~~barberyk | |
![]() |
|
Poszukuję świadka wczorajszej kolizji do której doszło wczoraj
na ulicy Okulickiego w Stalowej Woli przed klubem NNN ok godz. 16. Kierująca samochodem VOLVO kolor wiśnia o numerach rejestracyjnych RST 34 EN(najprawdopodobniej) cofając na parkingu uszkodziła mój samochód i krótko mówiąc zwiała z miejsca kolizji. Proszę wszystkich ludzi dobrej woli którzy być może z okna mieszkania lub naocznie widzieli powyższe zdarzenie bądź znają jakiekolwiek szczegóły dotyczące tej sprawy. Proszę ![]() ![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~janosik | |
![]() |
|
Idź z ta informacją na policję - powinni zlokalizować właściela i sprawdzić. Chyba nie ma dużo samochodów volvo (wiśniowych) z podobnymi numerami rej.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
no właśnie - zgłoś na komendę zanim tamten usunie ślady na swoim aucie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~barberyk | |
![]() |
|
Policja była na miejscu, sporządzili notatkę i już go namierzają. Jest mało szczegółów ale może ktoś pomoże dopaść gościa.
|
|
|
|
![]() |
|
Bez świadka to będzie słowo przeciwko słowu, kobieta nie przyjmie pewnie mandatu, więc sprawa pójdzie do sądu, a tam poszkodowany bez świadka raczej nie wygra. Uszkodzenie jest pewnie stosunkowo nie duże więc ślady o niczym nie przesądzą bo równie dobrze mogą pasować do czego innego.
|
|
~~Lajosz | |
![]() |
|
Kolego , chyba wg mnie powinieneś szukać Forda wiśniowego o nr. RST 34EX
|
|
|
~~barberyk | |
![]() |
|
Lajosz czyżbyś coś więcej wiedział ???????
|
|
|
~~KArol | |
![]() |
|
Nie ale jadąc po mieście zauważyłem że taki pojazd może mieć coś z tym wspólnego podkreślam "może" ostatnio widzany na parkingu niedaleko BGŻ obok przedszkola
Być może to tylko wielka zbieżność ale za dużo szczegółów pasuje ![]() |
|
|
~~afk=== | |
![]() |
|
CYTAT Nie ale jadąc po mieście zauważyłem że taki pojazd może mieć coś z tym wspólnego podkreślam \"może\" ostatnio widzany na parkingu niedaleko BGŻ obok przedszkola Być może to tylko wielka zbieżność ale za dużo szczegółów pasuje ![]() a ja mam nadzieję, że przestaniecie obsmarowywać kogoś bez przyczyny....będzie dowód, będzie winny, będzie kara,,,a teraz...cisza na ten temat...ok ![]() ![]() |
|
|
~~ger | |
![]() |
|
CYTAT Poszukuję świadka wczorajszej kolizji do której doszło wczoraj szukaj kolo hali targowej tam to auto parkuje
na ulicy Okulickiego w Stalowej Woli przed klubem NNN ok godz. 16. Kierująca samochodem VOLVO kolor wiśnia o numerach rejestracyjnych RST 34 EN(najprawdopodobniej) cofając na parkingu uszkodziła mój samochód i krótko mówiąc zwiała z miejsca kolizji. Proszę wszystkich ludzi dobrej woli którzy być może z okna mieszkania lub naocznie widzieli powyższe zdarzenie bądź znają jakiekolwiek szczegóły dotyczące tej sprawy. Proszę ![]() ![]() |
|
|
~~barberyk | |
![]() |
|
a ja mam nadzieję, że przestaniecie obsmarowywać kogoś bez przyczyny....będzie dowód, będzie winny, będzie kara,,,a teraz...cisza na ten temat...ok
![]() ![]() nie fikaj bo chyba nie siedziałbyś tak cicho gdyby tobie rozwalili auto i spier.... z miejsca. Nawet mnie nie wk..... taką wypowiedzią |
|
|
~~barberyk | |
![]() |
|
Sprawczyni znaleziona - przyznała się do winy i mam nadzieję że Towarzystwo Ubezpieczeniowe zastosuje wobec niej regres.
Tak więc miejcie się na baczności wszyscy bojący się odpowiedzialności cywilnej za swoje czyny. ![]() |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ciekawa jestem czy któryś z forumowiczów przyczynił się do jej znalezienia???
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sprawczyni znaleziona - przyznała się do winy i mam nadzieję że Towarzystwo Ubezpieczeniowe zastosuje wobec niej regres. Tak więc miejcie się na baczności wszyscy bojący się odpowiedzialności cywilnej za swoje czyny. ![]() A jeśli można wiedzieć to jakie były powody że poprostu odjechała po tym incydencie? |
|
|
![]() |
|
Pewnie takie, że nie chciała łożyć na naprawę szkód
![]() |
|
|
![]() |
|
Tak poza tematem niezłe frajerstwo się tu szerzy, stalowowolscy detektywi. brak zajęcia to trzeba kogoś pogonić
![]() |
|
~~wymiar sprawied | |
![]() |
|
CYTAT Tak poza tematem niezłe frajerstwo się tu szerzy, stalowowolscy detektywi. brak zajęcia to trzeba kogoś pogonić ![]() nie detektywi, tylko kazdy ma odpowiedzieć za popełnienie takiego czynu, a miom zdaniem sprawca był pijany i dlatego opuścił miejsce zdarzenia ,bo widziałam ten samochód i jest ze wszystkich stron poobijany (chyba kierowca zrobił prawko za świnie;))) auto czesto stoi obok pizzeri jack pot |
|
|
~~lenka | |
![]() |
|
[nie detektywi, tylko kazdy ma odpowiedzieć za popełnienie takiego czynu, a miom zdaniem sprawca był pijany i dlatego opuścił miejsce zdarzenia ,bo widziałam ten samochód i jest ze wszystkich stron poobijany (chyba kierowca zrobił prawko za świnie;)))
auto czesto stoi obok pizzeri jack pot[/cytat] tak masz rację, ma odpowiedziec za swoje czyny i dostac mandat z najwyższej półki za odjechanie z miejsca kolizji (KM około 200złotych za takie coś)JA BYM KARAŁA SPRAWCZYNIĘ Z POWÓDZTWA CYWILNEGO ZA ZSZARPANE NERWY NP, BO JAK NAJBARDZIEJ MOŻNA;-) |
|
|
~~PIR | |
![]() |
|
spoko, jak każdy ma odpowiedzieć za swoje to odpowie. od tego jest policja a nie sami się wpieprzacie.
powiem tyle - ktoś z was by zrobił tak samo, po prostu by odjechał. a teraz wszyscy prawicie jak to jesteście honorowi itp. |
|
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
hehe, donosicielstwo kwitnie w narodzie
![]() Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT najlepiej powiedziec nie moja sprawa ? :] harcerzem nie jestem ale bez jaj, ktos kogos naraza na kilkaset a moze kilka tysiecy zlotych odjezdza i to jest ok ? jakby wasze furki porysowali ciekawe czy tak samo byscie pisali ;] Konfident to konfident. Znalem jednego jelopa, ktory twierdzil, ze nie jest konfidentem, bo donosl na nas do szefa tylko raz ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tu maja nr rejestracyjny. Na co kapus mu potrzebny? Ale taka natura czlowieka - usluzny kapus. Zawsze sie znajda. A skoro ma blache to ma dwie opcje - legalna przez policje, albo vendetke - rozwalic temu komus przednia szybe i reflektory. Nauczy sie jezdzic raz dwa ![]() ![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
~~ToJa k | |
![]() |
|
CYTAT najlepiej powiedziec nie moja sprawa ? :] harcerzem nie jestem ale bez jaj, ktos kogos naraza na kilkaset a moze kilka tysiecy zlotych odjezdza i to jest ok ? jakby wasze furki porysowali ciekawe czy tak samo byscie pisali ;] Dokładnie, jak kogoś szkoda nie dotknie to nie odczuwa tego tylko wyzywa od konfidentów.Ciekawe jak by gogoś Wam z rodziny pobili i wiedzieli byście że jest świadek tego zdarzenia a on na to - nie jestem konfiturą.Nie stawiajcie takich ludzi co pomagają prawdzie ze sprzedawczykami. |
|
|