~~Magister | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Ja | |
|
|
A ty.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Kandydat nie wie czy pił...
Kandydat pewnie też nie wiem czy ma maturę... |
|
|
~~ktoś | |
|
|
Kandydat nie wie czy pił...
Kandydat pewnie też nie wiem czy ma maturę... |
|
|
~~ | |
|
|
ja jestem magistrem, spedzilem w szkole 18 lat swojego zycia, pan kotulski pewnie wiecej ale na picu wódy ...
|
|
|
~~ | |
|
|
(8 lat podstawowka, 5 liceum i 5 lat studia) czy kotulski moze sie czym stakim pochwalic?
|
|
|
~~ | |
|
|
liceum trwa 4 lata
|
|
|
~~ | |
|
|
jestes taki pewien
|
|
|
~~ | |
|
|
jak kiblowal to 5...
|
|
|
~~as | |
|
|
Kotulski ma wyższe ...
Pytanie co Wy macie ? |
|
|
~~ | |
|
|
Jak kotulskiego wyksztalcenie zawodowe nazywaz wyzszym to ja swojego skromnego magistra powinienem nazwac doktorem honoris causa??? Kotulski i wyksztalcenie to nie trzyma sie kupy
|
|
|
~~ | |
|
|
ej Kotulskiego już nie ma a wy go dalej atakujecie? rozumiem że przed pierwszą turą się zjednoczyliście przeciwko niemu ale teraz? czyżby zabrakło wroga? czyżby pan prezydent i pani wojwodzina się już dogadali? ta debata w dianie była smieszna. po co ona wogóle była,. bez sensu prowadzenie przez wielką panią dzienikarz a pan prezydent z panią wojewodziną to ogólna miłośc i te kwiaty popłakałem się
|
|
|
~~ | |
|
|
zapytajcie lepiej szlęzaka czy ma rachunek za spoty
|
|
|
~~/-/ | |
|
|
Nawiazujac do wspomnianej w Dianie debaty.Debata to dyskusja niekiedy burzliwa.Tutaj pini redaktor zrobila zwykly wywiad z dwoma osobami zadajac im te same pytania.To nie mialo nic wspolnego z debata dlatego bylo takie cukierkowe ze az mdlilo.
|
|
|