|
|
|
Jakie sztuki walki i gdzie można trenować w Stalowej Woli //
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najpopularniejsza sztuka walki w stalowej jest walka uliczna. Jak sama nazwa mowi trenuje sie ja na ulicy, polega ona na tym ze wystarczy zebrac sie w kilku i oklepac jednego. Po kilku "treningach" morale wzrastaja i zobaczysz jaki bedziesz kozak hehe.Pozniej oczywiscie wypada sobie glowe na lyso ogolic najesc sie koksow znalesc szalona 15 nastke i bujac sie po miescie ;D bo kto Ci podskoczy heheh
|
|
|
|
|
NP:
Klub Bushido 37-450 Stalowa Wola ul. Wojska Polskiego 4a woj. Podkarpackie Polska (Poland) Telefon 015 844 62 88 Kyokushin Klub Karate * 37-450 Stalowa Wola, Jana Pawła II 25/211 * podkarpackie * Tel.: (15) 8438186 |
|
|
|
|
Wiem, jeszcze o Krav Madze w szkolen nr 9 chyba
|
|
|
|
|
jest jeszcze boks i judo
|
|
|
|
|
A jak z tym judo ?? Ile razy w tygodniu treningi i gdzie >?
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
leszek00 napisałem do kumpla który trenuje judo w stalowej, jak tylko odpisze dam znać.
|
|
|
|
|
a w szkole budowlanka...samoobrona...fajne to co?
|
|
|
|
|
Polecam Thai Bo , (kickboxing do muzyki) grupa dla mężczyzn poniedziałek, środa 20:30 Szkoła tańca MERENGUE
www.fitness-mr.pl |
|
|
|
|
CYTAT Polecam Thai Bo , (kickboxing do muzyki) grupa dla mężczyzn poniedziałek, środa 20:30 Szkoła tańca MERENGUE www.fitness-mr.pl Marteczka sie reklamuje, co tam, chętnych mało? |
|
|
|
|
[b]Cześć... Co wy tu jakieś sztuki uskuteczniacie ? W Stalowej jest tylko jedna super szkoła gdzie wielki mistrz Motyka Henryk ....zwany "cziska muczi" prowadzi profesjonalne treningi ... Najlepsi jego uczniowie dostępują zaszczytu wspólnie z mistrzem Motyką wypijają piwko pod Żabką naprzeciw Hali targowej...
Mistrz uczy oczywiście jedynego w Polsce całej stylu o nazwie : " KUNG FU wersja SRU " gdzie słowo "SRU" oznacza " Srajmy Razem Uczniu " |
|