslodzic zycie kobiecie i wszytko na ten temat roznimy sie i uzupelniamy i chwala tym roznica ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
ten grzegorz to nie ja :] recenzja klienta merlina ^^ tak o wkleilem, nawet srednio mi sie to widzi ;-) koles ktory ja pisal strasznie sie wczuwa, cos jakby po obejrzeniu powrotu krola powiedziec ale ch...nia przeciez krasnale nie istnieja ;]
a po drugie to chyba w druga strone :] kobiety ktore mezczyznie nie slodza zazwyczaj dlugo sa same ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
jakie są ceny limuzyny czy jakiegoś innego autka weselnego, (za godzinę)
|
|
|
![]() |
|
za 4h slub + zdjecia, 300+ zeta za auta zwykle z lat minionych vectry, passaty za starego dziada z poprzedniej epoki z 600 + ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT polecam nie wychodzic za maz ...w zyciu piekne sa tylko chwile (wesele) ![]() Zgadza się popieram ![]() |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
slodzic i slodzic to mdlo moze sie zrobic ,,, ze co ? |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
witam
Ja ostatnio wychodzilam za maz 22.08 nie moglam znalezdz ładnego i niedrogiega auta. Znajoma polecila mi chlopaka ktory posiada 2 auta bardzo ładne i w normalnej cenie, a nie to co w ogłoszeniach. Ja wybralam nissana niepamietam jaki model ale sliczny koloru bialego i jeszcze ma jakis czarny pozdrawiam Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
podaje nr tel do chlopaka od nissana bialego do ślubu 69467325
![]() Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT polecam nie wychodzic za maz ...w zyciu piekne sa tylko chwile (wesele) ![]() Zgadza się popieram ![]() Tobie Piotrze raczej nie wypadało by wychodzić za mąż ![]() Dorota68 aż tak pesymistycznie to widzisz? ![]() Sowa Limo ma kilka samochodów do ślubu. |
|
|
![]() |
|
Gal
samo zycie .... ![]() ile slubow bierze sie bo sie "wpadlo" ?? ile bo tak wypada ?? ile bo bedzie wesele ,biala suknia itepe ..? wbrew pozorom czesto tak wlasnie sie dzieje a dla Ciebie niepotrzbne skreslic ;-)) a bywa tez milosc ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT ifeelgood slodzic i slodzic to mdlo moze sie zrobic ,,, taka wasza w wiekszosci dola :] edit: admin widze nie smip nalesniki wywala ;-) iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
zaczynasz ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
ee niee invx by sie nie wyplacil i nie mialbym co czytac :] ale prawda ze wiekszosc lubi babki ciapki, jezeli babka goruje to zostaje tzw modna singielka oczywiscie z wlasnej nieprzymuszonej woli :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Ja rozumiem ,ze kobieta jest straznikiem "domowego ogniska" to ona odpowiada za to ile milosci , ciepla itepe jest w rodzinie
Ja mam na mysli cos takiego ,ze kobieta biega za facetem z piwem ,sweterkiem mowi mu "misiu" ![]() ![]() ze co ? |
|