~~mag | |
|
|
Uwaga! Pieski Szlęzaka patrolują ulice w ciszy wyborczej!!!
Zaklejają wszystkim plakaty! Przeciez nie maja na to pozwolenia, bo jest cisza?! Każdy kto jest temu przeciwko niech wyjdzie na ulice i przeciwstawi sie temu wszystkiemu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ask | |
|
|
a widze ze i z stalowe.info z glownej zniknely reklamy jak i ten sondaz
|
|
|
~~diana | |
|
|
mi za oknem kleili szlęzaka ludzie, sfotografowałam samochód i jakiś ludzi przy słupie, uciekali
|
|
|
~~diana | |
|
|
mi za oknem kleili szlęzaka ludzie, sfotografowałam samochód i jakiś ludzi przy słupie, uciekali
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Kotulaki zamiast bawić z wodzem w Arkadii, kleiły do samego rana :haha: Teraz sąd w trybie wyborczym, czyli za 24 godziny może być ich mniej
|
|
|
~~ | |
|
|
Kotulak na prezydenta !
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Kotulak na prezydenta !.....Papui Nowej Gwinei
|
|
|
~~ | |
|
|
zdjeli
10h po ciszy wyborczej :haha::haha: :haha::haha: |
|
|
~~wx | |
|
|
To jest to samo co strony kandydatow - dlaczego nei zostaly zdjete ??/ Nadal dzialaja ??
|
|
|
~~wilk | |
|
|
Tę zasadę przywołuje również Beata Tokaj, ekspert z Państwowej Komisji Wyborczej. - Nie można umieszczać nowych stron. Wszystkie komentarze też mają prawo pozostać - sumuje. Paweł Stremski, szef serwisu wyborczego na Gazeta.pl poprosił prawników o radę. -Sprawdziliśmy regulacje i okazuje się, że choć cisza wyborcza obowiązuje również w internecie, to nie oznacza to, że należy usunąć wszystkie materiały dotyczące kandydatów, jakie do tej pory opublikowano. Nie można jedynie umieszczać nowych treści o charakterze agitacyjnym.
Czyli z teog wynika prosto ze to co wczeniej zostaloe umiesczone mzoe dalej byc umieszczone w internecie, nawet w okresie ciszy wyborczej. |
|
|
~~mmm | |
|
|
aczkolwiek dobry rozsadek nakazuje zdjecie tego zo mozna. Wiadomo plakaty z miasta zebrac to nie tak prosto. Ale jakis baner z portalu ?
juz co innego strony kandydatow. |
|
|
~~Jarek | |
|
|
Zgodnie z ordynacja wyborcza - wszytkie plakaty, bannery itp umieszczoiene przd cisza wyborcza moga zostac !!!
Co to za jakie spierdzielenie - (...) zdrowy rozsadek ?!?!? |
|
|
~~ | |
|
|
moga - nikt za to ze zostana do sondu Cie nie poda
- ale w spoleczenstwie sie przyjmuje ze powinny zniknac. Ot taka niepisana zasada - taka jak dziekowanie awaryjnymi ze ktos nam miejsca ustapi na drodze. |
|
|
~~mmm | |
|
|
sądu * - sorry
|
|
|
~~ | |
|
|
"ktos" nie robmy tego temu biednemu panstwu, nie zasluzyli na taka karę
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Ciekawe jak tam Janusz wypadł w Arkadii Oby nie było znowu prowokacji na biednym, niedouczonym Januszku
|
|
|