Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kolowyjasnił pierwszy pojemnik do Handgranater tzw(Stielhandgranate - ręczny granat trzonkowy używany w armii niemieckiej przez całą drugą wojnę światową
Znane mi odmiany to: Stielhgr.24 mit Bz.24 Stielhgr.39 mit Bz.39 Ubungsstielhgr.24 mit Bz.24 (granat ćwiczebny wielorazowego użytku). Nebelhgr.39 mit Bz.39 (dymny). Drugi pojemnik jest mi nieznany Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolo
a wy dalej na wojnie zarabiacie ??!!! ze co ? |
|
~~ X\'s & O\'s | |
|
|
PonuryZniwiarzu odnoszę dziwne wrażenie ze wiesz w zasadzie nawet wiecej.Oczywiście mogę się mylić
Dziękuję za udzielone porady i wyjaśnienia. Pozdrawiam. |
|
|
~~kolo | |
|
|
Dorota68- trochę mnie tymi symbolami zaskoczyłaś . Bo chyba każdy wie że wojna to najlepszy interes (przykład USA ).
|
|
|
|
|
|
~kolo
i to wlasnie jest najstraszniejsze , bo to kasa jest motorem napedowym (obok roznic religijnych)wszystkich wojen konfliktow ze co ? |
|
~~Zenek Saper | |
|
|
Wystarczy przeczytać taką ( http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idart=2965 )informacje i juz wiadomo ze ten "Terror wobec kolekcjonerów" to nic innego jak "Łapanie szalenców zagrażających sobie i innym" Pijak zawsze mowi ze on nie pije, tak samo koles wnoszacy zardzewiałe bomby do domu .. twierdzi ze jest normalny a to reszta ludzi robi z niczego problem.
|
|
|
|
|
|
wystarczy
ze co ? |
|
~~kolo | |
|
|
zenek saper zbieranie niewypałow nie jest kolekcjonerstwem ,a chorobą .Niektórzy lubią szybka jazdę aby adrenalinka wzrosła a inni grzebią w niewypałach, i jedni i drudzy są niebezpieczni dla społeczeństwa . A jak chcesz wrzucić wszystkich do jednego wora to, idąc tym tropem myślenia wszyscy kierowcy to szaleńcy , a mężczyżni są potencjalnymi gwałcicielami . Pozdrawiam i radze ruszyć mózgownicą zamiast klepać i powielać bzdury z netu .
|
|
|
~~t533 | |
|
|
i bardzo dobrze, bo bron jest niebezpieczna!
|
|
|
|
|
|
CYTAT i bardzo dobrze,bo bron jest niebezpieczna! Osobiście uważam,że to nie broń jest niebezpieczna,ale ludzie są niebezpieczni W rękach idioty wszystko jest niebezpieczne(idiota trzymający cyrkiel w ręce też jest wstanie zrobić krzywdę) |
|
~~@@@@ | |
|
|
CYTAT Wystarczy przeczytać taką ( http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idart=2965 )informacje i juz wiadomo ze ten \"Terror wobec kolekcjonerów\" to nic innego jak \"Łapanie szalenców zagrażających sobie i innym\" Pijak zawsze mowi ze on nie pije, tak samo koles wnoszacy zardzewiałe bomby do domu .. twierdzi ze jest normalny a to reszta ludzi robi z niczego problem. Wloz sobie Handgranaten w tylek i sie troche rozerwij>>>> |
|
|
~~tggg | |
|
|
CYTAT CYTAT i bardzo dobrze,bo bron jest niebezpieczna! Osobiście uważam,że to nie broń jest niebezpieczna,ale ludzie są niebezpieczni W rękach idioty wszystko jest niebezpieczne(idiota trzymający cyrkiel w ręce też jest wstanie zrobić krzywdę) tak ale cyrklem czy nawet nozem jest troche trudniej zabic czlowieka niz np pistoletem... |
|
|
~~Zenek Saper | |
|
|
Ja nic nie powielam z netu. Czytaj uważnie. Prędzej czy później koleś zbierający pojemniki na ręczne granaty, przywlecze i granat. Kto chciał by mieszkać, w tym samym bloku wraz z "kolekcjonera militariów" ? Ja na pewno nie. I tłumaczenie że koleś jadący do pracy kogoś rozjedzie wogóle mnie nie przekonuje. Będzie to zdarzenie losowe lub przypadek. A wnoszenie niewypałów do bloku pełnego ludzi jest po prostu czysta głupotą z jego strony.
Ps. Do kolesia cwaniaczka. Jak nie masz co ciekawego do napisania, to to idź do chłopaka żeby ci coś wsadził i sam się rozerwij. |
|
|
~~kolo | |
|
|
po czesci masz rację -ale raczej nie przekonuje mnie twierdzenie że jeśli ktoś ma skrzynkę na granaty w końcu przyniesie do niej granat bo to jest chore myślenie . Jeżdząc samochodem do pracy też mogę zabić w końcu pieszego który np wtargnął na jezdnię i wcale nie będzie to moja wina . Tak napisał kolega powyżej nie przedmiot jest winny a człowiek i jego zachowanie . pozdr.
|
|
|
|
|
|
CYTAT tak ale cyrklem czy nawet nozem jest troche trudniej zabic czlowieka niz np pistoletem... Nie prowadzę polemiki z idiotą Miej troszeczke rozumu,nie pisz glupot |
|
~~X\'s & O\'s | |
|
|
CYTAT Nie prowadzę polemiki z idiotą Miej troszeczke rozumu,nie pisz glupot Jesteś ostrożny i wiesz,że trzeba być uważnym |
|
|
~~X\'s & O\'s | |
|
|
A teraz coś dla spartana88
Rydzykowe Wino |
|
|