|
|
|
witam.wybieram się na prawo do stalowej woli . czy możecie napisać coś o warunkach w akademiku żeńskim ? z góry dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akademik ujdzie, ;-) ale jak ktos Cie kiedys zaprosi na "dyskoteke" pod nazwa City Club to stanowczo odpowiedź NIE!! juz lepiej idz do Planety. No;) Do zobaczenia w październiku w burgerze;]
|
|
|
|
|
Dzieeecko, idz na studia na UMCS Albo do Kraka. Zmarnujesz sie tutaj
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
KUL jest na 14 miescu a UMCS na 30. I coraz czesciej sie słyszy ze KUL jest lepszy od UMCS
http://www.perspektywy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1424&Itemid=480 |
|
|
|
|
Haha, dobre...
Wierzysz w te rankingi??? Bo ja nie wiem co za wplyw na Twoje zdolnosci ma liczba komputerow na studenta albo kolor plytek pod prysznicem... Ot taka anglosaska moda sie na te rankingi rozpetala a nikt nie patrzy na miernosc kryteriow Ja tam wole UMCS. I UJ. I UW. I UAM. A KUL niech spada. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Haha, dobre... Wierzysz w te rankingi??? Bo ja nie wiem co za wplyw na Twoje zdolnosci ma liczba komputerow na studenta albo kolor plytek pod prysznicem... Ot taka anglosaska moda sie na te rankingi rozpetala a nikt nie patrzy na miernosc kryteriow Ja tam wole UMCS. I UJ. I UW. I UAM. A KUL niech spada. w dup*** byłeś gówno wiesz |
|
|
|
|
CYTAT w dup*** byłeś gówno wiesz inteligentna odpowiedz. Doktorantem tej uczelni jestes czy juz o profesora uczelnianego sie ubiegasz? Nienajlepsze swiadectwo wystawiles, nienajlepsze Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
bo denerwuja mnie osoby ktore na ten temat malo wiedza a wypowiadaja sie. Studiowales na kulu i reszcie uczelni, ktore wymieniles?
|
|
|
|
|
CYTAT bo denerwuja mnie osoby ktore na ten temat malo wiedza a wypowiadaja sie. Studiowales na kulu i reszcie uczelni, ktore wymieniles? To zanim sie zaczniesz rzucac jak wesz na postronku to pomysl, ze ta osoba co starasz sie ja obrazic studiowala na UMCS. Paru znajomych mam z KUL, macierzy i oddzialu zamiejscowego w Stalowej Woli. Mam mase znajomych z UJ, UW, UAM, AGH, Politechnik i kilku akademii medycznych. I wszyscy Ci co studiowali na KUL i zrobili potem porownanie z pozostalymi uczelniami stwierdzaja, ze te inne mialy wiecej do zaoferowania. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ja studiowałem. Prawo na KULu może i stoi wyżej niż na UMCSie, ale prawo na KULu w Lublinie, nie tutaj. A to, że przyjeżdżają tu niektórzy wykładowcy z Lublina nie podnosi jeszcze jakości studiów do lubelskiego poziomu. Wiem bo tu studiowałem. Choć muszę przyznać, że prawo tutaj stoi na najwyższym poziomie ze wszystkich kierunków jakie można tu studiować.
|
|
|
|
|
CYTAT w dup*** byłeś gówno wiesz oj to nie tak... powinno byc: w dupie byłeś gówno widziałeś StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
CYTAT Ja studiowałem. Prawo na KULu I znalazles prace w zawodzie? Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ja nie studiowałem prawa . Zaraz pewnie się dowiem, że w takim razie gówno wiem .
|
|
|
|
|
CYTAT Choć muszę przyznać, że prawo tutaj stoi na najwyższym poziomie ze wszystkich kierunków jakie można tu studiować. A studiowałeś inne kierunki, że wiesz ze prawo jest na najwyższym poziomie!? |
|
|
|
|
CYTAT Ja nie studiowałem prawa . Zaraz pewnie się dowiem, że w takim razie gówno wiem . sorka, napisales to tak jakbys studiowal nie wiesz gowna, w przeciwienstwie do reszty swiata uwazam, ze kazdy ma prawo do swojego zdania i krytyki mojego zdania w ramach powszechnie przyjetych zasad To tez jedna z miar skutecznosci uczelni. Wiekszosc moich znajomych po UMCSie pracuje (badz jak w moim przypadku pracowala) w zawodzie. A Ci z KULu nie bardzo... Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
ragnarok powtarzam jeszcze raz: relax . To z tym gównowiedzeniem było odnośnie wpisu wroga publicznego.
|
|
|
|
|
powołaj sie na siebie a nie znajomych... znajomy to znajomy tamto. znajomy mial znajomego ktory znajomy znajomego przez znajomego znajomej kochanki znajomego szefa zalatwil mu robote
|
|
|
|
|
wrog publiczny,
znowu sie popisujesz czyms co uwazasz za elokwencje? Zalosne... Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT [cytat]w dup*** byłeś gówno wiesz CYTAT oj to nie tak... powinno byc: w dupie byłeś gówno widziałeś Za taki tekst dostałbym bana pewnikiem od Invx-a Co wolno zarządowi to nie userowi Geno bozia rączki i klawiaturkę dała,więc co jakiś czas trzeba coś naskrobać |
|
|
|
|
Za taki tekst bana byś nie dostał, nie przesadzaj .
|
|
|
|
|
Wiesz ja tu nie jestem od pisania postow;] a czasem jak cos napisze to sie nic nie stanie ;]
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Moi drodzy, ale koleżanka pytała o akademik, a tu znów kwitnie dyskusja nad wyższością KULu nad innymi uczelniami i na odwrót
|
|
|
|
|
no wlasnie o akademik sie rozchodzi
a ten zenski akademik to tak na serio ?? zenski ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT Moi drodzy, ale koleżanka pytała o akademik, a tu znów kwitnie dyskusja nad wyższością KULu nad innymi uczelniami i na odwrót Alez przeciez akademiki to integralna, wg wielu najwazniejsza zreszta, czesc uczelni Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT no wlasnie o akademik sie rozchodzi a ten zenski akademik to tak na serio ?? zenski Serio, nigdy u nikogo tam nie byłem, ale słyszałem, że mimo, że wyłącznie żeński to można tam znaleźć i pokój tartaczny . |
|