|
|
|
CYTAT Serio, nigdy u nikogo tam nie byłem, ale słyszałem, że mimo, że wyłącznie żeński to można tam znaleźć i pokój tartaczny . Ja byłem z kumplami i w jednym z tartaków rąbaliśmy przyjezdne drewno(płci żeńskiej, żeby nie było), nic się nie ruszało, nic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A tu maly prztyczek w nos wszystkim tym, co wierza w moc rankingow bez krytycznej ich oceny (czyt. co przyswiecalo autorom, jaka jest ich ideologia i przezycia osobiste i jakich uzywaja kryteriow
Istnieje na swiecie Heritage Foundation, ktora raz na jakis czas publikuje raport nt. wolnosci gospodarczej. I tak na przyklad jedno z panstw nalezacych do elitarnego klubu najbardziej uprzemyslowionych panstw swiata - Wlochy - zajmuje w tym rankingu 67/157 krajow sklasyfikowane pomiedzy... Uganda a Nikaragua Nasza ojczyzna zajmuje 'zaszczytne' 94 miejsce pomiedzy Senegalem i Arabaia Saudyjska (najwieksza demokracja swiata [dane z 2007 roku]. Takze rankingi sa tylko drobna wskazowka, a nie zadna prawda objawiona Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
A nie mówiłem
|
|
|
|
|
echelon długo nie musiałeś czekać.Do prowadzenia rozmow masz PW lub komunikatory. A nie każdy temat na forum.Tyle mam do powiedzenia. EOT
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
przegielismy
przywoluje siebie do porzadku ze co ? |
|
|
|
|
Geno a kopiować artykuły na skalę masową to już wolno? Spójrz na kilka ostatnich postów
http://stalo(...)id=42340 A do czego jest forum? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT [cytat]ponury jak tam wszystko juz dzis przeczytales ? to opowiedz ;-) Grzecznie uprzedzam abys nie prowokowała I widzisz oto efekt |
|
|
|
|
ja mam prosbe
czy istnieje tutaj cos takiego jak regulamin forum ?jesli tak to ja chetnie zapoznam sie drogi Zarzadzie ze co ? |
|
|
|
|
Jest, ale sam zarząd go łamał nieraz.
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Chłopaki spokój
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
hmmm.....cisza mowi wiecej niz slowa
pir w poscie powyzej jest scisle z tematem zwiazany mam rozumiec ze co ? |
|
|
|
|
O a co sie stao sie z postem, który tu zostawiłem? Kogoś ubódł w czuły punkt ?
|
|
|
|
|
echelon
jestesmy pod scisla obserwacja podpadlismy na calej linii ale rzeczywiscie dla kogos to jest wyjatkowo czuly punkt ze co ? |
|
|
|
|
Miałem już dobitnie napisać ile mnie to obchodzi, ale sobota, dzień wolny i, co również ważne, ładny więc się powstrzymam ;].
|
|
|
|
|
ale o so chosi???
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
rangarok
chodzi o to przed czym nas ostrzegales slodycze i drewno to tematy zakazane ze co ? |
|
|
|
|
cenzura wrocila...
Tak jak Karin Stanek sie czepiali za glebokie dekolty (ale i bylo na co rzucic okiem, bylo!, choc muza to generacja moich starszych ;) tak teraz ani o drewnie, ani o slodyczacj, ani o biblii bo zaraz zdejma - czy to w TVP Dode czy Wasze posty na SM Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
rangarok
straszne rzeczy czuje sie skrepowana bo wlasnie mam spory dekolt i czuje przez skore cos niepokojacego ze co ? |
|
|
|
|
a teraz i mnie zaniepokoilas ;)
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
rangaroku
ciii... sciany maja uszy ;-) ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT rangaroku ciii... sciany maja uszy ;-) dobsze... juz bede cicho... ale nadal jestem zaniepokojony wizja Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
to jednak prawda
facet patrzac na kobiete po raz pierwszy najpierw zwraca uwage na biust lub dekolt a dopiero potem na twarz zreszta sama doswiadczylam srednio mile uczucie chociaz jeden kolega powiedzial " to tylko ich pochwala nie denerwuj sie " no cos w tym jest zapewne ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT to jednak prawda facet patrzac na kobiete po raz pierwszy najpierw zwraca uwage na biust lub dekolt a dopiero potem na twarz zreszta sama doswiadczylam srednio mile uczucie chociaz jeden kolega powiedzial \" to tylko ich pochwala nie denerwuj sie \" no cos w tym jest zapewne ja zawsze najpierw oceniam twarz, a szczegolnie oczy. A co do kobiecych dekoltow - coz, od malego, jestesmy przyzwyczajani ze tam jest cieplo i milo Stad nasza fascynacja. Tyle, ze oprocz opakowania dusza sie liczy najbardziej Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
oczy...o tak to zwierciadlo duszy
uroda przemija dusza pozostaje fakt dobry czlowieku a propo dekoltow , nie rozumiem tlumaczenia ze od malego jestescie przyzwyczajeni (?) czym zatem maja fascynowac sie kobiety, ktore notabene rowniez przy piersi mamy czuly sie dobrze i bezpiecznie ? ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT oczy...o tak to zwierciadlo duszy uroda przemija dusza pozostaje fakt dobry czlowieku a propo dekoltow , nie rozumiem tlumaczenia ze od malego jestescie przyzwyczajeni (?) czym zatem maja fascynowac sie kobiety, ktore notabene rowniez przy piersi mamy czuly sie dobrze i bezpiecznie ? Uzgodnijmy jedno. Na swiecie, pod katem gatunkowym, jestesmy celem prokreacji. Normalna sprawa, nic wstydliwego. Dlatego tez w toku dojrzewania my nadal myslimy o biustach i znajdujemy tez inne ciekawe miejsca w ciele kobiety, a wy odkrecacie sie od cycka i same szukacie tego dzentelmana (badz dzentelmenow badz sztucznego zaplodnienia - to drugie nie w bogobojnej RP co da wam potomstwo zebyscie same mogly doznac cudownosci macierzynstwa. I tyle. Choc uwazam, ze zeby nie wiem jaka seksbomba przede mna stala chamskie patrzenie jej najpierw w dekolt traci przesada. Wszak mozna od twarzy zaczac , a reszta sama sie zobaczy. Immortal - All Shall Fall |
|