|
|
|
Ponury
dostales pstryczka w nos i grzeczny jestes,przynajmniej wobec mnie przyjmij do wiadomosci ,ze nie pozwole sie obrazac kto mieczem ( slowem ) wojuje od miecza zginie Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT wow to została już świętą za życia ?... pewnie tez nie goli.. nóg ,hmmm musi byc ostra!!! Widzisz ze dokonuje już za życia cudów - ja tam mysle,ze sie znowu czepiacie jej artykuły sa poprostu niezłe.Wiele z nich powoduje że płaczę ze śmiechu a podobno śmiech to zdrowie. Bardziej od p_p wkurza mnie niejaka dama_pik |
|
|
|
|
Ponury Lamusie
tez cie uwielbiam ..antypatia odwzajemniona bynajmniej Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ponury Lamusie tez cie uwielbiam ..antypatia odwzajemniona bynajmniej Nie przeginaj i nie przekraczaj granic dobrego smaku i tonu Jeśli masz problem wyjasnij mi go na PW-u |
|
|
|
|
Ponury
Nie naleze do osob konfliktowych najwyrazniej musiales mnie sprowokowac na P.W alez prosze.... tyle, ze ja nie mam problemu to ja ciebie wkurzam .... Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|