~~Wyborca | |
|
|
Kandydat na prezydenta Janusz kotulskie dopuscil sie OCZYWISTEGO PLAGIATU STRONY INTERNETOWEJ Pani senator Hillary Clinton.
OTO NAJMOCNIEJSZE DOWODY: 1. strona internetowa pani Hillary Clinton http://clinton.senate.gov/ 2. Strona internetowa SPLAGIATOWANA PRZEZ sztab JANUSZA KOTULSKIEGO http://januszkotulski.pl Plagiat nad wyraz widoczny, fonty, tlo, ustawienie zdjec, podzial strony, kolorystyka. Potrzeba wiecej dowodów????????? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
jak sciagac to od najlepszych
|
|
|
~~ | |
|
|
Plagiat (łac. plagium - kradzież) - skopiowanie cudzej pracy i przedstawienie pod własnym nazwiskiem, np. odkrycia, piosenki, wiersza, wynalazku, pracy magisterskiej, pracy doktorskiej, publikacji naukowej.
PAN KOTULSKI JEST NAJZWYKLEJSZYM ZLODZIEJEM, ZLODZIEJEM KTORY POWINIEN SIEDZIEC w Wiezienie a nie pchac sie na fotel prezydenta |
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Szlezak przywlaszczyl sobie dokonania swoich poprzednikow.To tez przyklad plagiatu.Jeszcze gorszego bo krzywdzacego ludzi.
|
|
|
~~ | |
|
|
co ty czlowieku pierdzielisz, jestes az tak zaslepiony, ze na ewidentna wine szukasz winy kogos calkiem innego!!!!!!!!!
KOTULSKI jest ZLODZIEJEM i przez takich ZLODZIEJI jak KOTULSKI, nierobow ktorzy przywlaszczaja sobie czyjes dobra zyjemy w takim wlasnie kraju, a nie innym |
|
|
~~~~ | |
|
|
Lata mi Kotulski i jego plagiat.Stwierdzilem tylko ze Szlezak robi to samo tylko w innej formie .Wiekszym draniem jest Szlezak bo krzywdzi ludzi a strona Kotulskiego ani ziebi ani grzeje.Nie jestemwyborca Kotulskiego .
|
|
|
~~ | |
|
|
Jakby ci ZLODZIEJ KOTULSKIukradl samochod to tez bys tak powiedzial???
|
|
|
~~FiFi | |
|
|
Szlezk ukradl mi cos znacznie cenniejszego.Ale to moja sprawa.Wiem ze to dran mowie o tym otwarcie od lat.Z kotulskim nie mam nic wspolnego.Nie jest moim idolem ale na tyle go znam ze wiem ze samochodu by mi nie ukradl.
|
|
|
~~ | |
|
|
ale wy ludzie jestescie zapatrzeni w tego kotulskiego albo pisze to jedna i ta sama osoba, ludzie ten czlowiek UKRADL CZYJAS WLASNOSC A WY GO DALEJ BRONICIE???na dodatek odwracajac kota ogonem i kierujac rozmowe na szlezaka. Nie obchodzi mnie szlezak, sagatowska albo inni kandydaci. JA PORUSZAM TEMAT OCZYWISTEJ KRADZIEZY STRONY INTERNETOWEJ, Jesli mozecie to odniescie sie STRICTE do tematu KRADZIEZY przez KOTULSKIEGO CZYJEJS WLASNOSCI, UKRADL CZYJAS STRONE, UKRADL BY I SAMOCHOD BO jest ZLODZIEJEM.
Chcecie sobie pogadac o szlezaku i pozalic sie co wam o nim na sercu lezy macie od tego inne posty. |
|
|
~~ktoś | |
|
|
Jaki kandydat, taka stronka (czyt. "przywłaszczona").
|
|
|
~~Desmodeus | |
|
|
Marczak, idż lizać pałe Szlęzakowi, odpowrdol się pojebańcu od Kotulaka i jego sztabu Ty zakompleksiony cwelu
|
|
|
~~ | |
|
|
przepraszam mowisz o mnie czy o "ktos"?, bo jesli piszesz to do mnie to moge ci odpisac na twoim poziomie juz teraz, SSIJ PALE I WYLIZ DUPE i CZEKOLADOWE OKO TEMU ZLODZIEJOWI KOTULSKIEMU, PSIA KOŃCÓWO sory KOTULSKA KONCOWO.
czyzby nerwy puszczaly w sztabie kotulskiego bo na swiatlo dzinne wychodzi jego glupota? |
|
|
~~ | |
|
|
aha i jeszcze jedno z Marczakiem to mam tyle wspolnego co i ty czyli NIC
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Znowu kotulakom nerwy puszczają. Jak zwykle brak argumentów oraz nieznajomość podstawowego słownictwa wychodzi. I tak oto będzie wyglądał język, który będzie obowiązywał w UM po wyborze Pana Kotulskiego.
Czyli reasumując: Jaki kadydat, taka i stronka, i sztabowcy, i niektórzy zwolennicy... |
|
|
~~ | |
|
|
ktoś wolisz obrażać tu wszystkich chowając się za monitorem. Zaśmiecasz swoimi bzdetami internet i nie można normalnie tu rozmawiać. Jak masz coś do sztabowców Kotulskiego odwiedź ich w sztabie i sobie powyjaśniaj z nimi a nie tu śmiecisz, obrażasz i piszesz tu wulgaryzmy
|
|
|
~~ | |
|
|
jak na razie to widze ze pierwszy wulgaryzmow uzyl "desmondeus", a nie "ktos". czyzby sprawdzony sposob ludzi kotulskiego na kampanie wyborcza czyli "odwrocimy kotka ogonkiem"??
a jak podejdziesz zbulwersowany wulgaryzmami kolego do tego, ze kotulski kradnie czyjas wlasnosc tez ci nie przeszkadza bo tobie niczego nie ukradl?? wypowiedz sie w tej kwestii. |
|
|
~~ | |
|
|
nie znam się na internecie, wiem że są np gotowe szblony i ja bym z takiego korzystał, a jak określisz robienie kampanii za pieniądze podatnika przez Szlęzaka?
|
|
|
~~ | |
|
|
powiem ci bo sie znam na robieniu stron gdyz to robie. to nie jest szablon tylko plagiat za ktory gorozi do 3 lat wiezienia, jestem rowniez artysta a plagiat dla kazdego artysty jest najwiekszym kurestwem, a ten co to robi jest najzwyklejszym zlodziejem i takim czlowiekiem jest wlasnie kotulski janusz - zlodziej. to po pierwsze.
po drugie co masz na mysli kampania za pieniadze podatnikow. pewnie debate w telewizji. jesli tak to to jesty moja odpowiedz. Na debacie w telewizji szlezak zostal przedstawiony jako "Prezydent Andrzej Szlezak" nie jako "Kandydat na prezydenta A.SZ" wiec jesli byl na debacie jako prezydent to mial prawo przyjechac tam sluzbowym samochodem, i korzystac z pieniedzy podatnikow skoro zaproszono go tam jako PREZYDENTA MIASTA.Nie wiedze w tym nic zlego, jesli chodzi ci o cos innego to musisz sprecyzowac swoje pytanie. |
|
|
~~ | |
|
|
haha to była debata kandydatów kandydat szlęzak i 4 osovby służbowym samochodem, rozpoczęcie kampanii w UM, spot też w UM tyle przykładów chyba wystarczy
|
|
|
~~ | |
|
|
acha nigdy nie myślałem o internecie jako o sztuce, kiedyś przeglądałem taki program, chyba pajączek tam były szablony
|
|
|
~~ | |
|
|
szablony owszem ale nie fonty, kolory, uklad strony i zakladek, usytuowanie zdjec i tytulu, wiec jesli chcesz posluchc kogos kto sie na tym zna to : jest to w 100% plagiat a przez to kotulski jest zlodziejem. zwyczajnym prostym zlodzijem ktory powinien siedziec. swoja droga szkoda ze to nie jest polska strona bo juz dawno by to zglosil.
|
|
|
~~ | |
|
|
i jeszcze jedno ja nikogo nie wyzywam, bo to śmierdzi zniesławieniem i czgo Tobie kolego życzę, jeśli uważasz że ukradł to do prokuratury ot co, wszedłem tu z ciekawości i przez takie inwektywy uciekam stąd z obrzydzeniem. Nie wiem na kogo bedę jeszcze głosował ale napewno nie na Szlęzaka, bo on już drugą kampanię pokazuje mi jak mogże polityka być brudna
|
|
|
~~ | |
|
|
ja nikogo nie znieslawiam odkrywam tylko szczegoly kampani kotulskiego, a w poprzednim poscie wyjasnione jest czym jest plagiat.
|
|
|
~~ | |
|
|
co wy ludzie w to wszystko wplatujecie szlezaka tego nie rozumiem i chyb ajuz nie zrozumiem , nawet jakbym napisal o czerwonym kapturku to i tak ktos by dopisal ze szlezak to albo tamto, przeciez to jest chore !!!! to tak jak na politycznej scenie polski jest z PO, co sie nie dzieje to wszystko wina PO.
|
|
|
~~ | |
|
|
Szlęzak prawie zawsze jest PO ))
|
|
|