~~jestem ze Stalowej Woli | |
|
|
Obserwuje to forum od dluzszego czasu. I jedno jest oczywiste: obecny uklad w Stalowej Woli boi sie ewidentnie Kotulskiego. Sposob w jaki jest on atakowany i intensywnosc tych atakow wskazuja na to, ze bez watpienia ten facet jest zagrozeniem dla lokalnego establishmentu. Szlezak krytykowal zaciekle 4 lata temu Rzegockiego, zarzucajac mu korupce, mowiac o ukladzie w Stalowej Woli. Przez 4 lata nie slyszalem nic z jego ust o wspomnianym "ukladzie", Rzegockiemu tez nic wielkiego nie wytknal. Tak czy inaczej w panstwie prawa ktorys z nich zostalby pociagniety do odpowiedzialnosci: Szlezak za pomowienia albo Rzegocki za rzekome przekrety. Dzis jesden i drugi ubiega sie o fotel prezydenta Stalowej Woli. Ktory z nich jest mniej wiarygodny? A fakt, do jakich metod uciekaja sie niektorzy w obecnych wyborach, vide sprawa zatrzymania Kotulskiego przekracza wszelkie standardy. Esbeckie metody rodem z PRL. Wstyd!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
e tam ...
|
|
|
~~ | |
|
|
Mylisz sie ja rowniez jestem ze stalowje woli i obserwuje to forum od niemal 4 miesiecy i jedyne czego sie obawiam to glupota kotulskiego i jego szajki, jesli ten czlowiek wygraby wybory to tragedia dla miatsa i jego totalny upadek, kolejny niewyksztalcony glupol o skolonnosciach alkoholika pcha sie do wladzy, to jest tragedia dla miasta i to jest najwieksza moja obawa, ju mi jest nawet obojetne kto z tej pozostalej osemki zostanie prezydentem byle tylko nie glupek i pijak kotulski
|
|
|
~~ | |
|
|
A ja wam mówię ze Janusz Zarzeczny powinien zostać prezydentem.
|
|
|
~~ | |
|
|
hmm nie wiem czy sie nadaje ale nie bede sie wypowiadal na jego temat bo nie znam jego dokonan, jedynie ze sluchu. Dla mnie obojetnie kto byle nie ten nierób i pijak bez wyksztalcenia kotulski
|
|
|
~~< | |
|
|
Mówiąc o Kotulskim że jest nierób i pijak chyba sie zagalopowałeś z tym swoim prostackim językiem!!! Spójrz w lustro bo chyba u ciebie jest cos na rzeczy jeśli chodzi o lenistwo, brak rozumu i używki!!!Jakiś strasznie prosty z ciebie facet sądząc po wpisach twojego autorstwa!!!A może jesteś człowiekiem który siedzi w obecnie panujących układach biznesowo-towarzyskich, które od lat wstrzymują rozwój Stalowej Woli????????
|
|
|
~~Desmodeusz | |
|
|
Masz racje szanowny przedówco, to napewno lachociąg Szlęzaka inaczej nie walczyłby tak zajadle. To typowe dla tych pederastów, zajebanych żołnierzyków z rozjebanymi dupami
|
|
|
~~ | |
|
|
"
|
|
|