|
|
|
Od 3 sierpnia zapraszamy miłośników gier hazardowych na nowe automaty. Na tą chwilę są 2 szt (hot spot + ...) konieczny bedzie jeszcze jeden...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam nadzieje ze geje odjechaly!!
|
|
|
|
|
Czy moze ktos napisac jakie sa przepisy odnosnie automatow?Czy nieletni moga grac na takich automatach? Bo w tym lokalu pelno malolatow siedzi.
|
|
|
|
|
a kogo to obchodzi ze sa tam jakies automaty, a gdzie ich nie ma, ale atrakcja
|
|
|
|
|
Odnosnie zakazu grania dla osób ponizej 18-tki, prawda istnieje choć pewnie to fikcja...osobiście nie widziałem nikogo młodszego przy automatach może dlatego ze mniej takich osób w klubie albo wolą np bilarda
|
|
|
|
|
CYTAT Odnosnie zakazu grania dla osób ponizej 18-tki, prawda istnieje choć pewnie to fikcja...osobiście nie widziałem nikogo młodszego przy automatach może dlatego ze mniej takich osób w klubie albo wolą np bilarda a geji tez nie widziales!? Widzi to co sie chce! |
|
|
|
|
to pewnie zawarli umowe z "mafia" okoliczna na tzw.wynajęcie 1mkw powierzchni w zamian za 10 % od obrotu!!!!
na automatach jest napisane ze słuzą do zabawy i nie mozna wygrac więcej niz 100 zł......teoretycznie oczywiscie !!! a prawda jest zupełnie inna!!!!! w Polsce hazard jest zabroniony !!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|