~~ | |
|
|
to cos jak kotulski tyle ze kotulski na dodatek jest zlodziejem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~utu | |
|
|
Stary, zmień płytę... Twoja papka jest już przeterminowana i trąci zgnilizną, emitujesz posty jak komp starej generacji ZX-81. Zaciąłeś się przy goleniu ? kazdy już przeczytał Twoje tezy o "zawłaszczeniu formuły strony internetowej" Zajadłosć z jaką piszesz dozwala na postawienie postulatu o twoim uczestnictwie w akcji sztabu wyborczego Szlęzaka! Ktoś wcześniej przedstawił dobre zestawienie....... i jak skomentujesz robienie kampanii wyborczej przez Szlęzka za pieniądze podatników ? hmm ? Masz czelność pisać o złodziejstwie strony ? jakim złodziejstwie strony ? Sam wiesz, że konstruując stronki posługujesz się dobrymi wzorcami, poza tym ciekawym jak do tego doszedłeś ? strona Kotulaka wisi w sieci ponad pół roku ? przez pół roku szukałeś plagiatu ? gratuluję determinacji, w sieci są miliardy stron !!
|
|
|
~~Jarek | |
|
|
Tu wszyscy sie myslicie oskarzajac Ktulskiego o plagiat - widac nie wiecie nic o rynku Webdesignu.
Przeciez to nie Kotulski robil strone tylko zlecili to zrobic komus - pisze w kodzie strony kto ja robil: A wiecie jak dzisiaj wygalda robienie storn: ktos zleca robienie strony komus albo jakiiejs firmie i to wlasnie firmy i osoby robiace te strony ida na latwizne i sie wzoruja na innych stornach. Tak jest abrdzo czesto - czesto firmy placa tys. zlotych za storne - a pozniej sie okazuje ze storna jest plagiatem - ale to okazuje sie czesto nawet po roku - 2 latach. I od razu ktos wini te firme ktroa zlecila wykonanie strony ?? - Firma nie byla tego swiadomtak jak jestem przekonany ze Kotulski tez nie byl tego swiadom. Napenow zlecja strone powiedzieli ze storna ma miec takie i takie dzialy oraz ma to bys sotrna na temat polityki - a oaosb robiace te storny znalazla wrzoce i zdarala wszytkie na bezczelnego. Wiec skonczie kogos o cos posadzac bo jestem pewien ze jakbyscie zlecili komus storne nagle okazaloby sie ze w internecie jest juz kilka stron prawie identycznych jak wasza - i co wtedy zrobicie ?? Nic. Napewnoe bedzie wam glupio ze ktos was nazwal zlodziejem - a nawet nie wiecie o co chodzi. |
|
|
~~M. | |
|
|
No widze ze ktos wreszcie cos madrego napisal - ktos kto zna sie na branzy internetowej.
Taka jest prawda. A wy od razu nazywacie kogos zlodziejem - a czego wlasnie nie powiecie ze to Szlezak jest zlodziejm gdyz za nasza kase robi kampanie i sobie, tym swoim przydupasom oraz ludziom ktorych zmusil na sile do kandydaowania z jego komitetu. |
|
|
~~ | |
|
|
Jeli juz to prosilbym o nazywanie mnie "zagorzalym przeciwnikiem kolejnego pijaka i nieroba u wladzy" mam juz dosyc wiazania mnie ze sztabem szlezaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~Desmodeus | |
|
|
Ty skurwielu, wyszczekany chliporzygu idź possać hemoroida Szlęzakowi bo tyle potrafisz
|
|
|
~~ | |
|
|
Typowy jezyk zwolennikow Kotulskiego i nic dodac nic ujac.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Kotulaki to niezbyt wygadane chłopaki. Widać teraz dokładnie co to za element.
|
|
|
~~do ktos | |
|
|
Widze za to ze ty jestes bardzo wygadany - sensownych rzeczy tez nie piszesz.
A w sprawie stron internetowych to wlasnie jst tak jak ktos pisal wczesniej - ich "producenci" ida na latwizne oklamujac tym samym zleceniodawce ! To jest bardzo powszechne zjawisko ! |
|
|