|
|
|
Hey dostałem ostanio ulotke z Nowej Naleśnikarni było może ktoś tam jak tam jest obłsuga cena itp i jak tam dojść??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dostales ulotke i przepraszam nie ma tam adresu itepe ??nie do wiary jakie czary
ze co ? |
|
|
|
|
o ile sie nie myle na porembach, kolo szkoly 12-stki. Obok zakladu fryzjerskiego
|
|
|
|
|
nasze forum lepsze niz google ;-)
ze co ? |
|
|
|
|
był tam ktoś?? drogo tam jakie jedzonko
|
|
|
|
|
a daja browca?? bo potrzebuje, ze tak powiem, na cito
Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
z tego co sioę orientuję to tam gdzie było AlPadrino
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
rangarok
woow nalesnik plus browar ?? ostroznie ;-) a jak do tego jeszcze kot ci tupie to nie radze ze co ? |
|
|
|
|
Nawiedziłem tą naleśnikarnię.Dokonałem zakupu naleśnika(2 szt.w opakowaniu+jakaś surówka ok.10 pln) z kurczakiem i czymś jeszcze.Ilościowo tego pokarmu jest pod dostatkiem,więc spokojnie dorosły i słusznej postury facet jest wstanie zaspokoić głód.Problemem jest smak tej potrawy a raczej jego brak bo wszysko było jakieś takie mdłe i niedoprawione.Miałem nadzieje że do naleśników na ostro z zawartością kurczaka można dosypać jakiś przypraw i ziółek na poprawę smaku i aromaciku potrawy.
Jednym słowem zjeść można tylko moim zdaniem w domku można to sobie jakoś podrasować smakowo. |
|
|
|
|
chorera
zas jestem zacofana , jakies nalesniki z kurczakiem zapodaja ?myslalam ze na slodko ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT rangarok woow nalesnik plus browar ?? ostroznie ;-) a jak do tego jeszcze kot ci tupie to nie radze Spoko, mam zoladek ze stali Ale teraz po wtloczeniu bronksa ratunkowego czuje mila blogosc Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
rangarok
he he powalczyles wczoraj szybkiego powrotu do formy oczywiscie ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT rangarok he he powalczyles wczoraj szybkiego powrotu do formy oczywiscie ano powalczylem, powalczylem Mala wizyta u znajomych Senk ju za dobre slowa Pozdrowionka Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT chorera zas jestem zacofana , jakies nalesniki z kurczakiem zapodaja ?myslalam ze na slodko ale samokrytyka!!! W barze z naleśnikami podaje się je na ponad 70 przepisów.Chociażby w Sulejowie.Tylko szkoda,że zamkną już go właściciel. |
|
|
|
|
rst75
ano wiesz czlowiek uczy sie cale zycie ( oprocz lat szkolnych ) a i tak glupi umiera nie znam ani jednego z 70 przepisow poza nalesnikami z serem , dzemem i krokietow czyli nie znam 67 przepisow ze co ? |
|
|
|
|
A ja jestem bardzo zadowolona z wizyty w Naleśnikarni. Zależy co kto lubi. Byłam tam juz kilka razy mogę polecic naleśniki meksykańskie, z kurczakiem I, , z serem i na słodko z nutelllą (takie jadłam). Prawdopodobnie rewelacyjne są ze szpinakiem ale tylko tak slyszałam od znajomej. Co do przyprawienia to kazdy ma inny gust i uważam że to plus naleśnikarni że nie przesadzają z przyprawami. Browarku jeszcze nie mają ale mówili że w przyszłości będzie. JA NALEŚNIKARNIĘ POLECAM !!!
|
|
|
|
|
I tak długo nie pociągnie, to nie jest miejsce na taki lokal.
To w ogóle nie jest miejsce na żaden lokal. |
|
|
|
|
Masz racje, co jakis czas ktoś tam coś otwiera i za kilka miesięcy zamyka
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Totalny niewypał
Jedno mnie tylko ciekawi Kiedy okoliczna młodzież,przyczyni sie do zamknięcia tego lokalu AlPadrino - zal mi tego makaroniarza Fajny chłop z niego byłmiał sukces owszem ale krótkotrwały |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Już chyba wszystko powiedziałam w tym temacie
|
|
|
|
|
ja nie byłem a bedzie trzeba pujsc jak sie ma jeszcze kase tylko jaki Adres i gdzie to jest
|
|
|
|
|
nalesnikowy raj^^ bedzie dopiero otwarty...
za bankiem BGŻ na poniatowskiego i otwarcie jest 12-stego wrzesnia ;) |
|
|
|
|
tu nie chodzi o jakis dziadowksi nalesnikowy raj bo to jest przegiecie zeby malpowac tak!!!!
|
|
|
|
|
CENY PRZYSTĘPNE 8-12 ZŁ . OBOK SZKOŁY 12 W BUDYNKU GDZIE JEST SKLEP GROSZKA. OBSŁUGA OK.
|
|
|
|
|
CYTAT tu nie chodzi o jakis dziadowksi nalesnikowy raj bo to jest przegiecie zeby malpowac tak!!!! Stalowek tu niechodzi o małpowanie, ile jest pizzeri w stalowej i kto po kim pomałpował ??? Idź zobacz jaki fajny lokal i jakie super jedzenie to napewno zmienisz zdanie, jestem właśnie po obiadku w naleśnikowym Raju i jestem bardzo mile zaskoczony - pyszne naleśniczki tam robią. |
|