~~wicio | |
|
|
Celują w tym ktoś, desmodeusz jeden pisze dobrze o Szlęzaka a drugi chyba to zwolennik Janka Kotulskiego. Janek ochrzań dziada i będzie ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Proszę, podaj mi choć jedno stwierdzenie chwalące Szlęzaka? I jeszcze proszę podaj jakiekolwiek wulgarne słowo, którego użyłem?
Nie używam określeń czy zwrotów zarezerwowanych dla ludzi Kotulskiego. Proponuje uważnie czytać co się pisze i nie uogólniać. |
|
|
~~ | |
|
|
masz chyba amnezję gościu
|
|
|
~~Desmodeusz | |
|
|
Twoje wypowiedzi bez wugaryzmów ? dobre sobie, masz jajecznice a nie korę mózgową pustaku
|
|
|
~~Janusz Kotulski | |
|
|
Desmondeusz co tak slabo zadnych
"skurwieli, kurew, chujów" no chlopie zawiodlem sie na tobie. Trzymaj fason albo won z mojego sztabu. |
|
|
~~ktoś | |
|
|
~Desmodeusz - słuchaj Janusza
Poza tym, nie będę z Tobą dyskutował, bo w każdej wypowiedzi podkreślasz swoją erudycję i inne takie, których nie będę wymieniał, bo i tak nie zrozumiesz tych słów. I jak to z tym wykształceniem? Kotulski ma tą maturę czy jej nie ma? Cisza na ten temat panująca w sztabie jest chyba oznaką tego drugiego. Naprzód Głupoto... |
|
|
~~ | |
|
|
ktoś też chyba kandydujesz skoro masz takie hasło Naprzód Głupoto
|
|
|
~~ | |
|
|
zauważam, że to wyborcom Kotulskiego zarzuca się brak kultury po uważnej treści postów widzę całkiem co innego, nerwy puszczają czy co?
|
|
|
~~ | |
|
|
koń by sie usmial
|
|
|
~~ | |
|